Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2012 09:42 - Всички рИват по престъпника Тр. Тр.!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 6894 Коментари: 10 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Втрещен съм от повсеместния няколкодневен рев на болшенството българи по повод отстрелването на Тр. Тр. от организираната престъпна група, наречена правителство на България, оглавявано от мутра! Втрещен съм, защото всички тези хора искат да живеят в една по-богата, правова и уредена страна, а в същото време жалят за един от най-ярките престъпници, който ги граби и унижава! Какво ви става, бе хора? То бива, бива къса памет, ама това вече е форма на слабоумие, да ме извинявате. Ето само няколко пункта от престъпната биография на Тр. Тр.

 

  1. Активно участие в приватизацията на ЕРП-тата, осребрено в последствие с висок пост в едно от тях. Харесват ли ви сметките за тока? Е, щом ви харесват на лято те пак ще ви ги вдигнат с още 10%, а вие се правете, че не забелязвате ролята на Тр. Тр..
  2. Мутрата не би взел в ръководеното от него т.нар. правителство непослушко, който да не е готов да бъде разбуден в 3 часа през нощта и ако му се поръча да отиде и да купи пура, а след това да я занесе  на крак, на ментора си. Тр. Тр. не прави никакво изключение! И той сам го е казвал публично. Беше в разгара на сценката с противопоставянето му на шефа на Лукойл Златев. Тогава пред микрофоните, в сградата на Министерски съвет той заяви, че е „лоялен на министър-председателя”. Да, той е лоялен на мутрата, а не както се е клел и както изисква от него конституцията – на българският народ! Ако вие си мислите, че той дава и пукната пара за вас продължавайте да рИвете за него!
  3. И как бързо забравихте историята с арабските шейхове, които щяха да строят писта за Формила 1 край софийското село Доброславци? А? Къде са шейховете, къде е пистата? Далаверата беше между мутрата, тогава все още патрон на Тр. Тр., и пикаещия във фонтани Р. Пет. Забравихте ли? Целта беше да се източат 200 000 000 (двеста милиона) лева от бюджета, за изкупуване на земята, на която щяло да се трои. Вие сами си отговорете на въпроса, в чии ръце и на какви цени е била предварително изкупена същата тази земя. Та Тр. Тр. беше активен слуга на мутрата в тази постановка. И даже, когато се разбра, че всичко е постановка той не се отказваше и с ваши пари отиде чак на пистата Монца, в Италия, за да молел Бърни Екълстон (главен проумотър на Формула 1) да инвестирал у нас. Е, далаверата се разсъхна, но Тр. Тр. доказа лоялноста си към мутрата и абсолютното си презрение към вас.
  4. В този блог са публикувани десетки примери, подкрепени с документи, за престъпните деяния на Тр. Тр. в енергетиката и по-точно в ядрената. Но нека пак да припомня, че той в продължение на три години най-активно съучастваше в прикриването на престъплението с експерименталното експлоатиране на рециклирано ядрено гориво в АЕЦ „Козлодуй”. Само това престъпление вече ви струва на всички вас над 2 000 000 000 (два милиарда) лева!!! Вместо да съдейства за тяхното връщане Тр. Тр. съучаства в изхрачването на повече от два милиона лева ваши пари, за да прикрива престъплението, в чийто зародиш стои Р. Овч! РИвете, Българи! Той го заслужава!
  5. Тр. Тр. никога и поникакъв начин не е допринесъл за вливането на поне една стотинка повече в бюджета, а е отговорен за опоскването му с милиарди! РИвете за бившия министър на икономиката и енергетиката в най-бедната и най-корумпирана страна-членка на ЕС! Кое друго ведомство на територията България може да бъде конкурент на доскоро ръководеното от него ведомство по корумпираност? Когато се сетите, дайте ми да знам, че не се сещам, но изглежда сълзите ви пречат да мислите?
  6. Само един щрих от самооплакването на самия Тр. Тр., в събота сутрин по бТВ. Като толкова се прави на мъж, че бил против АЕЦ „Белене”, защо не каже срещу какво е точно? Та когато мъглата око проекта се разсее да разберем дали Тр. Тр. е бил прав или не. Но не! Все пак в това интервю той се изпусна и спомена два аргумента. Турбината не му харесвала и цената!!! (Буквално: "Реализиране по този технически начин, с тази турбина, на тази висока цена, изцяло с руснаците, дори да не е само с тях") Ако Тр. Тр. разбира от турбини, то аз сигурно съм двугърба камила. Някой от вас знае ли срещу каква турбина е недоволството на Тр. и за каква „по-хубава” рИве пак той? Той ви плюе в лицата, а вие рИвете за него! А срещу коя точно цена е, пак не назова конкретно, защото вече от години цената постоянно се мени. Аз знам поне 5-6 числа. Защо Тр. не назова конкретна сума, та след време да го преценим? Елементарен мушмурок. (И още малко буламач: "Белене струва адски много пари. Там, ако се договори с 0.1% в разликата на финансирането или в ескалацията, това означава всеки българин да е по-беден с доста. Това изисква политическата подкрепа на цялото правителство. Има много начини Белене да не се случи както трябва и много малко, за да се случи както трябва", предупреди още министърът. Попитан дали подозира, че си отива от поста, за да не се случи проектът "както трябва", каза само: "Нека не коментираме моите подозрения".) На някой стана ли му ясно нещо?
  7. Гледам, че сред хора на оплакващите го има даже активни членове на Фейсбук групата „Писна ни да ни крадат с цени на ток, горива и т.н.”. Не знам как се диагностицира едно такова състояние на духа.
  8. Бих могъл още дълго да попълвам списъка с престъпленията на Тр. Тр., но това едва ли ще пресуши очите на рИвящите по него. Въпреки това аз ще продължавам да го разобличавам и още в следващият си постинг ще ви покажа как той, заедно с шефа на АЕЦ „Козлодуй” и шефа на ядрения регулатор ви бъркат в джоба за нови 120 000 000 (сто и двадесет милиона) лева. Но вие не се разстройвайте, рИвете си!

