Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2011 09:23 - „Часът на Милен Цветков”, 22 юни 2011 г. – коментар
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 19235 Коментари: 29 Гласове:
8

Последна промяна: 05.07.2011 18:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

След участието ми в него предаване обещах на неколцина приятели от фейсбук да изкоментирам случилото се. Ето че и този момент дойде. И ще започна с предисторията.

Както стана ясно от казаното от водещият в студиото аз бях този, който се обърна към него, по телефона, шест дни преди това, за да помоля да бъда поканен. А причините за да сторя това са две. 1-во, преди около година, участвах в негово предаване, в една малка и отдавна фалирала ТВ, по телефона от Брюксел (предаването може да бъде видяно от абонати на фейсбук). Гост в студиото му беше г-н Петър Пенчев, активен член на АСС „АП” и на гражданският комитет в моя защита. 2-ро, около седмица преди обсъжданото тук предаване същият водещ беше поканил четирима „експерти”, със сумарен експертен капацитет под санитарният минимум, обединени около идеята да отклоняват вниманието на народа към „борбата срещу проекта „Белене”, за да запазят далаверта в АЕЦ „Козлодуй”. Първоначалната реакция на Цветков беше: „Ами, заповядайте още утре вечер, за да кажете, каквото имате”. Така и се договорихме, но ... Около половин час по-късно ми се обади главният му редактор, за да пренасочи гостуването ми след цели шест дни!!! ОК, няма проблем, но през цялото време докато чаках нямаше и намек от покана за предварителен разговор, уточняване на сценарий, детайли и други пдробности. Даже не знаех, колко време ще ми бъде отделено. Пак докато чаках, в неделя 19 юни 2011 г., съвсем случайно срещнах Милен Цветков, на улица „Граф Игнатиев”, в близост до памтника на „Попа”. Представих му се, повторихме само уточнените неща с редактора му и се разделихме. Никакви въпроси.

Започва предаването. На въпроса, от къде знам че от АЕЦ „Козлодуй” са изчезнали три тона ядрено гориво аз подавам на водещият документите, чието съпоставяне показва и доказва този факт. Цветков не желае да ги вземе, га че са заразни!!! Точните му думи са „Няма нужда.”  Но, което е по-учудващо, не преви нищо, така щото зрителя да зърне тези документи!!! Га че се касае за три щайги откраднати череши, а не за три тона ядрено гориво. Че то, каква му е ползата на зрителя тогава? А дали това е случайно? Нека видим. Независимо, че документите, с нарочно маркирани общо три реда на тях, са под носа му той не благоволява да ги удостои с поглед, но въпреки това се включва активно „да ми помага” в аритметичните пресмятания, 96-90=6, но вместо това „случайно се обърква” и получава 93-90=3, с което не успява в желанието си да обърка госта си, но поне печели някоя и друга секунда от краткото време.

Следва поемане на генерален курс по убеждаването на зрителя, че не е възможно само един единствен човек да е установил престъпление, свързано с ядреното гориво, а всички останали да не са. Започва се с въпроса „Българите могат ли да хванат това нещо? Могат ли да разберат?” Това налага уточнение, че кръгът от хора, можещи да засекат престъплението е силно ограничен. С подобаващ тон, изразяваящ „искренно”, съмнение водещият продължава да пита: „Каква е логиката българските специалисти да знаят, че руснаците им продават боклуци и да си мълчат?” В отговор аз зачитам писмото от МС, в което съм обвинен за виновник, за изхарчването на повече от два милиона лева, бюджетни средства, като заключавам, че въпреки това „доказателства няма”. Водещият, още „по-учудено” и невярващо: „Как така няма (доказателства)?” При незабавният ми опит да обясна, че ако би имало такова доказателства то ние не бихме си говорили в студиото той ме прекъсва с повече от странната реплика: „Вие, какво? Четете само последната част на писмото?” Подтекста на забележката е: „Вие май манипулирате зрителите на шоуто ми?” Но не само това ме смущава, за момент. Много повече съм изненадан от факта, че Цветков зане, че аз чета само последната страница!!!??? Пред мен на бара има много страници от различни документи. Водещият не ги е виждал, а и не смее да се докосне до тях. Аз взимам един от многото листя пред мен и зачитам пасаж. От къде Цветков знае, че това е точно последната страница??? Единственото обяснение за това е в предварителната подготовка. В което няма нищо лошо, стига да беше двусстранно съгласувана, но не това е била целта на занятието.

