Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2013 09:45 - Директора на АЕЦ „Козлодуй” призна съучастие в престъпление с ядреното гориво.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2455 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Да, да, да, да, да да , той е! Пуделчето на Р. Овч. и негов послушник (по нареждане на Комсомола, когато и двамата са били студенти в Москва) Иван Генов (последния е бил слаб студент и Комсомола е наредил на Р. Овч. да му помага в учението). Вчера Генов е бил превъзбуден и е направил публични признания за не едно престъпление, чийто активен участник е!!!

image
 

Но нека видим първото – свързано с ядреното гориво. Но за да разберете правилно състава на престъплението е хубаво първо да се абстрахирате от ядрената енергетика. (Много хора се „гипсират”, когато стане дума за невидимото ядро.)

Представете си, че вие сте кръчмар(ка). И в един хубав, слънчев ден, като днешния решавате! Вземате гениалното решение! Днес да направите „инвестиция” и да си закупите бирата, ракията, водката, уискито (горивото) и всичката останала пиячка, за която се сетите, която ще започнете да предлагате на клиентите си, НО не от днес, А СЛЕД ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНА!!! Е така. Да си купите „горивото”, което ще започнете да предлагате след цяла една година и ще ви стигне за цяла година, и това ще ви даде предимство пред конкуренцията. Ще фалирате кръчмарите от съседните села!!!??? Гениално! Не ли?

Не знам кои кръчми ще фалирате? Преценете си сами. Еле пък какво ще правите с бирата след година. А загубата на оборотни средства ... си е връх на икономическата мисъл. Но ето как прави настоящия, вече втори мандат, директор на АЕЦ „Козлодуй” Иван Генов, цитиран вчера от Информационна агенция БЛИЦ:

В същото време АЕЦ"Козлодуй" гарантира енергийната независимост на страната, защото може да работи през следващите две години без доставка на гориво.

Това е стара традиция на слабия студент Иван Генов, подпомаган в учението от Р. Овч., да представя престъпленията си за всеобща наша изгода. Първото му публично признание за същото престъпление той прави преди повече от цели 5 (ПЕТ) години, на нарочна пресконференция, предизвикана първите ми публични разобличения на ядрената мафи. Датата е 17.07.2008 г.:

А горивото, което ще го заредим на 6-ти блок е доставено миналата година, есента. Начи, може би около 11 месеца ше престои в нашия склад и пак повтарям...

Но и това не е всичко. Нашумелият през последните дни „едър енергиен предприемач” Богомил Манчев прави още по-гръмки заявки в интервю за списание „Форбс”, преди точно две години:

„Ако съм собственик, ще купя гориво и ще го сложа да си седи в хранилище за свежо ядрено гориво, за да показа, че за 5-6 години съм обезпечен.”

Този е „ГЕНИЙ”!!!

image
 

Само да напомня. В резултат на друго едно престъпление Над 500% е поскъпнало ядреното гориво в Козлодуй за 6 години. цената му вече надхвърля 250 000 000 (двеста и петдесет милиона) лева на година. В зависимост от собствените ви бизнес умения сами определете по колко милиона лева на година ще губите, ако се запасите нещо, което няма да се ползва цяла година или даже 5-6 години!!!!

Само за това престъпление тези двамцата и още много около тях трябваше отдавна да са в затвора, но понеже служат на поробителя те се радват на най-висок стандарт на живот. В поробена България е така.

Повод за последната изцепка на Иван Генов, саморазобличаваща го в престъпна кражба в особено големи размери, е вчерашно посещение на високопоставен ядрен мафиот, руснак, служител на генералния щаб на ядрената мафия – МААЕ, в Козлодуй. В официалното прес-съобщение на АЕЦ-а по същия повод съзираме самопризнание на Генов, за още едно гигантоманско престъпление:

„Наш основен принцип е всички препоръки и съвети от страна на Агенцията да бъдат задължително включвани в програмите ни за изпълнение. Доказателство за това е грандиозната програма за модернизации на 5 и 6 блок. Ние я изпълнихме, следвайки указанията на МААЕ” – подчерта в приветствените си думи Иван Генов, изпълнителен директор на АЕЦ “Козлодуй”.”

Въпреки направената „модернизация” (според последния финансово-счетоводен отчет на централата, за 2012-та г. за нея остава да се изплатят на банките още 275 милиона лева!!! – справка в сайта на Търговския регистър) ядрената мафия търси да заеме нови повече от половин милиард лева ( 266 милиона), за нова „модернизация”!!! Всичко това се начислява в сметките ви за ток. Както презапасяването с ядрено гориво – връх на престъпния кретенизъм, така и безкрайните и безсмислени „модернизации”, които на практика са си елементарни източвации.

Г. К.



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9835554
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031