Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2013 10:48 - Зеленото пипало на ядрената мафия се взриви.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4084 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Показвам 1:1 разговор, ако може това да се нарече така, проведен в продължение на повече от денонощие на стената на Фейсбук групата България свободна от АЕЦ и ядрени отпадъци!, непосредствено след като преди два дни публикувах тук разследването си Грийнпийс и Зелените подкрепят изграждането на 7-ми блок в Козлодуй. Двама от участниците в „дискусията” са съпредседатели на ПП „Зелените” (Г. Туп. и Б. Санд.). Публикувам това нещо, за да го запазя за бъдещи последици и най-вече познавайки безпринципното поведение на някои от участниците в това активно мероприятие. Не на последно мясти и заради отправената към мен заплаха, че ще ми се търси отговорност, ако съм продължавал да лъжа и клеветя.

 
 Anonimko Mnogosme Георги Котев- ядрен физик... За Уестингхаус ли лобирате?? Нима американският атом е по- сигурен или мирен от руския? Не щем втори 3-майл айлънд в България и плановете на мадам Рийс, МКапон и ББ ще срещнат всички възможни спънки и съпротива, каквито срещнаха и плановете на РОвч. и РосАтом..НЕ на нови реактори у нас, НЕ на ядрената енергетика ПО ПРИНЦИП, съдебните спорове няма да ги избегнете, бъдете сигурни

Yesterday at 10:43am · Like · 1

Georgi Kotev Тя и шефката на Съвета на директорите на АЕЦ-а е "зелена" (еколожка по образование) и също се бори срещу всички световни атоми Ако някой, някога открие и намери доказателства, че лобирам за която и да било ядрена компания по света нека извади документи или да замълчи за винаги! В статията поднасям само проверими факти, а не въображаеми измислици. Нещо повече, това е рецидив в действията на Грийнпийс и т.нар. "зелените, защото през лятото на миналата 2012 г. те се постараха доста много за да легализират друга източваща схема, наречена "стрес-тестове", както в България, така и в Европа.

Yesterday at 10:44am · Like

Anonimko Mnogosme Има много начини да бъде забавен, затруднен, блокиран и спрян всеки един проект за нови ядрени мощности у нас вкл 7-ми в Козлодуй и всички те ще бъдат приложени, бъдете сигурен

Yesterday at 10:47am · Like

Georgi Kotev Т.нар. "зелени", както ги нарича шефа на АЕЦ-а, са много силни в декларациите, НО не са си направили елементарното усилие да запишат срещата си с него на видео и да го качат на сайта си!!!! Нещо повече! На страниците им на сайтовете им няма ДАЖЕ и най-кратко съобщение, както за съдържанието на срещата, така и за резултатите. А стенограмата от срещата с агент Буда е повече от красноречива!

Yesterday at 10:48am · Like

Anonimko Mnogosme от стенограмата се вижда ясна и недвусмислена позиция ПРОТИВ ЯЕ ПО ПРИНЦИП.

Yesterday at 10:50am · Like

Georgi Kotev Цъ-цъ-цъ-цъ... нищо такова не се вижда, защото въобще не се споменава и не се обсъжда започналите вече мероприятия по удължаване живота на блокове 5 и 6 и строителството на 7-ми. Ако има нещо такова в стенограмата го дайте тук!!!! От събота, когато в Панорама Буда каза че тези мероприятия вече се случват та до сега минаха цели 4 дни, но не съм чул за реакция на т.нар. "зелени"????

Yesterday at 10:53am · Like

Anonimko Mnogosme Котев, ВИЕ лично "за" или "против" 7-ми в козлодуй сте?

Yesterday at 10:54am · Like

Georgi Kotev Аз съм ПРОТИВ който и да е блок, в която и да е АЕЦ, където и да е по света! И не си играйте с мен за учител-ученик. Ако искате да се продължи разговора просто даите ЛИНК към запис на срещата АЕЦ-Грийнпийс-Зелените!!!!! Без него няма смисъл да се дърляме тук!

Yesterday at 10:58am · Like

Anonimko Mnogosme Така, щом вие сте "против", добре, а сега очакваме да се включи някой от тях, за да изрази позиция по същия въпрос.

Yesterday at 11:00am · Like

Georgi Kotev ЛИНК! ЛИНК към срещата АЕЦ-Грийнпийс-Зелените!!!! ЛИНК!

Yesterday at 11:01am · Like

Anonimko Mnogosme ВИЕ сте този , дето трябва да даде линк, щом излизате с подобно твърдение, ние на тази среща не сме били, а на голи твърдения не вярваме...

