Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2013 12:46 - „Референдума” разголи ядрените задници на „демократи” и „зелени”.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4074 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

След повече от 40 часа шушу-мушу, натъкмяване и стъкмяване ЦИК изнесе дългоочакваните данни за избирателната активност, по време на ядрения „референдум” и това се оказа числото 20.22%. За да се беше стигнало до невалидност на референдума този процент трябваше да бъде максимум 19.99%, което прави с 0.23% по-малко от общото число на имащите право на глас в списъците. Според ЦИК общият брой на имащите право да гласуват българи е 6 950 900. Разликата  0.23% от тях прави 16 000 човека.

Инициативния комите (ИК) на ДСБ внесе за регистрацията си над 14 000 подписа, а нерегистрирания ИК на ПП „Зелените” и компания – над 7 000. Сумарно това прави между 21 000 и 22 000 човека. Няма начин как да оценим бройката на други наши съграждани, които са се вслушали в неистовите крясъци на тези две групировки и са отишли да гласуват с НЕ, т.е. да дадат своя принос за достигането на гаврата 20.22%. Независимо от това е повече от очевадно, че без решителната помощ на тези две групировки (плюс още една, още по комична, поради което и не я споменавам) поръчката на партията майка БКП нямаше да може да се изпълни. Но те дадоха всичко от себе си и сега ликуват. Сега, заради тях партията майка ще има възможност да продължи по сценария. Следва епизод от тримесечно слюнкоразпръскване в парламента. Безкрайни и абсолютно безсмислени препирни ЗА или ПРОТИВ проекта АЕЦ „Белене”, за да се заглушава и разпръсква мъгла над истинското разграбване на всички нас чрез АЕЦ „Козлодуй”. Някой от вас до сега да е чул поне един единствен, макар и микроскопичен, случай на източване на действащата централа, който да е изнесен публично и поискано неговото разследване да е сторено от някоя от тези две групировки? Няма и да чуете!

Само в този блог са изнесени и документално подкрепени много десетки случаи на източващи предприятието практики в АЕЦ „Козлодуй”, но „демократи” и „зелени” са заети да се грижат за светлото ви бъдеще и затова не смогват да ги забележат.

Още преди старта на (дез)информационната кампания, на етап сформиране на ИК беше направен неуспешен опит да ми бъде хвърлено ласо и вкаран в кошарата на ИК на „зелените”. Съвсем на време успях да забележа, че кошарата е за вълци, а не за овце и с ловко движение успях да се измъкна от хвърлената ми примка и избягах. Независимо че ИК на „зелените” не беше регистриран от ЦИК (основната вина за това ми беше вменена по особенно груб и нагъл начин) те продължиха да се изживяват като такива и не без помощта на западните си партньори хвърлиха десетки хиляди лева, за да вкарат някоя и друга заблудена овчица във вълчата кошара. И успяха. За връзките на „зелените” с ядрената мафия ще се спря в отделен материал.

Веднага след старта на (дез)информационната кампания разобличих „демократи” за смърт на България (в лицето на ИК на ДСБ), че с действията си целят да доведат до удвояване на ядрения боклук, което вместо в Белене да стане в Козлодуй, и който да завещаят на бъдните поколения. На фона на помията, която се изля над главата ми от страна на членове/фенове на ДСБ, основно на страници във Фейсбук, поплювкването от страна на „зелените” ми се стори като бистра локва след пролетен дъжд. Независимо от безспорно поднесените им доказателства за едностранния „диалог” межди ДСБ и хората, за отказа да се приемат и дават отговори на елементтарни въпроси, за нагло-циничното третиране на въпроса с бъдещето на ядрения боклук, членовете/феновете на ДСБ не можаха да се излекуват от слепотата си. Те продължават и сега, след излизането на окончателните резултати от „референдума” да не виждат и да не чуват, а какво остава и да разбират, какво са сторили. За тази секта няма нищо по-важно и по-свято от запазване на сетостта на името Му (на Ив. Кост.). В името на тази светла „кауза” са готови да похарчат не само всеки един от нас, но дори и собствените си деца, внуци и пра-внуци.

На финалната права, два дни преди деня на „референдума” с активно мероприятие по корекция на мирогледа ми се включи „демократката” Даниела Горчева (ситуирана в Холандия), с повече от 40 минутна канонада от нейни „анализи и зводи”, че непременно съм следвало да променя позицията си от БОЙКОТ на „ходете и гласувайте с НЕ”. Като безспорно доказателство за тази необходимост тя ми изпрати две словоблудства, нейно и на един друг „демократ” Едвин Сугарев, в които се твърдеше, че избирателната активност ще достигне нива от 30-35%, поради което идеята за бойкота се обезсмисляла, а следвало да се борим за превес на НЕ-то над ДА-то в резултатите от „допитването”. Ето част от разговора ни:

·  Georgi Kotev

Живота на блокове 5 и 6 вече веднъж е удължаван, стартирано от правителството на Костов и приключило при Станишев и струвало над един милиард лева. Сега ДСБ се правят, че такова нещо никога не е имало и точат зъби за нови 266 милиона евра. Предното "удължаване" на ресурса на блокове 5 и 6 трябваше да ги държи годни до 2042 и 2046 години съответно. За какво тогава е похарчен онзи милиард и сега нови над половин милиард??????