 

А, да! Да не забравя да ви попитам. Някой от вас, четящите тези редове, пекъл ли се е някога на плажа в Доха, по време на служебна командировка? Тези дето рИват по Тр. Тр. сигурно са?

 

Официалната биография на Тр. Тр., на сайта на министерството, която всеки момент ще бъде свалена:

Трайчо Трайков е роден през 1970 г. в София. През 1994 г. се дипломира в Университета за национално и световно стопанство като магистър по международни икономически отношения. Специализирал е финансов анализ, контролинг и мениджмънт в Австрия и Германия.

Трайков е експерт в сферата на управлението, преструктурирането и оздравяването на компании. Започва професионалния си път като консултант по сливания и придобивания в английска компания за стратегическо и финансово консултиране. Осъществява редица проекти в Централна и Източна Европа с фокус върху енергетиката. През 2004 г. започва работа за германската компания Roland Berger. (Цели десет години от биографията му липсват!!!! И на никой не му прави впечатление!!!!бел. Г. К.) През 2005 г. Трайков става част от мениджърския екип на EVN Bulgaria. Като прокурист на компанията той работи успешно за въвеждането на съвременна система за корпоративно управление, повишаване на ефективността и намаляване на технологичните загуби на дружеството, увеличаване събираемостта на вземанията, успешното интегриране на "Топлофикация-Пловдив" след нейното придобиване.

През юли 2009 г. Трайчо Трайков бе номиниран и избран за член на българското правителство като министър на икономиката, енергетиката и туризма.

Владее английски, немски, руски и румънски езици.

Медиапул (спонсорирана от фондация „Америка за България”), 19/03/2012:

Оставката на вече бившият икономически министър Трайчо Трайков е загуба за българското правителство. Той е добър човек и винаги е действал в интерес на гражданите.

Така американският посланик Джеймс Уорлик коментира в понеделник пред бТВ напускането на Трайков в края на миналата седмица, като добави, че в САЩ той е бил високо уважаван.

Г. К.





Гласувай:
14



1. sande - Трайчо Трайков - един достоен българин!
19.03.2012 10:26
Той биде предаден.