Yesterday at 11:06am · Like

Georgi Kotev Четете внимателно какво съм написал и използвайте хипер-линковете вплетени в самия текст! Ще се натъкнете на видео с интервю на шефа на АЕЦ "Козлодуй", където той казва, каквото казва. Аз само съм го цитирал. Линк да си дадат "зелените", за да го опровергаят и тогава и аз ще си променя позицията!

Yesterday at 11:08am · Like

Georg Tuparev От стенограмата: "Георг Тупарев: .... може да има мирен атом, но няма безопасен атом. Искам да подчертая позицията на „Зелените”, тя отива по-далеч от това, която е позицията на ГЕРБ. Ние се обявяваме за това, че въобще няма безопасна ядрена енергетика". Моля Георги да намери наш цитат където ние сме за 7ми и 8ми блок или да престане да дрънка врели некипели.

23 hours ago · Like · 2

Petko Tzvetkov Георги, искрено съм изненадан от измишльотините, които пишеш тук. Много добре знаеш, че Зелените сме против ядрената енергетика като такава по-принцип, което не означава че не може да сме против АЕЦ Белене, 7 и 8 блок или затварянето на АЕЦ Козлодуй в частност. А с твоите обвинения в момента към Зелените ме караш да се замисля, че обслужваш единствено и само интересите на феновете на ядрената енергетика, още повече, че благодарение на теб събирането на подписите за Инициативния комитет "Зелените алтернативи против АЕЦ" се забави с цяла седмица, в ситуация в която и един ден беше фатален, и знаем какъв беше резултата накрая. Молбата ми към теб е да насочиш енергията си и словата си към ядрената мафия, а не да губим време за дрязги със съмишленици!

22 hours ago · Like · 3

Georgi Sashkov Stefanov Подкрепа за казаното от Георг и Петко. Както се казва когато не помагаш поне не пречи....

22 hours ago · Like · 2

Borislav Sandov Georgi, минаваш всякакви разумни граници. Да казваш, че Зелените и Greenpeace подкрепят който и да било ядрен реактор по света е нелепо и съм убеден, че ти така олекваш с всичко писано до тук. Защото това е повече от "жълто". Само крайно конспиративни теории могат го замесят. Зелените и Greenpeace са направили реално толкова много срещу ядрената мафия по света, че ти с блога си не можеш цял живот да опишеш. Конкретно по обвиненията, които правиш, аз настоявам да докажеш поне с един цитат, в който официален представител на Зелените или Greenpeace е изказвал подобна позиция! И наистина настоявам, защото ти минаваш в закононарушение и поведениети ти е наказуемо. Колкото до форума (който в твоето съзнание е явно някаква малка кръгла маса в стая с тъмни стъкла), касаещ Орхуската конвенция и ядрената енегетика, провел се през декември, явно ти не си разбрал. Може би защото не си бил вече част от мейлинг листата на Българска Анти-ядрена коалиция (БАЯК), след като ти още тогава заклейми всички в конспирация. Иначе изказвания на БАЯК във форума имаше поне 5 (на Петър Кърджилов, Denitza Petrova, Albena Simeonova, Петър Пенчев и мое) както имаше и на множество държавни, общински и непревителствени представители. Щом искаш да чуеш отчет за него, можеш да проследиш Европейския форум през март тази година в Европейската комисия в Люксембург, където ние ще направим презентация за нея, заедно с представителя на ANCLI, който също беше тук. Мислих си да те поканя въпреки всичко, но тогава си спомних, че отказа да дойдеш на предишния такъв форум през 2010 г. в София.
Георги, не знам до колко си мислиш, че си полезен и на кого, но твоето поведение вече нанесе много щети на общата кауза против ядрената енергетика в България.
Отношението ти издава налудничева конспирация към всичко около теб. Ти вярваш ли на някого въобще в този свят?

11 hours ago · Edited · Like · 2

Georgi Kotev Много слюнка и нито един напън някой с някой от обвиняващите ме във всички смъртни грехове поне един линк към видео запис на срещата с Валентин Николов - шефа на АЕЦ-а. Толкова ли е сложно???? Дайте запис и всичко ще си дойде на местата! Защо не сте обявили срещата, а след това и не сте я записали и сега не искте да ни покажете?????? ЗАЩО???? ЗАЩО???? Престанете с усукванията! По-малко говорете! Повече показвайте!

10 hours ago · Like

Borislav Sandov Ти наистина не си нормален. Дали си чул БАЯК да се оповестява като медия с оператори на публични събития? Ти като толкова си търсил по нашите сайтове, дали не пита и Чичо Гугъл за някакви линкове към медии, които да са отразили този форум?

