Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2013 12:04 - Очаква се и другарката Р. Овч. да се включи в протестите?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1903 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 15.07.2013 12:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Като казвам другарката Р. Овч. имам предвид съпругата на дългия Инкасатор Ваня Овчарова. И не се шегувам, че няма да се изненадам, ако в близките дни се сблъскам с нея на площад „Независимост”, в центъра на София, или по някое от трасетата на продължаващия вече повече от 30 дни протест срещу кабинета Орешарски. От къде имам такова усещане ли?

Не е тайна, че участвам в протестите от първият им ден, с много малки пропуски. Почти от самото начало забелязах почти постоянното присъствие на двама мои колеги, по-точно казано – бивши колеги, все още работещи във фирми от обкръжението на ядрената мафия. Няма да се правя, че не бях изненадан. Още повече от постоянството на тези двамата, усърдието в скандиранията и подобряване на аксесоарния арсенал. Скандирания от рода „О-СТАВ-КА” и „МА-ФИ-Я”, са си съвсем в реда на нещата. Но когато започнат да крещят „ЧЕР-ВЕ-НИ БОК-ЛУ-ЦИ”, вълната ме хвърля в духовата музика. Да, знам, че за повечето читатели на това писание ще остане чувството на неудовлетвореност, защото обсъжданите тук субекти ще си останат анонимни. Даже и да им кажа имената, за повечето от вас те няма да значат нищо, но имайки предвид, че блога ми се чете и от представители на ядрената мафия, не бих желал да ставам причина за саморазправа с тях. Каквито ще да са. Но не това е най-важното. По-интересното е, че през последните дни към тези двамата започнаха да се присъединяват нови, още по-интересни субекти. Групата на ядрената мафия на протестите започна изведнъж да се разширява. Започна да става все по-интересно. Новите попълнения, познавайки ги също много добре, и послужиха импулс за освободеното ми въображение да си представя, че не е далеч момента да видя на протеста и другарката Ваня Овчарова. Ще бъде велико да я видя как крещи „ЧЕР-ВЕ-НИ БОК-ЛУ-ЦИ”. А? Би било велико?

Защо представители на ядрената мафия ходят на подобни протести? Ето това е по-интересния въпрос? Защо?

Възможните отговори може би са няколко, но на мен ми се открояват два най-вероятни. Първият е, че дажбите в частния сектор на ядрената мафия са се посвили в последно време и това е предизвикало първосигналните реакции на ядрените пчелички да припознаят „виновника” за това. Ядрените пчелички не се замислят, че и ядрената „каца с мед” не е бездънна и особено след грабеж, като този който те практикуват, дъното и лъсва с ускорени темпове. Но те са свикнали на големи порции и не си представят затягане на коланите. Втрият възможен вариант е нарочно включване на пчелички гравитиращи около Р. Овч. и другарката му, като форма на отмъщение (разчистване на сметките) между клановете на БКП/БСП. Та нали Станишев успя да елиминира Р. Овч. (и Р. 5ков, който по-открито се „зъби” по медиите) на последните парламентарни избори? За никой не е тайна неприязънта между Р. Овч. и Сергей Станишев. Станишев издига Орешарски за премиер. Правителството прави гаф след гаф в кадровата си политика, което прелива чашата на търпението на народа и той се вдига на бунт. Р. Овч. и компания подушват благоприятния момент за реванш и изпращат свои подкрепления в бунта срещу врага.

Възможно е истината да е някъде по средата, между двата варианта, а може и да е нещо трето. Независимо от това ситуацията е повече от интерена и затова реших да я споделя с вас. Ако някой от вас срещне представител на ядрената мафия на протеста няма как да го разпознае. Те не светят, както се казва във вицовете. А аз ги виждам като светулки в тъмна пролетна нощ и реших да ви го споделя. А ако срещна другарката Р. Овч. ще я помоля за снимка и ще я публикувам тук.

Г. К.





Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9837732
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031