Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2013 12:09 - Фотогалерия "Всички обичат ядрената мафия".
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2954 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 23.09.2013 12:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Снимките са свалени от екрана на предаването Животът и други неща – 21 септември 2013. (Ако кликнете върху заглавието на предаването можете да го гледате.)
За тези от вас, които нямат свободни цели 2 часа за губене ще акцентирам, че повече от 2/3-ти от времето беше запълнено с рИване, в полза на "жертвата" Богомил Манчев. И Белене, Белене, Белене, Белелне ... и нито веднъж Козлодуй! Защо липсва Козлодуй ли? Много просто - защото там е кацата с меда! Кой изпечен обирджия краде от строящ се магазин, банка, фабрика, офис или дом? Не че няма и такива балъци, но от къде се снабдяват с провизии печените, маститите, легендарните обирджии? Ако не знаете посетете Централния софийски затвор, в деня за свиждания и ги питайте.
Да, от Белене се краде, както е възможно да се краде от всеки един строящ се обект. НО ОТ НИТО ЕДИН СТРОЯЩ СЕ ОБЕКТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТКРАДНЕ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО АКО ОБЕКТА Е ВЕЧЕ ЗАВЪРШЕН И ПУСНАТ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ! Елементарно, Уотсън!
Може би и вие мислите така, но не така иска да мислите ядрената мафия и огромната държавна машина, която и служи, в това число и мидиите.
Преди да видите галерията с обичайните заподозрени ще ви напомня само, че вече трети месец Комисията по енергетика в 42-то НС отказва да се занимае с въпроса/престъплението за драстичното поскъпване на ядреното гориво, в АЕЦ Козлодуй" (
Парламента отказва обсъждане на престъпленията в АЕЦ „Козлодуй”.) В случая с ядреното гориво става въпрос за повече от два милиарда лева, а в раздухвания през последните дни спектакъл - за по-малко от 30 милиона!!! И пак си припомнете сравнението между грабеж в строяща се банка и вече действаща.
В галерията липсват снимките на поръчаните да стартират шоуто Мария Капон (ЕНП), Иван Иванов (ДСБ) и Андрей Ковачев (Зелените), но вие прекрасно ги знаете, кои са и колко са "загрижени" за вас.
И за финал. Под галерията ще поставя линк към моето единствено участие в същото предаване, от 28-ми април 2012-та г., в което Асен Грегоров се обърна към Иво Инджев, с вопъла, че няма как да ми се вярва на тава, което съм написал в книгата "Ядреналин".
А ето и тези, на които Григорови вярват и искат и вас дя накарат да им вЕрвате:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Последната снимка е повече от показателна. Ядрената мафия залага на рИформаторския блъф, да ги вкара в следващото НС, за да продължават да ни мародерстват. Сега "стоплихте ли" защо е цялата "пилешка супа за душата"? Далите старт на този спектакъл Капон, Иванов и Ковачев са също част он този блъф.

Г. К.





Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9863538
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930