10 hours ago via mobile · Edited · Like

Georg Tuparev Georgi Kotev случайно да си чувал, че срещи не се записват просто ей така? Ние не си падаме по СРСта. И както Боби ти каза, да беше чел БАЯК листата, щеше да знаеш. Разбери, колкото и да плюеш, никой вече не ти се води по акъла.

10 hours ago · Like

Georgi Kotev Кефи ме да не съм нормален Живейте НОРМАЛНИ

10 hours ago · Like

Georgi Kotev Тупарев, кажи имената на физиците лауерати на Нобелова премия, които са ти чели лекции? Имената им, в кой Университет и кога се е случило това????

10 hours ago · Like

Anonimko Mnogosme Ехооо, Котев, какво като си ядрен физик?? да не си нещо повече от нас, що ли??

10 hours ago · Like

Georgi Kotev Съм! Имам име и отстоявам позиция! Ти си НИКОЙ!

10 hours ago · Like

Georgi Kotev Когато през октомври 2010 г. екс-министър Тр. Тр. ме покани на среща, за да ми спретне "партенка" аз не приех, докато не се съгласи на нея да присъстват журналисти и граждани!!!!! Срещата е документирана и своевременно оповестена обективно на хората! Защо и вие не направихте така????? Не ми отговаряйте. Сещам се

10 hours ago · Like

Georgi Kotev Много жлъч има в написаното от вас тук. Въпреки това ви давам шанс Помолете Асен Генов да ни устрои публичен диспут в Гневните и там ще говорим Нека хората да решат?

10 hours ago · Like

Georg Tuparev Хей, лудия, ще ти пусна едно име... Max Perutz. Дори съм се хващал на бас с него и съм печелил кашон старо френско вино. Сега започни със СРСтата си за да разбереш за какво е било

10 hours ago · Like

Borislav Sandov Колко си великодушен, Георги! Сега ще заспя спокоен, защото знам че ще мога да си приключа с чест този дълъг път. И хората ще решат, както в истински референдум. Ала какви ще са "оръжията". За какво ще диспутираме? За форумът, на който не си присъствал, или за нашата подкрепа за АЕЦ Козлодуй 7, която не съществува?

10 hours ago via mobile · Like · 2

Georg Tuparev Тук още един добър цитат на Lilia Kostova относно блога на Котев: "Прочетох статията от блога на Котев. Логиката му е желязно сталинска: щом не сте с нас, значи сте против нас. Аз много ценя този човек и неговата честна и почтена позиция срещу ядрената енергетика, но той просто си блъска главата в стената. Ама че стената е бетонна, а неговата - от немного здрави кости - много важно! И понеже Зелените не желаят да си блъскат главата по този начин - значи са предатели! А че се скъсахме да даваме на хората аргументи против ядрената енергетика, че лично аз толкова често го цитирам, когато става дума за ядрената мафия - голям праз! Щом не цапнеш Борисов по главата с аргументи срещу блоковете в Козлодуй - значи си предател. И щом Николов казва, че му сътрудничиш: значи говори свещената истина! Айайай!"

10 hours ago · Like · 1

Georgi Kotev Името е добре Остава да назовеш и университета и времето, когато ти чел лекциите Бъди изчерпателен, за да може проверката да е точна! А относно "луд" ще ти държа сметка Бароне фон Мюнхаунзен

10 hours ago · Like

Anonimko Mnogosme Не ми трябва да съм ядрен физик за да не искам НИКАКВА ядрена енергетика Котев!! за какво точно пледираш, че така и не става ясно от многосовията в блога ти?

10 hours ago · Like

Georgi Kotev Аз винаги съм великодушен, Боби. Винаги можем да се договорим за какво да диспутираме Стиска ли ви?

10 hours ago · Like

Georg Tuparev Ааа, не си познал. Няма да ти разваля хатъра да си развинтиш фантазията. Може да се окаже, че с Max сме планирали по време на секретна мисия на Марс изграждането на супер-АЕЦ, работещ на двойно рециклирано гориво, смесено с унобтаниум и само в последният момент Dr. Who е кацнал с тардиса си за да спаци човечеството от гадните ни планове.

10 hours ago · Like

Anonimko Mnogosme Котев , по същество, за какво пледираш ТУК??

10 hours ago · Like

Georgi Kotev Пледирам:

Ядрена престъпност :: Грийнпийс и Зелените подкрепят изграждането на 7-ми блок в Козлодуй.