Започвайки да излагам аргументите си, че наистина няма стойностни доказателства, срещу тезата ми, успявам да произнеса само едно „Ааа...”, при което пак съм прекъснат с въпрос: „Никъде ли не се казва, г-н Котев, направихме тазии тази проверка, установихме, че горивото е лицензирано, че е изработено от Уран, а не е от отработило гориво от други централи?” Аз: „Да. Има много.” Водещият: „Никъде ли нямате такъв документ от тях получен?” Независимо, че Цветков отказва да покаже на зрителя наличните документи, упорито се опитва да доведе до съзнанието му, че ядрената мафия си е „опекла погачата” и няма как да не е скалъпила поне един стойностен „документ”, с който да запуши устата на Котев. Налага се да обясна на водещият и на зрителите, че такива „документи” има в размер на стотици и даже хиляди страници, но те са дълбоко пазени тайни. А правя това с ясното съзнание, че всеки здравомислещ човек сам ще разбере, колко „струват” тези „документи” щом ги крият, а не вземат да осъдят с тях Котев, за разхищение на милиони. И независимо, че тези „документи ме разобличават” и са строго крити аз казвам на водещият и зрителите, че съм се добрал до тях и съм ги направил публични. Цветков, обаче, се прави на неразбрал и ме контрира с прозрението си: „Значи все пак са Ви дали някакви аргументи. Но, но – прекъсване за рекламите”. А сега де! Иди, Котев, обяснявай, че нямаш сестра... Толкова. Задачата е почти изпълнена. На зрителя е подаден нишан, че някъде там, зад девет планини в десета, където той никога не може да отиде и види, има някакви, безименни „документи”, които „доказват”, че Котев не е прав. А той нека си бръщолеви, каквото си иска. Автентичните документи, които той носи няма да ви ги показваме, за да не хванете срамна болест.

След рекламите натиска продължава: „Не разбирам, пак Ви казвам, не разбирам логиката в това, българските власти и българските специалисти да мълчат по темата, след акто Вие излизате и казвате, че има такова нещо? Мдааа... Всеки е свободен да вярва в каквото си реши, но един журналист би следвало да е отговорен пред аудиторията си и да им показва фактите, а не внушените му „предположения”. За да е по-понятно за широката аудитория, случващото се в Козлодуй, аз давам примерна аналогия с фармацевтичен концерн. Водещ: „Е не може да сте единственият честен човек на Земята, разбира те ли? Все щеше да се намери някой, който да каже, чакайте, стига, дайте да кажем на руснаците, че не искаме повече такова гориво.” Това, може да се каже, е черешката на тортата. И тя е поднесена със съответната интонация и жестикулация. Реакцията ми зад кадър е едно безкрайно учудено „Е?” Какво означава това? Честно казано аз по никакъв начин не мога да разбера, какво означава това - „Е не може да сте единственият честен човек на Земята, разбира те ли?” Най вероятно Цветков има в студиото скрит детектор на лъжата или пък самият той се изживява като такъв. Със сигурност, обаче, след като на зрителя му беше отказано да се запознае с автентични документи, после му беше „обяснено”, че някъде там има анти-Котев „доказателства”, сега му се казва абсолютната истина – „Няма как Котев да е единственият честен човек на Земята. Изводите си ги направете сами, уважаеми зрители.”  Поръчката към Цветков и компания е почти на 100% изпълнена.

