Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2011 08:56 - Върховна касационна прокуратура – тежката артилерия на ядрената мафия.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 10169 Коментари: 11 Гласове:
11

Последна промяна: 21.12.2011 14:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Днес ще видите „висш пилотаж” на прокурорката при ВКП Павлина Николова, която се е „потрудила” да напише цели 32!!! (тридесет и две) страници, за да прикрие, за пореден път, най-голямото престъпление, извършвано до сега от ядрената мафия. Безпределни са възможностите на ЯМ да подкупва, когото и колкото трябва, само и само да ни краде и убива! Но нека не ви лишавам от „удоволствието” да се убедите сами.

За ваше удобство няма да публикувам цялото т. нар. „постановление”, а само най-съществената част от него. (снимките по-долу се уголемяват и стават четими, след кликване върху тях) Но все пак, за не остане и капка съмнение в коректността на изнесената информация си поиграх малко и публикувах цялото постановление в отделен постинг и всеки, който иска може да го стори ТУК.

Ето началото:

 image

А ето какво четем на страница 14, текста с удебеленият шрифт, собственоръчно дело на прокурор Николова. „... има Техническа обосновка на безопасността (ТОБ) на новото гориво – ТВСА ...” Въйййй...!!!??? А, аз изглежда нещо съм се объркал? Я да видим! Още в т.н. Доказателство №1, публикувано през 2008 г., много подробно и детайлно е показано, че описаното гориво в „Раздел 31” не съответства на използваното в АЕЦ „Козлодуй” от октомври 2004 г. и до днес. Нещо повече, лично председателя на АЯР Серг. Цоч. собственоръчно си е признал, че до края на юли 2008 г. същият този „Раздел 31” е на преглед в повереното му ведомство, което означава, че още не е дадена санкция за практическото му използване. На прокурор Николова такаива, обаче, не и минават! За нея са важни твърденията на някой си анонимен „експерт”.

 image

Но още по-интересното или по-правилно казано най-голямата гавра следва във втората половина на същата 14-та страница от „постановлението”, където четем буквално следното: „Интегрирането на „Раздел 31” и актуализираната ТОБ на 5-ти и 6-ти блокове на АЕЦ „Козлодуй” експертите сочат като формална дейност, но необходима с оглед окончателното приключване на прехода от гориво тип ТВС-М към нов тип гориво ТВСА. Сочат, че формалното несъответствие между документа ТОБ и реално доставеното гориво ... се състои в съществуващите различия в наименованията на доставяните касети и тези в „Раздел 31”, което представлява формално несъответствие.” Нееее... няма такава престъпна наглост!!! Формално несъответствие, а!!!??? Нямам думи! Според Николова излиза, че ако на някой от вас му е сгрешено ЕГН-то или датата на раждане в личната карта или друг документ, то това е само „формално несъответствие”. Нещо повече, ако някой ви пробута фалшиви банкноти Николова и в това ще види „формално несъответствие”. Няма престъпление, което да не може да се обясни с този крилат израз.

Но „бисерите” на Николова не свършват до тук. В самият край на стр. 14 и началото на стр. 15 тя обяснява, защо безименните „експетри” смятали така. Защото имало нарочни писма от заинтересованите страни компанията ТВЕЛ (доставчик на ядреното гориво за Козлодуй) и института Курчатов (доставчик на софтуера за пресмятането на горивото и съавтор на фалшивия „Раздел 31”) „...доказващи съответствията на старите наименования с новите, с които пристигат новите касети. Експертите са дали подробни обяснения (които ние, за съжаление не можем да видим) и са дали категоричен отговор, че реално няма несъответствие между ТОБ и реално доставеното гориво.” Браво! Браво! Как да не им се зарадва човек на тези „експерти” и тази „прокурорка”?

 image

Какво следва, обаче, ако тези „експерти” и тази „прокурорка” бяха прави? Би следвало тя да постанови незабавното ми задържане, разследване и осъждане, за да върна похарчените по моя вина повече от два милиона лева, за да може тези безценни „експерти” да ме опровергават, вече повече от три и половина години. Така поне я задължава Конституцията: „Чл. 118. Правосъдието се осъществява в името на народа. ... Чл. 127. Прокуратурата следи за спазване на законността, като ...” Т.е. ако по моя вина са похарчени народни пари следва да бъда осъден и да ги върна на народа. Не ли? Или аз не разбирам правилно израза „в името на народа”?