10 hours ago · Like · Remove Preview

Georg Tuparev Anonimko Mnogosme не знаеш ли, че повторението е майка на знанието, а повторението без аргументи - баща на фанатичната вяра?

10 hours ago · Like · 1

Georgi Kotev Ясно, Барон фон Мюнхаузен Няма да ни кажете кой, кога и какво ви е чел? Е, аз поне не се срамувам от този факт и не крия, кой кога и на какво ме е научил

10 hours ago · Like

Georgi Kotev Барон фон Мюнхаузен! Кой, кога и какви лекции ви е чел по атомна/ядрена/неутронна физика?

10 hours ago · Like

Georg Tuparev Top secret Котев. 3 служби ме следят какво ти пиша.

10 hours ago · Like

Anonimko Mnogosme Котев бъркоча ви го изчетох сутринта , на това му се вика "инсинуация" голи твърдения, противоречаши на всички останали източници, сорри! Хората многократно са заявявали и се придържат към принципна антиядрена позиция, и няма как иначе защото са членове на ЕЗП а тя е най-силния анти-ядрен фактор е Европа че и по света, а вашите твърдения на КАКВО се основават?/ документи? записи? цитати? Не, нищо, само твърденияа на някой си Котев..ЛОЛ

10 hours ago · Like · 1

Georgi Kotev Барона фон Мюнхаузен никога не е бил следен от сужби Няма документални доказателства за това Ерго - Тупарев лъже и се крие

10 hours ago · Like

Georgi Kotev Аанонимко! Най-малкото излез на светло, като мен и тогава ме замервай с лайномета си:-)

10 hours ago · Like

Georgi Kotev Много жалка картинка се заформя тук, поради което гушвам възглавницата

10 hours ago · Like

Лила Кара А аз се чудя какво беше това земетресение във Фейсбук! Точно преди един час беше.

8 hours ago · Like

Лила Кара Георги не си прав да се нахвърляш върху цяла партия, при това без причина. Те са единствените против всякакво АЕЦ и разширения. Защо гласуваха, като нямаше отговор за тях - не знам. Слава Богу не стана гаф.
Зелените, и вие не сте прави да му се нахвърляте трима-четирима души едновременно на сам човек. Само поединично. Нека първо сменим властта, не се изтрепвайте предварително!
Поне не го правете публично. Има чат, има скайп.

8 hours ago · Like · 1

Petko Tzvetkov Добро утро! Пожелавам свободно и сигурно настояще и бъдеще без АЕЦ на всички български граждани, а скоро и по цял свят! Зелените ще излезем отново с ясна и категорична позиция, за да няма спекулации по темата! И с този коментар приключвам с каментарите по всякакъв повод на писанията на автора на този пост, който поради причини посочени по-горе от мен, смятам за открито бойкотиращ категоричните действия на Зелените и Гриинпийс срещу АЕЦ! Приятен ден!

5 hours ago · Edited · Like · 2

Петър Пенчев "ясна и категорична позиция, за да няма спекулации по темата!"

about an hour ago · Like · 2

Georgi Sashkov Stefanov Само ще споделя че на срещата в Козлодуй имаше пряка skype връзка през цялото време, Петър Пенчев беше вързан по този начин, и този вариант важеше за тези които физически не можеха да присъстват. Т.е. всеки който е искал е можел да се включи. Друг е въпроса че за малко не се хванахме за гушата с застъпниците на АЕЦ дето бяха мн. нервни през цялата среща, защото някакви зелени са там да има казват НЕ на ядрената енергетика, така че Георги твърденията си ти толкова наивни и без стойност, че предлагам на всички останали да спрем този безумен спор и да го оставим Георги да си конспирира конспирацийки, бидейки главен конспиратор и обвиненията му че всички ние сме врагЪТ…

about an hour ago · Like · 2

Georgi Kotev Става още по-смешно и весело Имало Скайп връзка и никой не се сетил да направи запис и посне да го пусне в мрежата? Сега вървят едни преразкази с интересни нюанси Хахахахахахааааа..... А и кой е могъл да се подвърже дистанционно? Който е знаел На сайтовете на ПП "Зелените" и на "За парата" няма предварителни съобщения за предстоящата среща? Не ли? Чакам още весели "зелени" истории