Остават две нищожни уточнения, за запълване на ефирното време. И първото е, че аз от една година не разботя, за да не спонсорирам ядрената мафия, срещу самият себе си, но също така и срещу всички останали български граждани, в това число и самият Цветков. А второто е, че в рамките на ЕС нарочно, съзнателни, упорито и целеустремено не се създават общи регулаторни и контролиращи норми, свързани с ядрената безопасност. Така небрежно водещият подминава факта, че скоро един българин може да умре, защото не иска да става престъпник срещу народа си, а също така и факта, че ядрената мафия си има Европейски съюз. За него това са подробности от пейзажа. Само че този път Цветков всичко разбира и не се нуждае от обяснения и уточнения. На него сега всичко му е ясно и звучащо повече от нормално. То е като да отидеш на стадион „Герена”, по къси гащи и да гледаш мач на „Левски”, люпейки семки.

И понеже истината се познава в сравнението, накрая пак Ви препоръчвам да видите разговора ми с Цветков от преди една година, за съжаление достъпен само за абонати на фейсбук.

 Г. К.

П.П. За тези, които не са абонато на Фейсбук, но искат да гледат участието ми при Милен Цветков, от преди една година, по телефона от брюксел могат да го направят ТУК.





Гласувай:
8



1. uff - И Миленчо облажи от теб
27.06.2011 19:16
Ще ти викаме "Мидас".

Нищо - давай, има и други предавания!
цитирай
2. mitjo - Не се ядосвай на Цветков, той сам си ...
28.06.2011 12:17
Не се ядосвай на Цветков, той сам си пати от поне 2 противоречия, които не може да не съзнава или осъзнае по някое време, а те са:
1. бил високо платен и търсен, а в същото време няма свободата да говори;
2. създава си имидж на честен журналист, борещ се с неправдите, а от действията му ефектът е точно обратният и реалността, в която живее все повече ще го задушава.
Да се разхождаш с наморник и да си въобразяваш, че никой не го вижда и не те наблюдава е циркаджийско и публиката наистина не липсва, даже ръкопляска окуражително и купува билети, но това не те прави по-малко циркаджия и със сигурност няма да те измъкне от сцената, напротив ще издигне още по-голяма бариера и даже ще ти помогне да се чувстваш добре и намясто, но всеки път, когато се стрещаш с действителността очи в очи ще ти се гади. Толкова за Цветков. Нека се утешава с мисълта, че прави всичко по силите си и не той, а хората са му виновни (сигурно с Борисов имат много общи възгледи за живота). Нека да продължава да кани себеподобни – пикливи момиченца, с които да се чудят какво е това герой и има ли той почва на планетата Земя без да са чували поне за Фукушима и войните в Либия и Сирия, защото са заровили глави и уши в цветната кал на себичието. „Истински мъченик (разбирай герой) е онзи, комуто отказват дори това звание”. Сега 1 изречение и за теб по повод Иран. Предполагам, че ще се опитат да те замотаят предвид, че нямаш време, защото имаш конкретен план в случай на отхвърляне. Обмисляй плановете си, като зависещи и от противодействието на други хора. Много ще се радвам да намериш по-добър начин на съпротива.
цитирай
3. mitjo - Между другото по повод на пиклите. ...
28.06.2011 12:37
Между другото по повод на пиклите. Едната трябва да я дисквалифицират от изпита по журналистика, защото преразказа част от текста, който е писала, а по условие темата и трябва да е анонимна за преглеждащите.
цитирай
4. gikotev - Re: Не се ядосвай на Цветков, той сам си ...
28.06.2011 18:07
Благодаря, Митьо! Мисля върху резервни варианти, но за сега това което съм заявил публично си остава в сила. Няма да споделям мислите си публично, защото ДС, която е основен щит на ЯМ дебне тук и предприема "превантивни" мерки. Скоро нещата трябва да си намерят логичното място. Лека вечер!
цитирай
5. mitjo - Току що изгледах поредния цирк в ...
28.06.2011 20:15
Току що изгледах поредния цирк в студиото на Цветков. Подигра се с групата във фесйбук срещу натрапването на Борисов чрез медиите в живота на хората. За него това явно е никаква реакция срещу властта. Явно има добро мнение за себе си. Ми нека видим неговите собствени действия и то само за 1 предавне:
1. Изписаха името на един от гостите му като Цветозар Тошев, а Цветков през цялото време го наричаше Томов. Това не е първия гаф на екипа му. Славен екип между другото. От некадърни глупаци. Един професионалист ще търпи ли подобен екип, който му съсипва имиджа да не говорим за идиотските рубрики?
2. Когато друг негов гост – Асен Генов спомена за разкритието на уикилиикс за участието на Борисов в трафика на амфетамини, вместо някакъв коментар той буквално си глътна езика и, когато се съвзе, веднага смени темата.
3. Преди това ако не се лъжа г-н Томов спомена, че България нама нужда от един ден без Б.Б., а от цял живот без бойкоборисовчета. Великият професионалист, изпълнявайки функциите си на коректор и пример за обществеността, моментално прекъсна изречението на говорещия с изключително важната и неотложна реклама.
Яд го е, че съдът не си върши работата, а не гледа как си върши своята. Присмива на хората наоколо, че били безобидни роптаещи съгласни. Той, който се чувства неудобно в присъствието на гласни. „Чувате ли мънкането? Това е хорът на съгласните след изтреблението на гласните.” И той е в този хор и се гордее и си въобразява, че е нещо което не е, копие на Б.Б., който е където е, само защото истинските хора не биха се цапали с това, с което се занимават недостойни нищожества като тях. Защо ли да не си въобразява, че е гласна, когато се сравнява само със себеподобни? Лошото е, че не им дава правото и те да бъдат измислени гласи, а иска приза само за себе си, а истината е, че такива като него с лопата да ги ринеш...
цитирай
6. mitjo - Не търси бързи решения, само това ...
28.06.2011 20:26
Не търси бързи решения, само това мога да те посъветвам. Не държа да знам какви планове имаш. Аз също мисля, че не е добре те да се разгласяват и палачите да са предизвестени. Вярвам в добрата ти преценка, но имай предвид, че начините за манипулация са много и трябва време, за да ги осъзнаеш, така че не бързай да реагираш и се старай да премисляш ситуацията от рализлични положения. Трябва постоянство и вереме, а твоята увереност, че скоро нещата ще си дойдат на мястото говори за друго. Пази се, защото си важен и успех.
цитирай
7. gikotev - Re: Току що изгледах поредния цирк в ...
28.06.2011 20:34
Благодаря ти за хубавият коментар. Ще изгледам поредната излагация на Цветков.
цитирай
8. uff - Цветков
28.06.2011 21:19
Изтупай си нозете от прага му и търси други журналя и кандидат политици!

