Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2012 09:37 - Поредният нагъл, престъпен акт на енергийното министерство.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3941 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Става дума за поредният отказ на МИЕТ да покажат документите, оправдаващи похарчването на повече от двата милиона лева, бюджетни средства, за което бях обвинен от Тр. Тр., на срещата ми с него на 14 октомври 2010 г., а по-късно (през януари 2011 г.) и официално, с писмо от канцелария „Приемна”, към МС на РБ. Въпреки постоянните откази на държавните чиновници от няколко ведомства да предоставят исканата информация това не се случва вече цяла година. Въпреки това г-н Петър Пенчев Троянски (зам-председател на НД „Екогласност”) не се отказва и продължава упорито да търси истината. Той основателно се чувства лично засегнат, като член на гражданският комитет в моя защита, който е обвинен за харчовете, солидарно с мен. Ето какво отговарят от МИЕТ, на поредното му основателно искане по Закона за достъп до обществена информация. (Страничката се уголемява и става читабилна с кликване върху нея.)

 image

Чиновникът от МИЕТ Туджаров нагло обяснява що е то обществен интерес и отказва да оправдае харченето на обществени пари. Все едно това са негови лични пари. Документа с официалното обвинение към мен и комитета беше показано вече в поне две телевизии и цитиран в много други медии, което само по себе си е израз на обществен интерес. Да, но не и за чиновника Туджаров и шайката престъпници в министерството на Тр. Тр.

На всички подлоги на ядрената мафия искам да напомня, че до сега няма случай на успешно укрита информация по случаят с подмяната на ядреното гориво в АЕЦ „Козлодуй”. Няма да успеят да скрият истината и този път. Напразно се напраягат. Последният случай е с изнамирането и публикуването тук на Доказателство № Последно. То беше крито от ядрената мафия цели три години и ни беше отказано на последна инстанция от Върховният административен съд на РБ, през април 2011 г. Въпреки това то беше открито и направено публично. Така ще се случи и с документите за изхарчването на тази огромна сума. И какво ще правят Туджаров, Тр. Тр, и компания тогава? Предстои да видим.

 Г. К.




Тагове:   туджаров,   МИЕТ,   здои,   тр тр,


Гласувай:
5



1. mitjo - Този глупак със самия факт, че иска ...
04.01.2012 15:17
Този глупак със самия факт, че иска да скрие истината, тръби, че идентифицира себе си с престъплението, което от своя страна го приравнява с извършителите. Не знам как може да има толкова зверски тъпи индивиди, които да се мислят за господари при положение, че са слуги, да се гордеят със слугинажа си и в същото време да си въобразяват, че са невинни.
цитирай
2. mitjo - Когато гръмне централата, тоя д...
04.01.2012 15:31
Когато гръмне централата, тоя дришльо със сигурност няма да има никакво право да се оплаква, мрънка или окайва. Напротив трябва да се радва, че е получил това, за което толкова ожесточено се бори – собствената си гибел и тази на купища други хора. Предеполагам, че тогава ще бъде удовлетворен и ще има право да ликува во веки веков, защото отвъдното се води, че е необятно. Ако случайно не доживее това щастливо събитие, но се разболее например от рак или този прекрасен дар споходи някой от семейството му, пак трябва да славославя себе си и себеподобните си. Е, разбира се, не толкова ентусиазирано, но пък това също си заслужава усилията, нали!
Тоя какво си въобразява, че като съдейства на мафията, проблемът ще изчезне от самосебе си вместо да се разрасне... Народът отдавна е казал за подобни: Пази боже сляпо да прогледа!
цитирай
3. mitjo - За такива глупаци се казва, че имат ...
06.01.2012 12:07
За такива глупаци се казва, че имат кураж за ножа, но нямат кураж за кръвта т.е., глупаци, които не могат да осъзнаят последствията на действията си преди те да се стоварят върху тях. Това са недорасли самовеличия, които изпадат в истерия при най-лекия полъх от последствие и са готови от страх пред тези последствия на всякакви следващи зверства само и само те самите да избегнат застигащата ги лавина.
цитирай
4. mitjo - Не ти ли изглежда странно, че дни, ...
07.01.2012 20:02
Не ти ли изглежда странно, че дни, след като горя мол, по новините споменаха за терористична заплаха, на която правителството не смята да обръщта внимание, а в същото време медиите в новинарските емисии разтръбиха предупреждението. Поредното публично демонстративно „измиване” на кървави ръчички и публично затваряне на очите, запушване на ушите и зашиване на устите. В един нашумял сериал статистите скандираха по сценарий: „Без спреведливост няма мир”. Тук обаче е наопаки или поне така си мислят управляващите, защото не се притесняват от „справедливия гняв на масите”.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9838087
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031