about an hour ago · Like

Borislav Sandov Моля ви, спрете да храните този "трол" с коментарите си. Всеки разумен човек би прозрял нелепостите на думите му. Аз ходя на форуми и конференции не записвам с камера. Явно той го прави. А може би си мисли, че имаме имплантирани камери в зениците ни. Да се обясявам още един път за нещо, което е казвано стотици пъти и наши сайтове има десетки декларации само в един акпект - антиядрен.
А за да отговоря на консирацията с конспирация, ще питам директно Георги:
- Ти като не работиш толкова години, как си плащаш храната и другите разходи?
- Ти защо се включи в Инициативния комитет, а няколо дни след това го напусна? Веднага щом като бяхме разпратили бланките за подписи.
- Ти, който получаваше през първите години подкрепа единствено от АСС "Анна Политковская" и Георги Касчиев, защо заби "нож" в гърбовете именно на тези хора и ги заклейми и обвини в конспирация.
- Ти луд ли си, скретен агент ли си, или страдаш от изолационизъм, който те кара да търсиш врага сред своите хора?

58 minutes ago · Like · 2

Georgi Kotev Тролът е чудовище в скандинавските народни поверия. Троловете са свръхестествени същества подобни на великани и обикновено враждебно настроени към хората. Също така се смята, че троловете били от камък, с очи от диаманти, похапващи хора, но основното им меню било също камъни. Троловете са нощни същества, тъй като се раждат от камъка и на слънчева светлина се превръщат отново в камък. Някои тролове са толкова големи, че са изобразявани като планини, а косата на главата им е изобразявана като гора. Огромните и кръвожадни тролове са противоположност на малките гноми, които живеят под земята и пазят несметни богатства. За разлика от троловете, които често ядат малки деца и дори възрастни, гномите могат да дарят човек с богатство и щастие, но също така и да му създадат главоболия, особено ако се е загубил в гъстите и мрачни гори на Скандинавия. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%80%D0%BE%D0%BB

54 minutes ago · Like · Remove Preview

Anonimko Mnogosme Котев, нищо по същество не успяхте да приведете в подкрепа на инсинуациите си, колкото и да не ви харесва, много сме тия дето се борим срещу АЕЦ ПО ПРИНЦИП, но за разлика от вас, другите са нормални хора с ясни позиции и по същество, ако бяхте наистина "ПРОТИВ" щяхте да се борите срещу 7-ми блок в Козлодуй в момента, вместо срещу хората, дето го правят по-добре от вас, и повече няма да ви толерирам офтопиците, последно предупреждение!

52 minutes ago · Like · 1

Петър Пенчев Georgi Sashkov Stefanov, нека не се говори против Георги Котев, той е доказал, че е експерт и че е ЧЕСТЕН. Затова аз го уважавам!!! Диалогът против ЯЕ трябва да е коректен, с взаимно уважение.

Познавам Георги Котев, той е прав, че търси информация по всеки въпрос относно ЯЕ - та нали и аз, и ти, това правим. Нека не се обиждаме, а да говорим помежду си и да предостaвяме инфо и отговори на всеки въпрос, особено във Фейса се чете от много хора. Пак повтарям, Георги Котев заслужава да водим открит диалог помежду си, с инфо...

Ще споделя публично и нещо лично: - Когато Иво Инджев написа в "Ядреналин", че в книгата говори против ЯЕ не еколог, а дисидент-ядрен физик, аз не се засегнах като обида и пренебрежение, напротив веднага приветствах такава оценка, защото се гордеех с

израстването на нашия приятел, който говореше 2 години САМО срещу далаверата с горивото, но полека-лека задълбочи в РАО и зараждането на АЕЦ като източник на обогатен уран за извличане на плутоний за бомбите, и ... Георги като че ли "ме измести" с книгата си , защото се знае - РАО и анти-Козлодуй, бяха моя тема почти като "върл единак" доста години назад...

Затова аз го титулувам от след книгата "Ядреналин" - Георги Котев като "говорител на антиядреното движение", за страх на ядрените престъпници. И го ценя.

32 minutes ago · Edited · Like

Georgi Kotev Храня се с камъни и живея на открито Понятно? За какво са ми пари? Те са за вас Да ми се приписва подкрепа от Касчиев е израз на дълбока извратеност и непознаване на същността на ситуацията в сектора ядрена мафия! Сигурно не е случайно, че в седмицата преди "референдума" в парламента подобен паралел между мен и Касчиев направи и Р. Овч. Не е случаен и факта че и Р. Овч. и Б. Санд. ме наричат луд Но да напомня на Б. Санд., че Р. Овч. се отказа да ме нарича така, откакто се завърнах в България и за него вече съм господин и физика Котев Явно Б. Санд. е приел щафетата от него Личи си по пяната на устата му Даже и да не сте записали срещата си с шефа на АЕЦ-а, ЗАЩО НЯМА ПРЕДВАРИТЕЛНИ СЪОБЩЕНИЯ ЗА ПРЕДСТОЯЩОТО И ПРОВЕЖДАНЕ?????? ЗАЩО ЛИ? Защо?

