Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2012 09:16 - Богомил Манчев - глава или задник на ядрения октопод?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 6125 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Статия, очевидно поръчкова, на българския вариант на списание Форбс, от месец септември 2011 г. Предлагам ви материала без коментар, за да можете да си съставите собствено мнение за тази емблематична особа. След няколко дни ще добавя своите коментари по някои симптоматични откровения на "героя" от статията. Така и вие ще можете да сравните дали и до колко успешно ви се удава да разобличавате толкова високопоставени представители на ядрената мафия у нас.
Снимките се уголемяват и стават достъпни за четене след кликване върху тях.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Г. К.




Гласувай:
4



1. uff - В Мафията е комунизъм
13.07.2012 10:33
И "главите" и "задните" са ИМ важни.
цитирай
2. mitjo - Днес новините са съвсем като за п...
13.07.2012 15:29
Днес новините са съвсем като за петък 13-ти. Съдиите протестирали! Отгледаха си престъпници и сега какво? Доколкото виждам вкупом си отглеждаме Асад и компания. А колкото до горесамоизтипосалия се на пръв прочит мисля следното:
1. Какво са 2 хиляди работни места (ако се вярва на „професионалните” лъжци) работни места пред над 7 милиона ограбвани?
2. Някой да е чувал фразите: „престъплението се кичи с трофеите на невинността” и „парадно натруфени убийци”?
3. И Хитлер се е мислел за велик и незаменим, а и тогава е имало непризнати и обругани гении сред хилядите жертви! Най-достойният от 7-те милиона – смешно! – но пропагандата е неразумна и не знае що е логика.
4. За какво говори едно ненаситно его, което самопоражда и развива зависимостта и измислените подбуди на лудостта си?
5. Зад всяка дума прозира алчност, пълна липса на самосъзнание, кошмарна лъжепрекрасност и страх от истината, което говори за чувство за вина и следователно абсолютно преднамерени действия, което води до ожесточаване. Има ли някой който да не вижда ужаса от истината, удавен в славословие?
6. Във фирмите и фирмички ясно се вижда прехвърляне и размножаване на вината, но не и споделяне на плячката, защото тя е гаранция за сигурност => алчност, която е префасониране на чувството на страх и вина. Изкарва „избърсването” на мръсотията от ръцете си като щедрост към парцалите, с които го прави. Нарича купуването и продаването на души печелене на доверие.
7. За мен той самият е пенсионер и отживелица, основният му бизнес също. Отделно веднага се вижда, че е ченге – ех, че спортни натури! Такива като него в момента избиват хората в Сирия – гибелно затворени без право на избор и възможност за отпор, заради ненаситни зловещи интереси.
8. Въобразява си, че е достоен за възхвала и е заслужил жертвоприношения, когат е повече от ясно, че използва чужди умове с наште пари, срещу нашите интереси.
9. Безспорен функционер – не е разумно, а разционално същество – не разбира последствията и затова не го интересуват, а гони цели, каквото и да струва това на околните. Знаем, че 100 тояги на чужд гръб са малко! Видоизменя поведението и плановете си, но целата остава същата – алчност => страх.
10. Тотална липса на съзнание за справедливост. Йерархичното поставяне е въпрос на надмощие, а не на право. Това показва липса на разум и наличие на чувства (страх и вина). Йерархията реже връзката „аз” = „другия” и правото всеки да има различни достойнства и слабости.
11. Използват изчерпана пропаганда – заслугите и способностите на богатите и
милостта им към бедните. Главният проблем е в причинността „забравят” ОЧЕВАДНАТА лична изгода и измислят „полза” за хората на цената на техните животи. Смешно е богаташ да се представя за модел на поведение в бедна държава – ясно е, че парите му са кървави, а той е психопат. Премълчава личните си интереси, а се вижда изнемогването на населението. Ако някой използва маска, крие нещо ужасно.
12. Питам се какво би направил някой наистина почтен човек с наште пари – дали би се втурнал да се застрахова да не остане без печеливш бизнес и да обезпечи родословието си поколения напред, или би се погрижил за хората тук и сега?
13. Тези, които вредят си въобразяват, че помагат, а тези, които помагат, се страхуват да не навредят и трансът в кръг е неизбежен... както и политането в пропастта, защото няма уравновесяване.
14. Това става, когато всички лостове станат неефективни и използването им е не просто напразно, а вредно от сорта на: „Изяж този корен, за да се излекуваш от рака”.
15. Лъжата криволичи и тя, а не истината, е нещо сложно и заплетено и има нужда от преливане от бидон в бидон.
цитирай
3. mitjo - Всеки що годе мислещ човек може да ...
13.07.2012 15:56
Всеки що годе мислещ човек може да прецени и използва чужди идеи и знания.
Тази мания на застаряващите за контрол с цената на чуждите човешки животи е отвратителна и жалка.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9882888
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930