Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2013 12:28 - Проститутки-рИформаторки ще ни „бранят” от енергийната мафия.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 5072 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Съобщиха ни го от основната медиа на ДС – bTV. Което автоматично означава, че „питката” е доста опечена и сега ни я поднасят да я сдъвчаме и преглътнем, на сухо. Главни действащи са ... ще ги видите от видеото.

Б. Сандов: „Има необходимост от по-сериозно противопоставяне на олигархията, защото е ясно, че само от площада това няма да стане. Ние имаме категоричната визия и категоричната посока, че ще вървим в тази посока. ... Тази власт трябва да си ходи и ние знаем рецептата, знаем начина по който това да се случи. Тогава да бъдем един полезен участник в цялата тази барикада.”

Р. Кънев: „Трябва да се случи промяна в енергетиката, без която мафията винаги ще бъде нахранена.”

Вече повече от година наблюдавам неистовите усилия на Сандов и зелената компания всячески да съдействат на енергийната и в частност на ядрената мафия да граби и мародерства българския народ. Ще дам само три примера:

  • В съучастие с ГРИЙНПИЙС легитимиране и разширяване на грабежа наречен „Срес-тестове на АЕЦ”, след катастрофата в АЕЦ „Фукушима-Диичи”.
  • Неистови усилия за заблуждаване на хората да участват в цирка „Референдум”, за проекта „Белене”, за да се легитимира продължаването на престъплението АЕЦ „Козлодуй”.
  • В съучастие с ГРИЙНПИЙС тайни договорки с доскорошния директор на АЕЦ-а Валентин Николов да си „сътрудничат”, при изграждането на 7-ми блок в Колзодуй и да не се пречело (чрез съдебни спорове), както зелените практикували по „Белене.

Всички тези факти са подробно описани и документално подкрепени в този блог.

Буквално преди седмици Радан Кънев отклони съдействие по разкриване и преследване на престъпленията в АЕЦ „Козлодуй”, от страниците на собствения си блог, с аргумента:

image

image

Партията, чийто „лидер” е Кънев, е основен играч в престъпните схеми в Козлодуй. Предната модернизация на действащите блокове 5 и 6 е стартирана от кабинета Костов и „усвоените” по нея над милиард лева още не са върнати на банките, а те вече повече от година неистиво настояват да се започне нова „модернизация”, за нови над половин милиард лева.

Много по-лесно е да ви попитам и да ви помоля, ако някой знае поне един единствен случай някой от участниците в този рИформаторски блок да е разкрил, съобщил, разобличил, борил и т.н. криминален случай в ядрения енергиен сектор нека ми го предостави. Ще го публикувам.

Иначе излиза, че тези проститутки ще се борят с венерическите болести в бизнеса си, но в досегашната си практика не са попадали на заразен клиент?

Г. К.







Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9889576
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930