Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2011 13:57 - Цялото постановление на ВКП, за тези които искат да го четът.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 9663 Коментари: 16 Гласове:
4

Последна промяна: 21.12.2011 23:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

image
image
image
image
image
image
image
image
image

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image




Гласувай:
6



1. uff - Аз да ти кажа
21.12.2011 14:38
Направил си сечено на руснаците.
Случаят се следи в чужбина.
Украинците се дърпат от тия касети, а американците държат позиции там.
цитирай
2. mitjo - Защо не виждам нито едно име освен ...
21.12.2011 18:14
Защо не виждам нито едно име освен твоето и това на ръководителя на комитета. Явно за тая твар отговорността е нещо анонимно. Имам още да чета, но се обзалагам, че няма да срещна нито едно именце с чуждестранно звучене. Тая какво си въобразява, че "разследва" и замазва не ми е ясно. Има силен недостиг на въображение. Очевадно трябва да провери благосъстоянието на нервната си ситема и да вземе спешни мерки.
цитирай
3. mitjo - Като гледам на тая и през ум не и ми...
21.12.2011 18:26
Като гледам на тая и през ум не и минава да отговори на 1 камо ли на всички ваши въпроси. Забеляза ли как подменят фразата „рециклирано гориво” с „ново гориво”. Така следва че ги ползват за синоними, откъдето признават наличието на нещо, което твърдят, че не съществува. Иначе нямаше да бягат като дявол от тамян от употребата на словосъчетанието рециклирано гориво и даже щяха да очертаят ясно разграничаване между употребата на 2-та израза. Щяха да пояснят с какво право говорят за ново ядрено гориво и с какво то е по-различно от предишното, та се налага употребата на думата ново и защо за това не е уведомена общността. Виждам, че прокурорката има абсурдното очакване, че щом на даден въпрос не е отговорено, то при искането да бъде отговорено точно на този въпрос той трябва да бъде заменен с друг. Как така някой има наглостта да пита за едно и също нещо?! Ами че то, според рехавата и главица, именно неотговарянето на въпросите води до изясняване на фактическата ситуация. Казала си го е в прав текст в началото на 9та страница. Браво! Какво брилянтно слабоумие точно по образец. Има го на всеки 3 мерта, когато човек се разхожда по улицата.
цитирай
4. mitjo - Знайте имената на враговете и пр...
21.12.2011 18:38
Знайте имената на враговете и предателите, а радетелите за вашето благополучно облъчване и щателно изцеждане ще останат скромо анонимни, старателно покрити в булото на черна тайна... Май такава и е логиката на тая.
цитирай
5. gikotev - Re: Проверяваните касетите
21.12.2011 19:00
Митьо, твоите коментари ми спестяват необходимоста аз да ги правя, защото съм на 100% съгласен с тях.
цитирай
6. mitjo - Не знам как с общи твърдения и изб...
21.12.2011 20:33
Не знам как с общи твърдения и изброявания, без нито веднъж да се спре на конкретен въпрос и конкретния му отговор може да си въобразява, че си е набавила аргументи. А и като гледам как се позовава на предишният прокурор очевадно е, че си въобразява, че голямото число забъркани престъпници и съучастници размива отговорности. Точно обратното е в действителност, колкото повече замесени, толкова по-голямо престъпление и по-отговорна е тя, което означава, че прикривайки ги и съдействайки им я чака много по-голямо наказание. Да не говорим, че е много по-лесно да се установи самото престъпление. Все едно Хитлер някога е можел да се прикрие, глупачка. Всички, които са поддържали режима му са идиоти като нея.
цитирай
7. mitjo - Каква е разликата в двата вида го...
21.12.2011 20:48
Каква е разликата в двата вида гориво при положение, че са на една и съща цена и защо щом е толкова изгодно не се ползва в цял свят и не е заменило другото гориво във всички централи? Тая за каква се има?!
цитирай
8. mitjo - Тая те от партията на наглеците за ...
21.12.2011 21:47
Тая те от партията на наглеците за шифтовия гас: „...експертите считат, че този тип ядрено гориво е нова стъпка в ядрената технология от гледна точка като на ефективността, така и на безопасността.”
цитирай
9. mitjo - Как така реално няма несъответс...
21.12.2011 21:58