4:12pm

Daniela Gortcheva

прав си, съгласна съм! Виж моя текст и ми кажи с какво в неговия анализ не си съгласен

питам съвсем сериозно.Не искам приятелско съгласие от учтивост

какво мислиш като експерт за моя анализ на ситуацията в момента

image4:13pm

Georgi Kotev

Не съм съгласен със следното твърдение: "защото последните проучвания показват недвусмислено, че избирателната активност ще е около 30-35%"

Такива партенки се пускат именно с цел да се убеждават хората да ходят.

4:14pm

Daniela Gortcheva

в какъв смисъл? Смяташ,че ще гласуват под 20%? Абсурд.

image4:15pm

Georgi Kotev

Моите наблюдения и информации от различни източници сочат, че нещата са на кантар, много близо до 20%, поради което аз няма как да променя позицията си.

----------------------------------- и края:

·  Georgi Kotev

НИЩО И НИКОГО НЕ МОЖЕТЕ ДА БЛОКИРАТЕ!!!!!!!!!!!!!! Дани, моля те! Нека престанем. Няма смисъл. Нека уважим различните си позиции и после да видим, какво ще ни покаже живота? Весел уикенд!

4:21pm

Daniela Gortcheva

приятен и на теб. Дано да размислиш

В заключение ще напомня само, че аз, колкото и нескромно да звучи, съм първият българин, който е призовал за бойкот на „референдума. Това се случи в мое интервю по програма Хоризонт на БНР, на датата 21 ноември 2012 г. непосредствено след кчто се изплъзнах от примката на „зелените”. Ако някой намери доказателства за подобен призив с по-ранна дата нека ми даде да знам! Получих известна доза критики, че съм се поставил в услуга на „политическата” формация на Кунева, но доказателства за това не бяха представени. Куневата формация прие курс на бойкот, т.е. промени позицията си от гласуване с НЕ, много по-късно, след датата 21 ноември 2012 г.

Кой победи на референдума? Преценете сами! Похарчените от „демократи”, „зелени” и „народняци” десетки, а може би и стотици хиляди лева (сметната палата услужливо отказа да ги контролира), за да доведат до урните още минимум 16 000 човека ще струва на всички нас кражбата на още стотици милиони лева от АЕЦ „Козлодуй”, докато те се слюняват в парламента за Белене, а помията услужливо бива разпръсквана от медиите към жертвения народ.

Два часа преди приключването на изборния ден дадох телефонно интервю за ставащия все по-популярен вестник „Фактор”, в което точно предсказах последващото развитие на сценария, така както го наблюдаваме сега. Благодаря на редакцията на изданието, за доверието и подкрепата!

На победителите честито! Всички останали да стягат коланите!

Г. К.




Тагове:   референдум,   ДСБ,   Фактор,   Зелени,


Гласувай:
5



1. sistemite - Прав си , бе Човек, ама се сърди на манипулациите на....
30.01.2013 15:08
всякакви социологически и пр.... прогнози, които проглушиха всичко живо, че 55 % активност, после 44 % активност, докато я "заковаха" (НЦИОМ) на 27 - 37 %. Кой в случая е за "кастрене", а ?
Това са те : социо - полито - антро - мантро и пр.... лози. Освен да мътят водата - по радиа и телевизии - за друго не стават ! На тях ще се сърдиш - също !
цитирай
2. gikotev - Re: Прав си , бе Човек, ама се сърди на манипулациите на....
30.01.2013 15:34
Точно 5 дни преди "референдума", в предаването "Референдум" на БНТ1 беше показано изследване, че само около 25% от имащите право на глас са склонни да участват в мероприятието. При това беше пределно ясно, че и това е раздуто число, а и да беше истинско щеше да намалее, заради отвратителното протичане на "дебата" в студиото. А цоциологическите агенции аз даже и не ги забелязвам. Те не са ми критерий за верни решения.
цитирай
3. georgimet - Здравейте г-н Котев!
31.01.2013 14:43
С огромен интерес очаквам да публикувате това: За връзките на „зелените” с ядрената мафия.
цитирай
4. marinovdm - По делата им ще ги познаете.
01.02.2013 14:28
Манипулациите?!: максимална активнот 55%. Резултат- този, който виждаме в момента.
Негласуване: 12% или там някъде активност, 98% "за" ,и като краен резултат едно голямо нищо за радетелите за по-нататъшно разделяне на едни пари. И крадене на други пари.
Заглавикване на читавата част с указанията, че с "не" ще се победи: като резултат- легитимиране на руферендума и всички да духат супата. Следва благодарност от Станишев за тези, които са гласували с да, и най-вече, за тези, които са гласували с "не". А стига де. Няма ли най после да поумнеем???!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9876015
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930