Нека, обаче, сега да видим дали лицето Николова е спазило законността „в името на народа”! За целта отиваме на страница последна от нейното „постановление” и О! Небеса! НЯМА! НЯМА постановен иск за моето разследване!!!

 image

НЯМА! Ама защо така? Хем съм виновен за изхарчването на повече от два милиона лева бюджетни средства, хем е „доказано”, че нещо съм се „объркал”, хем сега не щат да си върнат парите? Пак съм объркан! А вие?

Уважаеми дами и господа! Тази т. нар. „прокурорка” се храни от вашите пари, за да защитава вашите инереси? Или пак нещо бъркам? А може би вашите пари (заплатата и) са и само за семки, а истинските и пари идват от ЯМ и подобни тям престъпни структури? Отговорете си сами, кое от двете е вярно.

За мен остава подтвърждението на присъдата, че ако не съдействам на организираната престъпност, владееща държавата, да си взема един бял чаршаф и да се запътвам към гробищата.

 Ето какво казва главният прокурор на РБ, дни след издаването на това постановление: "Това, което със сигурност мога да кажа е, че има една престъпност, която намаля и това е организираната престъпност. Казвам го с ясното съзнание за ироничния възторг, който такова изявление може да предизвика у вас, но факт е, че през последните няколко години има устойчива тенденция за намаляване на организираната престъпност"

Г. К.

П. П. За да няма недоразумение у някои читатели, относно основанията за появата на това постановление пояснявам, че то се явява следствие на сигнал подаден до ВКП, по повод появата на Доказателство № Последно. Сигналът е подаден от г-н Петър Пенчев през август 2011 г.




Гласувай:
12



1. mitjo - „За изясняване на въпроса извър...
21.12.2011 10:05
„За изясняване на въпроса извършени ли са спектрометрични анализи на доставяното ядрено гориво... е била извършена ревизия на съхраняваните в склада касети със свежо вдрено гориво” (стр. 15). Тук ми прави впечатление първо: идиотския изказ – да набуташ в едно изречение толкова много думи! Тая защо изобщо ползва точки ? Я да ходи в първи клас да се учи на книжовен български, че и липсват основни знания преди да седне да пише! Второ: съчетанието склад и свежо гориво. Тия 2 думи така са се изцъклили една срещу друга и се питат какво да се правят в взаимно, поставени в такава близост, че ми става забавно. Само да те питам това гориво какво прави на склад? Не влиза ли в употреба и какви са тия ревизии на складове, а не на употребяваното в момента гориво?
цитирай
2. uff - ЯМ - ВКП
21.12.2011 10:39
И защо мислиш, че е тежка артилерия само на ЯМ?
Там си е Мафията въобще.

Посичат хората в борбата им за правда в частните случаи, а после Държавата щяла да се разправи с Мафията от раз.
Да не вземат да се самоубият само, щото Държава и Мафия са едно.
цитирай
3. mitjo - Егаси дебилщината: „. . . са посо...
21.12.2011 10:40
Егаси дебилщината: „...са посочили и поради какви съображения са приели, че със сигурност може да се твърди” (стр. 14). Тук освен внушение друго няма. Някакво голо внушаване на нещо си без нито един аргумент. Внушете си увереност и доверие спрямо бълвочът, изклокочил из черепната кутия на прокурорката и то веднага и по презумпция, щото смотаното его на „авторката” на „документа” друго отношение не търпи и ще изпадне в изпепеляваща истерия.
„В тази връзка експертите считат, че този тип ядрено гориво е нова стъпка в ядрената технология от гледна точка както на ефективността, така и на безопасността.” Браво бе, добре че някой е завел съдебно дело, за да се изфабрикува документацията дето им липсва. Тия „експерти” сега произвеждат документация, която преди това не е съществувала това е очевадно. Между другото преди не обясняваха ли, че няма подмяна на горивото? Какво е това ново гориво за което иде реч? Като гледам изобщо не отричат, че има ново гориво със странна документация. Само дето твърдят, че тя не е странна, а съвсем нормално било да не отговаря на себе си.
цитирай
4. uff - Касетите и Ал.Ник.
21.12.2011 10:50
Щом "специалистите" считат касетите за безопасни, значи Ал.Ник. е за бой, задето са облъчени работниците и застрашено здравето на населението.
Ма сигурно не работниците са го натрепали, а е платено на биячи, щото много говори.