Все пак отговори подобаващо на Маймунката. Даже помислих, че сте се разбрали за неудобните въпроси.
Навремето Маймунката се пишеше/писаха сред неудобните журналя. Бре как не го убиха тоя "неудобния" бе! Дори се ояде. Изглежда от шубе, да не го убият.
цитирай
9. mitjo - Ето ти едно кратко разсъждение по ...
28.06.2011 21:24
Ето ти едно кратко разсъждение по темата „герой” , което е много просто, но до което големите женски мозъци, поканени от Цветков в предно предаване, не успяха да се напънат достатъчно, за да родят:
Какво е героят – някой, който противодейства на сила, която е значимо по-голяма от неговата собствена. Успешно или не не е важно за определянето на героя като такъв, а за трагичността или не на противопоставянето му.
Нека сега видим и друго – героят се проявява като такъв в противодействието и неимоверните усилия, които полага, за да противодейства. Не е геройство да противодействаш на валяк, ако не си положил изключителни целенасочени усилия, за да успееш да го направиш.
Ето едно малко старвнение с „героите” на деня (под герои този път имам предвид пероснажи). За да се почувстват велики, малките духом се противопоставят и търсят борба, но не с по-силния от тях, а с по-слабия. Така получават някаква имитация на значимост, която им помага, когато ги мачкат се заслепяват от разни измислици, а когато те мачкат да се заслепяват от някакво „величие”. Виж Цветков и Борисов. Те търсят под дърво и камък ситуации, в които да могат да се впуснат в битката и да бъдат победители, завоеватели, тартори и т.н. Но виж им противниците – все отбор храбри, но безсилни истински герои, които даже не могат да се усетят откъде и как им е дошло злото на главата. Представи си сега на какво ниво е подчинението на тези двамата, за да търсят и преследват така нахъсано – като ловджийски кучета – дребен дивеч!
цитирай
10. mitjo - Не съм прав за валяка и усилията. ...
28.06.2011 22:31
Не съм прав за валяка и усилията. Когато се противопоставяш и съзнаваш последствията не е нужно да си положил предварително усилия – правиш го на момента – това също е геройство. Всеки застанал на пътя на танк е герой. Герой е и онзи човек, който попречи на кола от президентския кортеж да блъсне жена, пресичаща на пепеходна пътека.
цитирай
11. pinkpanter - . . . . . . . . . . . . . . . защото ДС, която е ...
28.06.2011 23:17
gikotev написа:
...............защото ДС, която е основен щит на ЯМ дебне тук и предприема "превантивни" мерки. ...................