45 minutes ago · Like

Georgi Kotev Анонимчо, ако не успявах нямаше да се пениш толкова много Дерзай! Доста се забавлявам с повечето от вас тук Борил се .... хахахахахахахахахахахахахахаааааааааааааа......

40 minutes ago · Like

Петър Пенчев "в седмицата преди "референдума" в парламента подобен паралел между мен и Касчиев направи и Р. Овч." - Винаги чета Р. Овч. с усмивка, имаш ли линк, Георги?

35 minutes ago · Unlike · 1

Georgi Kotev Не, не, сори! Това ми го каза Кин Стоянов, синът на Радой Ралин, комуто давах интервю по радио София (БНР). Понеже същото радио излъчва и парламентарни дебати, преди интервюто той ми каза, че преди минути чул Р. Овч. да заявява подобно нещо в комисията по Белене, след изслушването н Нигматулин.

32 minutes ago · Like · 1

Anonimko Mnogosme ЛОЛ, еди кой си "казал че чул" айде малко по- сериозно и преведете някакви истински доказателства в подкрепа на твърденията си, , щото към момента само се излагате, а хората, дето нападате изразиха вече недвусмислена позиция, и то не само тук, вижда се и от стенограмата

29 minutes ago · Like

Петър Пенчев Anonimko Mnogosme, помолих да спрат нападките срещу Георги Котев и помежду ни.

А що се отнася до Стенограмата от 16.01.2013 в МС, нека не я коментираме повече!??? - защото съм съгласен с Георги, че там ПП "Зелените" заявиха ПЪЛНА поддръжка на ГЕРБ, които са твърдо ЗА Козлодуй!!! И думата "Козлодуй" я нямаше от устата на ПП Зелените там, когато ВСИЧКИ медии отразяваха и най-силно щеше да се чуе!!!, ако беше заявена твърда позиция срещу цялата ЯЕ. Най-общите думи на Тупарев не прозвучаха като позиция и срещу Козлодуй, а ... шикалкавене - това е НЕПРОСТИМО, и според мен. Така, че моля ви, не се нахвърляйте срещу Георги, той говори точно това.

13 minutes ago · Unlike · 1

Georgi Kotev Анонимчо, ако искаш дай да си уговорим среща за ден и час, пред БНР, на бул. "Драган Цанков". Ще извикаме от долу Кин Стоянов и ти лично ще го попиташ Ако искаш да си останеш анонимен съм съгласен да се явя на срещата с завързани очи Хахахахахахахааааааааааааааа..... Най-ми харесва израза "изразиха вече недвусмислена позиция" хахахахахахахахахааааааааааа.....

 

 Anonimko Mnogosme Нападките тук не са "срещу" а "от страна на" въпросния Котев, дето с тях показва единствено и само собственото си хипертрофирало его .Всеки може да започне процедура по искане на достъп до обществена информация и/или иск срещу изграждане на каквито и да е нови ядрени мощности, застрашаващи живота и здравето на гражданите въз основа на Орхуската Конвенция, и не е нужно да сме ядрени физици и/или представители на ПП за да го направим.

5 hours ago · Like · 1

Borislav Sandov Не, Петър, дълбоко грешиш. Подръжката беше по отношение прекратяването на АЕЦ Белене, а не за АЕЦ Козлодуй. И не, няма да спра да нападам Котев от тук на сетне, защото той съсипва каузата. И не ме интересува дали е луд, агент или просто конспиратор. Лично ще го подведа под отговорност, ако продължава без доказателства да обвинявава мен и моите колеги. Ако ти си забравил "ножа в гърба" от него, аз не съм забравил. И тъй като в момента това е трети такъв, аз не го смятам вече по никакъв начин като част от истинската анти-ядрена съпротива.

5 hours ago · Like

Lilia Kostova Диагнозата е точна, Анонимко. И боя се, лечение не е измислено Аз се опитах, но... не ми се получи. Жоро Котев за съжаление по един много извратен начин започва да прилича на Бойко Борисов...

5 hours ago · Like · 1

Лила Кара Ами да ви е за урок, винаги всичко да записвате оттък нататък. А за срещата на 16 януари, беше много ехидно, Боби да заяви на Буда, че еднакво мислят, и сигурно има и други хора, дето са го приели наистина за съгласие. За мен беше гавра с човека Борисов, а той няма чувство за хумор. А и ако не се съгласяваш с него на публични места, НЕ можеш му затвори устата!