А да видим, дали Ал.Ник. ще има интерес, да се разбере, кои го биха. Той сигурно вече си знае.
цитирай
5. mitjo - Сега, след като са си изфабрикували ...
21.12.2011 11:19
Сега, след като са си изфабрикували документация, е ред да изземат вашата документаця и всичко ще е чистичко и подредено.
цитирай
6. uff - Re: Сега, след като са си изфабрикували ...
21.12.2011 12:02
mitjo написа:
Сега, след като са си изфабрикували документация, е ред да изземат вашата документаця и всичко ще е чистичко и подредено.


Липса на документация трудно се доказва за глухите институции.
Ще изработят, ако трябва и с дата от миналия век.
Е, може да понатрепят Ал.Ник. за отворената работа, ама ще я изработят.

Виж, ако е за някой пенсионер: Дупе да му е яко!
цитирай
7. uff - Проверяваните касетите
21.12.2011 12:32
Не знам, дали може да се разчита на данните за складовата наличност и дали наистина не са скрити касети от шведския екип.
Ако има рециклирано гориво, липсващите шест касети трябва да са прибрани при друга, по-голяма партида. Или такава е било очаквано, да дойде скоро от Русия? Но в същото време касетите с нерециклирано им отиват на вятъра, освен ако руснаците не си ги прибират, при следваща доставка.

При проверката правилно е щяло да бъде, ти да избираш касетите за анализ.
цитирай
8. gikotev - Re: Проверяваните касетите
21.12.2011 12:43
Касети действително са били крити от шведа и най-вероятно не само шест, както е по документалното разминаване, а даже много повече.

Около два месеца преди самата проверка тогавашният изпълнителен директор Иван Генов (пръв приятел на Р. Овч.) заявява, че проверката ще се проведе от екип на МААЕ, ще бъде прозрачна за журналисти и неправителствени организации, които ако искат даже могат да мерят паралелно!!! Нищо подобно не се случва, а вместо това крият ядрено гориво. Как си представяш при такава криминална картинка да ме допуснат да припаря до АЕЦ-а?
цитирай
9. uff - Re: Проверяваните касетите
21.12.2011 13:12
gikotev написа:
Касети действително са били крити от шведа и най-вероятно не само шест, както е по документалното разминаване, а даже много повече.

Около два месеца преди самата проверка тогавашният изпълнителен директор Иван Генов (пръв приятел на Р. Овч.) заявява, че проверката ще се проведе от екип на МААЕ, ще бъде прозрачна за журналисти и неправителствени организации, които ако искат даже могат да мерят паралелно!!! Нищо подобно не се случва, а вместо това крият ядрено гориво. Как си представяш при такава криминална картинка да ме допуснат да припаря до АЕЦ-а?


По твои данни 90те свежи касети са около 45 тона.
Това достатъчно ли е за една подмяна за двата реактора? Или скоро са чакали доставка? По Дунав не им е проблемно, да върнат част от 45-те тона обратно.
Защо този швед ги е издънил така??? Трябва да му приспаднат от меренето, задето ти е дал поводи!

Би било нормално ти да избереш касетите.
Иначе все едно Цар Киро да определя, къде да му ровят в двора.
цитирай
10. gikotev - Би било нормално ти да избереш касетите.
21.12.2011 13:24
Би било нормално аз да ги избера, но ако това се случваше в една НОРМАЛНА държава, а БГ едва ли може да се нарече такава.

90-те броя касети, които е видял шведа, а още по-точно всичките в действителност налични 96 касети, са достатъчни за по едно презареждане и на двата реактора. Но това не променя нищо!

Следващата партида с ново гориво е доставена чак в края на октомври 2008 г., т.е. след повече от два месеца след шведската проверка. Не ми се вижда да е толкова скоро.
цитирай
11. mitjo - Това частично гледане на нещо си е ...
21.12.2011 13:29
Това частично гледане на нещо си е голяма идиотщина и не може на базата на някаква частичност да има каквито и да било твърдения.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833310
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031