Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2011 15:28 - Подробности за нападението над шефа на АЕЦ "Козлодуй"
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 9133 Коментари: 13 Гласове:
8

Последна промяна: 27.11.2011 22:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тази вечер 22 ноември 2011 г., от 20:00 часа по bTV Action, в предаването "Код криминално" ще ми бъде дадена думата, за да Ви разкажа своята версия за причините, за нападението. Поне така ми е обещано. (Обещанието беше изпълнено! Вижте по-долу.)

Утре, 23 ноември 2011 г., от 11:00 часа сутринта давам съвместна пресконференция с журналиста г-н Иво Инджев, в агенция "София пресс". Желаещиде да присъстват са добре дошли.

Ето го и предаването "Код криминално". Не съм сигурен дали Ви е нужна регистрация на сайта на бТВ, защото аз имам такава, но опитайте.

Ето и видеото от пресконференцията:
Защо беше зверски пребит изпълнителният директор на АЕЦ? Участници Георги Котев – атомен експерт-енергетик и Иво Инджев – журналист
Г. К.



Гласувай:
9



1. mitjo - Колко много читатели за толкова ...
24.11.2011 19:45
Колко много читатели за толкова кратко време!
цитирай
2. mitjo - Обаче не е ясно колко от посещенията ...
24.11.2011 20:39
Обаче не е ясно колко от посещенията са да ги неречем "служебни".
цитирай
3. gikotev - Розовото как кудкудяка ;-))))
24.11.2011 23:36
За сега оставям последният коментар на розовото на "стенд-бай" и след като той там откровенничи, че минимум по 10 пъти на ден посещава блога нека най сетне да отговори на въпроса: Защо след като половин година ме преследваше навсякъде по нета, за да лъже, че на 26 април не е имало разхерметизирана горивна касета в АЕЦ-а, сега, когато Ал. Ник. си призна розовото забрави за лъжите си? Ако отговори до три дни ще пусна и коментара му иначе ще го изтрия.
цитирай
4. pinkpanter - Нищо не е признал Сашо Николов
24.11.2011 23:54
gikotev написа:
............Защо след като половин година ме преследваше навсякъде по нета, за да лъже, че на 26 април не е имало разхерметизирана горивна касета в АЕЦ-а, сега, когато Ал. Ник. си призна розовото забрави за лъжите си? Ако отговори до три дни ще пусна и коментара му иначе ще го изтрия.


Просто каза, че всичките години работа с ТВСА е имало само ЕДНА разхемертизирана касета, а със старото гориво са били много повече. И инцидентът на 25-ти няма нищо общо с това. Иди на сайта на АЯР и прочети съобщението. Просто ремонтния персонал е бързал да се вмести в графика и е започнал разхерметизиране на първи контур твърде рано. Котев, гледай си КАСКАДА и не коментирай работи, от които не разбираш. Та ти най-вероятно даже не си виждал касета с ЯГ на живо. Нито пък разбираш от поведение на горивото. Единственото, от което разбираш е да пресмяташ активни зони.

Онази вечер накарах семейството ми да те гледат в "Код криминално". Те нямат нищо общо с ядрената енергетика и нищо не разбират от нея. Но затова пък бяха единодушни, че само външния ти вид, начинът на говорене и поведението ти са достатъчни да се направи заключение за психическото ти здраве. Всички заявиха, че е е необходимо спешно да бъдеш консултиран от психиатър. И това беше първото им впечатление - досега не бяха те гледали на живо или на запис, а само бяха чели по вестниците преразкази на твоите брътвежи.
цитирай
5. gikotev - Розовото как кудкудяка ;-)))) 02
25.11.2011 00:39
Розовото ще изрови земята из под себе си, само и само да го пусна тук, но това няма да се случи докато не признае, че радиоактивният газ Ксенон-133 е изпуснат на 26-ти април в резултат на разхерметизиране на ядрено-горивна касета, а не от дифузия. Да, Ал. Ник. казва, че само една касета за седем години се е разхерметичирала, без да посочва кога точно (или ако не се лъжа казва, че е през тази година - ще преслушам пак записа), но като се има предвид, че за същият период няма инцидент с такова изпускане на такъв газ излиза, излиза че е тази година, на 26-ти април. Много ми се иска розовото да си признае, за да пусна коментарите му, за да видите и друго негово откровение, че той е член на семейство Адамс ;-))))) Три дни, розово, и нито секунда повече!
цитирай
6. pinkpanter - Лапай патката животноу! Дреме ми на сайдера дали ще ми пускаш постингите.
25.11.2011 00:58
gikotev написа:
Розовото ще изрови земята из под себе си, само и само да го пусна тук, но това няма да се случи докато не признае, че радиоактивният газ Ксенон-133 е изпуснат на 26-ти април в резултат на разхерметизиране на ядрено-горивна касета, а не от дифузия. Да, Ал. Ник. казва, че само една касета за седем години се е разхерметичирала, без да посочва кога точно (или ако не се лъжа казва, че е през тази година - ще преслушам пак записа), но като се има предвид, че за същият период няма инцидент с такова изпускане на такъв газ излиза, излиза че е тази година, на 26-ти април. Много ми се иска розовото да си признае, за да пусна коментарите му, за да видите и друго негово откровение, че той е член на семейство Адамс ;-))))) Три дни, розово, и нито секунда повече!