цитирай
2. mitjo - А според мен рИват, защото знаят, че ...
19.03.2012 14:16
А според мен рИват, защото знаят, че винаги има накъде по-лошо и при положение че Б. Б. си е на старата позиция, значи светлина в тунела няма как да грейне. Оплакват предишния, защото им изглежда по-малко недостойно от това да ревнат при вида на сегашния. Освен това приемат за опълчил се герой всеки уволнен от мутрата.
цитирай
3. mitjo - http://www. dw. de/dw/article/0, ...
21.03.2012 02:31
http://www.dw.de/dw/article/0,,15620320,00.html
Т'ва ме навежда на мисълта, че е въпрос на режим, а не на народ. Да не забравяме как са оплаквали Сталин и как разни безмозъчни славославят Хитлер и Живков. Сходни режими, сходни човешки реакции. Сам може да се сетиш накъде отиваме.
http://www.dw.de/dw/article/0,,15186825,00.html
Боко Тиквата не случайно се чувства в свои води, когато посещава другите диктатори - среща между безмозъчни е къде-къде по-приятна от срещата на безмозъчно с homo sapiens.
цитирай
4. mitjo - селски бей
23.03.2012 17:05
Коя твар стана зам. мин., егаси...
цитирай
5. mitjo - Следващата по заслуги и достойнства от ранг листата.
24.03.2012 05:37
Самовлюбен пръч, който идея си няма какво е отговорност. Нямам какво друго да кажа за долно нищожество като т'ва.

цитирай
6. mitjo - чиста проба садист
24.03.2012 06:14
"Различаваме три вида садистични тенденции повече или по-малко преплетени, помежду си. Едната е личността да подчинява другите на себе си и да упражнява абсолютна и неограничена власт над тях дотам,че да ги превърне в слепи свои оръдия — „глина в ръцете на грънчаря”. Втората се проявява в импулса не само тя да властва по този абсолютен начин над другите, но и да ги експлоатира, да ги използва, да ги ограбва, да ги съсипва и да присвоява всичко ценно у тях. Това може да се отнася до материални и до духовни ценности, като в последния случай се имат предвид емоционални или интелектуални качества на личността. Трети вид садистична тенденция е желанието да се причиняват страдания на другите или да се наблюдава как се измъчват. Страданието може да е физическо, но по-често става дума за духовно терзание. Целта на садиста е да причини активна болка, да унижи, да смути другите или да ги види в нелепо, унизително състояние."
цитирай
7. mitjo - "По разбираеми причини са...
24.03.2012 06:21
"По разбираеми причини садистичните тенденции имат по-прикрит характер и изискват в по-голяма степен оправдание... Често те биват изцяло скривани от противодействащи форми на прекалена добрина и прекомерна грижа за другите. Някои от най-използваните оправдания са: „Аз те ръководя, понеже знам какво е най-доброто за теб и в твой собствен интерес е да ме слушаш без възражения.” Или: „Аз съм най-добър от всички, затова с основание очаквам другите да ми се подчиняват.” Друго оправдание, прикриващо експлоататорските стремежи, е: „Толкова много съм направил за теб, че сега имам право да взема от теб каквото поискам!”"
цитирай
8. mitjo - "Садистът се нуждае от чов...
24.03.2012 06:28
"Садистът се нуждае от човека, когото ръководи, и то много силно, защото собственото му чувство за могъщество произтича от факта, че господства над някого."
цитирай
9. mitjo - brancaleon
25.03.2012 15:40
Извинявай, но за пръв път чувам, че на садистите им трябва мозък. Освен това не ми харесва как снемаш отговорността от свинските вратове на управляващите, сякаш горките амеби не съзнават престъпленията си. Много добре ги съзнават и са съвсем умишлени и точно затова не смятам, че цитатите, които пуснах, са неуместни, напрoтив. Това опростяване на ситуацията само по себе си говори за частичност и непълност и така се губи достоверността. Иначе си много прав, че са самозвани тъпанари с изкустно загладена сива материя.
цитирай
10. mitjo - И по въпросът с амебите не мога да се ...
26.03.2012 21:07
И по въпросa с амебите не мога да се съглася и то не толкова за самите амеби, а спрямо създанията по чийто адрес използвах метафората. Колкото и да е обвързана с пропагандната машина историята ясно казва, че ликвидирането на старите йерархии е основна цел на всяка новопоявила се претенция за власт. Ако управляващите не се смятаха за мишена, нямаше да се размотават обградени с толкова пушечна сланина около тях. Но хватката с отровата е известна още от древността. На „величията” обикновенно им готви някой „верен” придворен, освен това им се случва да хапват и по чуждите трапези на други „величия”, а вече е смешно слуга да опитва предварително гозбите на господарската трапеза. Кой ли вярва в еднорози в днешни дни. Не забравяй Стамболов, а и къде ни е бившето царско величество (каква наглост някой да се смята за величество макар и само по етикет) – неговият живот погледнато отстрани си е не падение ами сгромолясване. Да не забравяме колко короновани самовластия са се разделяли публично с главите си. Почакай още не е ясно как ще свърши земният път на сегашните мухоморки.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9840467
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031