5 hours ago · Unlike · 2

Anonimko Mnogosme наистина масата българи мислят и действат първосигнално и не четат стенограми, пропускът да се изтъкне и НАТЪРТИ върху принципна позиция "ПРОТИВ" всякакви нови АЕЦ-мощности е налице(Или поне така бе ИЗТЪЛКУВАНА срещата с ББ от официозните медии) ...See More

5 hours ago · Edited · Like · 1

Лила Кара Не може да прилича на Борисов. Не се дърпайте, имаме обща работа, трябва да се държим заедно.

5 hours ago · Unlike ·




Гласувай:
4



1. gikotev - Видях че малко не е стигнало, за да се побере целият материал. Ето продължение №1.
07.02.2013 13:39
Borislav Sandov Позицията е изразена на сайта на Зелените, Анонимнко!
http://www.zelenite.bg/4767

Всеки четвърти гласувал подкрепя позицията на Зелените
www.zelenite.bg
Всеки четвърти гласувал на референдума е категорично против развитието на ядрената енергетика. Настояваме Народното събрание да отчете ...
5 hours ago • Like • 2

Lilia Kostova Егометърът отчита показания на егото, доближаващи се до тези на премиера слънце.
4 hours ago • Like • 2

Lilia Kostova И не ние сме тези, които се дърпат. Не ние влизаме в комитети, от които излизаме два дни по-късно. Не ние вършим детинщини. Не ние клеветим хората без причина. Георги просто минава всякакви граници.
4 hours ago • Edited • Like • 2

Anonimko Mnogosme Благодаря, Боби, щом >>>" Настояваме Народното събрание да отчете липсата на подкрепа за нова ядрена централа и поради високия екологичен, социален и икономически риск окончателно да наложи мораториум върху нови ядрени мощности и удължаване живота на старите!"<<< то инсинуациите на Котев не струват и счупен гайгеров брояч
:)) :DDDDD
4 hours ago • Like • 2

Лила Кара А бе, не беше много ясно, ОТ ВЪПРОСА И ОТГОВОРИТЕ, които съчиниха, че има и СТРАНА КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ, но не е ваша вината за това. Трябваше да има отговори. 1.НЕ. 2, ПРОТИВ ЯЕ ВЪОБЩЕ. 3. да. Но те са много и трудно се говори с тях. Видяхме си всички грешки, да ги поправим следващия път. Аз никого не виня, освен ББ, ЦЦ, ИФ и останалите гербойковци и Будисти.
4 hours ago • Like • 2

Петър Пенчев Боби, внимателно търся в това послание на ПП Зелените думата Козлодуй, както я търсих с електронна търсачка и в Стенограмата ... пак не я виждам.

Другото го възприемам, ама спестяването на ясната дума "Козлодуй" го възприемам пак като че ли да не се дразни Буда
4 hours ago • Unlike • 1
цитирай
2. gikotev - Ето продължение №2.
07.02.2013 13:40
Borislav Sandov Не, Петър! Ние сме срещу ядрени реактори където и да било. Стига с тези хипотези! За Котев разбрахме, че няма доверие на никого, но с какво сме заслужили това недоверие към нас? Нима някога някъде сме казали, че подкрепяме изграждане на нови или удължа...See More
3 hours ago • Like • 2

Georgi Sashkov Stefanov Няма по ясна позиция от това че зелените са ПРОТИВ ЯДРЕНАТА ЕНЕРГИЯ (всякаква и навсякъде) от тук нататък да влизаш в схемите на разни проекти, градове, имена или следвайки думите на временни политически субекти, та било и министър председатели, означава да играеш по тяхната свирка. Което Петър и Георги правят не знайно защо, може би не го разбират.... ЕМИ АЙДЕ РАЗБЕРЕТЕ ГО ДЕ….
3 hours ago • Like

Петър Пенчев Боби и Жоро, ама вие не разбрахте ли, че Буда и всичките ИК затова се вгледаха само в Белене, за да си продължат с Козлодуй, даже изрично си го казваха. И неспоменаването на Козлодуй за мен е ГРЕШКА.