Как така реално няма несъответствие при положение, че реално има не ми го побира главата и това си е, колкото и да се пъна не става и не става. И какви е това старо и ново гориво и стари и нови наименования при положение, че са едно и също нещо пак не ми го побира главата та ще те помоля да ми разясниш. Иначе колкото до коментарите те са съвсем елементарни и със сигурност има и много по-съществени и важни моменти ако някой кадърен човек вземе да прочете това извращение, ама едва ли някой адвокат ще се наеме да опонира нали с престъпления си вади хляба как така ще се противопоставя на системата, която го хрантути.
цитирай
10. mitjo - То това малко като с киселото мляко – ...
21.12.2011 22:07
То това малко като с киселото мляко – на вкус по-добро, ама колко антиздравословно е всички знаем и пак вряваме на старите навици, че млякото е здраве. Ядем ли ядем без да обелваме дума за хидрогенните масла в него и тоталната му невкисваемост. Тръгнали разни там помпани самозванци да говорят за иновации, а не погледнат какви закостенели мозъци носят в главите си. Не могат да зацепят, че старото е опорочено и е време за промяна или поне възстановяване на стандарта, ама не от тия дето са го опорочили с алчността и злобата си.
цитирай
11. mitjo - Тая в твърденията си за оскъпяване ...
21.12.2011 22:24
Тая в твърденията си за оскъпяване на процеса при рециклиране брои ли коко се харчи за съхраняване на използваното гориво. Все едно да ми излиза по-евтино да си държа парите вкъщи вместо в банка при положение, че ме ограбват всяка седмица. Като спестя фактът на ограбването може и да е така, ама като погледна кофти реалността в лицето едва ли ще съм такова ограничено говедо.
цитирай
12. mitjo - Освен това дори да сме такъва деб...
21.12.2011 22:33
Освен това дори да сме такъва дебили, че да приемем, че всичко е точно при дадена проверка, това не означава, че извън проверката нещата не седят по друг начин. Тия просто нищо не доказват при положение, че не изследват каквото трябва, когато трябва. Все едно да съм убиец и да имам жена и деца, които ме обичат и това да доказва, че не съм убиец. Ми то така всички ченгета, военни, политици и т.н. както и тая прокурорка са света вода ненапита, ако изобщо някой някъде ги смята за хора разбира се.
цитирай
13. mitjo - От такива експерти ще задминем я...
21.12.2011 23:01
От такива експерти ще задминем японците със светлинна скорост. Лошото е, че няма да могат да ни дишат прахта щтото такава няма да има, а и дишането ще е вредно за здравето.
цитирай
14. mitjo - Еми какво да ти кажа тия се държат ...
21.12.2011 23:32
Еми какво да ти кажа тия се държат като алкохолици, които твърдят, че на тях пиенето не им влияе и се наливат все повече и повече и си намират всевъзможни извинения за вмирисаните си вкиснати мозъци само не и алкохолът. Само се чудят как да замажат и прикрият неща, които са толкова безспорни и очевадни, че хората са уморени да ги дискутират. То кои ли спори с идиоти. Крият се един зад друг и си въобразяват, че са другарчета и учителката не ги вижда, а са не по високи от 5см. над земята, да не кажа, че са по-дребни и гнусни от червеите в калта, но със сигурност не са безвредни.
цитирай
15. mitjo - Знаеш ли кой се страхува от истината ...
22.12.2011 17:16
Знаеш ли кой се страхува от истината и иска да я убие - престъпниците. Така че със сигурност тази смотана прокурорка има черна свита на топчица керлива душица, която трепери от вини като живо гнездо с усойници.
цитирай
16. uff - Физическите и юридическите субекти
23.12.2011 08:31
Уви, има такива юридически субекти, срещу които физическият субект е безсилен в Съда. Компании, които са привилегировани, да ЛЪЖАТ БЕЗНАКАЗАНО в Съда.

Липсата на възможност отделни хора да реагират срещу конкретни юридически "субекти", води до натрупване на корупция и престъпност, с която Държавата е неспособна да се справи пряко. Нахълтванията с качулати полицаи показват безсилието на Държавата. То е хвърляне на прах в очите на мизерстващите хора, тъй щото да си помислят, че грабителите са "били необходимо зло".

Зачитането на ЛИЧНОСТТА в Съда е шанс за справяне с БАНДИТЕ.

"в името на народа" = "в името на бандитите"
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833948
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031