цитирай
7. gikotev - Главата на семейство Адамс си призна ... индиректно.
25.11.2011 01:16
Пуснах последният (третият пореден коментар за тази вечер), единствено и само заради заглавието му, което за мен е индиректно признание, че не може да отговори смислено на простичкият ми въпрос за разхерметизираното ядрено гориво :-)))) А сега, като бонус, за това откровение ще пусна и признанието му, че е главата на семейство Адамс ;-))))))
цитирай
8. gikotev - Коментара му с откровението "Адамс" е под №4.
25.11.2011 01:18
Коментара му с откровението "Адамс" е под №4.
цитирай
9. mitjo - Бъркаш за семейство Адамс. Това са ...
25.11.2011 02:38
Бъркаш за семейство Адамс. Това са семейство хлебаркови. Тях и радиацията няма да ги заличи от лицето на земята, толкова са примитивни и разпространени. Иначе как може за един малоумен дришливец спокойният и отговорен човек да изглежда нормален не знам. Според мен такова чудо на чудесата няма как да се случи. Всеки може да види видеото и сам да прецени. Много е показателно и смешно, че твърди, че бялото е черно. Сигурно тези думи за лечението непрекъснато са му ги повтарят вкъщи (когато някога е имал семейство, защото не може такъв идиот да живее с друго освен с паяците и хлебарките) и сега го използва за свой репертоар.
цитирай
10. mitjo - Няма човек, който да не знае, че през ...
25.11.2011 12:42
Няма човек, който да не знае, че през комунизма управлението, идентично на сегашното, избиваше всеки достоен да носи глава на раменете си. Сегашният гамен се вайка, че оцелелият материал бил лош и продължава мародерствата над хората через себеподобни едноклетъчни пиявици, които пият кръвта на народа, а с него изсмукват и мозъка му. Но, колкото и да се стараят чрез засмукване на мозъци да поумнеят, такъв начин на помъдряване за разлика от кръвопреливането не съществува. Така че няма защо да се хабиш да вливаш акъл на розовата мома. От това, че и обръщаш внимание, тя само ще ти изпие кръвчицата, ще се позакръгли и ще позатъпее и зазлобее още повече. Ще стане още по-кръвожадна и ненаситна. Може само да се молиш някой ден да се пръсне от кръвосмучене или да прихване някоя болест, което като гледам вече и се е случило, защото според мен тя не страда само от тъпоумие и истерия.
цитирай
11. gikotev - Re: Няма човек, който да не знае, че през ...
25.11.2011 12:57
Розовото ми е абсолютно безразлично и безлично. Аз пускам само такива негови коментари, чрез които той се самопоказва що за нищожество е и колко много зло може да избълва.
цитирай
12. mitjo - :-)
25.11.2011 13:28
:-)
цитирай
13. mitjo - Ако ти се прииска да се „полюбуваш” ...
28.11.2011 18:43
Ако ти се прииска да се „полюбуваш” на лоша журналистика гледай днешното и вчерашното предаване на Цветков по повод пребит ученик.
Адски очевадно е, че в случая всеки действа или бездейства воден само и едиствено от страх начело с водещия, който даже не може да си помисли, че думата „страх” я има в речника, камо ли да я използва и то в предаване. Страхотна класика! Особено днешното предаване, където втората тема е стачката в железниците. Мнго ясно, че за едни важат всякакви „причини” да бъдат смлени, а за други и най-добрата причина не може да бъде даже повод за покана в студио и поне да се черви пред някой „равноправен”, на когото да отговаря на въпроси. Най-гротескно е, когато Милен пита какво означава смлян бащата на жертвата – ми да си купи парче сурово месо за експеримент и да почне да го подмята, блъска, шутира и тъпче, даже някоя кокошка е по-добра идея, тъкмо ще пропуква чат-пат! Ще замине от първия удар. На всички ни е ясни, че тази държава е пълна с монополисти начело с правителството, обаче никой не смее да действа, сакън да не си навлече я неприятност, я нещо друго по-лошо. А за монополистите доброто качество и добрата цена са мръсни думи нищо повече. Те не служат на хората, хората им служат. Все едно как ще ги наречеш: институция, апарат, система, мафия... Няма страхливец, който да не им служи чинно до гроб, каквото и да му коства и няма страхливец, които да им „напакости” и с мисъл или поне ще направи всичко възможно, за да не позволи на „монополиста” дори да му хрумне, че страхливецът може да мисли.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833713
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031