Едно важно нещо се казва директно, а не по подразбиране.
3 hours ago • Unlike • 1

Georgi Kotev Б. Санд. каза: "И не ме интересува дали е луд, агент или просто конспиратор. Лично ще го подведа под отговорност, ако продължава без доказателства да обвинявава мен и моите колеги." Хахахахахахахахахааааааааааааааааааа........ Не знам да плача или да се смея? Ще ме съди ли? Хахахахахахааааа.... Вече им изгубих бройката на подобни заплахи от страна на ядрената мафия, за последните 6 години и те все не се случват. Може пък сега да ми излезе късмета. В същото време Б. Санд. продължава да копира стъпките на Р. Овч. и компания. Утре ще пусна всички тукашни коментари 1:1 на блога си Защото така ми харесва Вече съм ги копирал, така че е безсмислено да триете Но ако искате може да дописвате. Аз съм до тук!
12 hours ago • Like

Последваха два коментара на дама, която до този момент не беше участвала в дискусията и за това не ги пускам. Основните и най-дейни участници прекратиха „престрелката”.
С нетърпение очаквам изпълнението на заплахата.

Г. К.
цитирай
3. gikotev - Ето продължение №2.
07.02.2013 13:51
Borislav Sandov Не, Петър! Ние сме срещу ядрени реактори където и да било. Стига с тези хипотези! За Котев разбрахме, че няма доверие на никого, но с какво сме заслужили това недоверие към нас? Нима някога някъде сме казали, че подкрепяме изграждане на нови или удължа...See More
3 hours ago • Like • 2

Georgi Sashkov Stefanov Няма по ясна позиция от това че зелените са ПРОТИВ ЯДРЕНАТА ЕНЕРГИЯ (всякаква и навсякъде) от тук нататък да влизаш в схемите на разни проекти, градове, имена или следвайки думите на временни политически субекти, та било и министър председатели, означава да играеш по тяхната свирка. Което Петър и Георги правят не знайно защо, може би не го разбират.... ЕМИ АЙДЕ РАЗБЕРЕТЕ ГО ДЕ….
3 hours ago • Like

Петър Пенчев Боби и Жоро, ама вие не разбрахте ли, че Буда и всичките ИК затова се вгледаха само в Белене, за да си продължат с Козлодуй, даже изрично си го казваха. И неспоменаването на Козлодуй за мен е ГРЕШКА.

Едно важно нещо се казва директно, а не по подразбиране.
3 hours ago • Unlike • 1

Georgi Kotev Б. Санд. каза: "И не ме интересува дали е луд, агент или просто конспиратор. Лично ще го подведа под отговорност, ако продължава без доказателства да обвинявава мен и моите колеги." Хахахахахахахахахааааааааааааааааааа........ Не знам да плача или да се смея? Ще ме съди ли? Хахахахахахааааа.... Вече им изгубих бройката на подобни заплахи от страна на ядрената мафия, за последните 6 години и те все не се случват. Може пък сега да ми излезе късмета. В същото време Б. Санд. продължава да копира стъпките на Р. Овч. и компания. Утре ще пусна всички тукашни коментари 1:1 на блога си Защото така ми харесва Вече съм ги копирал, така че е безсмислено да триете Но ако искате може да дописвате. Аз съм до тук!
12 hours ago • Like

Последваха два коментара на дама, която до този момент не беше участвала в дискусията и за това не ги пускам. Оснновните и най-дейни участници прекратиха „престрелката”.
С нетърпение очаквам изпълнението на заплахата.

Г. К.
цитирай
4. forest - Жалко
12.02.2013 09:44
Жалко , че икономически проекти се превръщат в политически.ИДЕАЛНИ РЕШЕНИЯ СА РЯДКОСТ.Има конкретна ситуация.ЗА Белене-ако няма кой да го строи и Козлодуй Е компромисно решение--защо не.Но БСП трябва да намери тема да покаже че са живи , да манипулира хората.Ьми лафа-Асфалт не се яде--НЕ ВАЖИ ЛИ И ЗА БЕЛЕНЕ...ТО И БЕТОНА НЕ Е ВКУСЕН...РЕЗИЛИ...---Така постъпват и сега с ЕРП--ами нали управляваха толкова години-защо не договориха БЕЛЕНЕ , НЕ РАЗВАЛИХА ДОГОВОРИТЕ С ЕРП.----Също е и с пушенето--ще го връщат--т.е.-здравето на хората не ги интересува.вАЖНОТО Е НЯКОЙ ГЛАС ПОВЕЧЕ...Много , много подличко.....А колко заменки на дюни и гори сториха---сега прехвърлят вината другаде..А резилите със спрени еврофондове...А БУДА им трябва , като димка за БуДаЛи------Борисов има две генералски звезди за борба с орг.престъпност и пр.....Лек ден....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9842579
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031