Така и така си ме набедил, че съм офицер от ДС, та поне да се отбележа .... :) Да, тук сме и дебнем. Дебна да ти гледам сеира, щото нещата се развиват точно както ти бях предсказал. Затъваш все по-дълбоко в безумни конспиративни теории, което води до деградация на малкото останало доверие към теб. Предсказах, че ще обвиниш целия свят и всички институции и ти добре се справи - това ЕС, ЕК, ЕП, МААЕ за нищо ги нямаш. Само на Ватикана и президента Обама още не си посегнал. Очаквам скоро и това да стане. Цветков добре ти го каза - " е как така пък ти си останал единствения честен човек на света и всички други са лъжци и мошеници?" Не разбираш ли че това оплюване на всичко и всички те прави в очите на хората поредния луд, който се е побъркал на тем "световната конспирация". Такива като теб на Запад с лопата да ги ринеш - само плямпат за зелените човечета в Зона-51 и за това как правителствата по света са част от чудовищен заговор. Наистина следя всичко, свързано с теб, защото ми е любопитно как ще свърши тая сага. По моето скромно мнение, нямаш друг изход, освен да признаеш, че си сгрешил.
цитирай
12. gikotev - До Митьо.
29.06.2011 00:16
В момента в който се опитвах да отговоря на коментара ти по темата "герой" нета се скапа и май нещо поизчезна. Sory.
цитирай
13. gikotev - До розовото боклуче.
29.06.2011 00:19
Пуснах коментара ти единствено и само за да документирам, колко си жалък. Не разчитай на този лукс постоянно. Пускай само тъпи коментари, като този и винаги ще си добре дошъл ;-)
цитирай
14. mitjo - Добре че има откъде да преписва. За ...
29.06.2011 01:31
Добре че има откъде да преписва. За негово злощастие ние хората не просто вярваме в световната конспирация, а тя си е очевадна и винаги е била. Какво ли е истинското име на политиката, когато човек не си служи с ефемизъм политика и дипломация, която пък е мекото име на лицемерието.
цитирай
15. mitjo - Едно цитатче от книгата, която ти ...
29.06.2011 02:42
Едно цитатче от книгата, която ти препоръчах:
„Нехаресван политик може да намали въздействието на отрицателния си имдж, ако включи неуместна информация – като разказ за детството си или описание на бащиния си дом – в предизборните си клипове.” Това да ти напомня нещо? В случай, че не се сещаш – иде реч за рождения ден на Б.Б. Сам си направи изводите. А тоя розовият да внимава чии думи ползва като подкрепа на „тезите” си (в кавички е, защото той е поръчков и няма тези) – на някой акълия, на селския бакалин или на друг поръчков екземпляр (Цветков например).
цитирай
16. mitjo - Не знам дали си чувал за поредното ...
29.06.2011 03:17
Не знам дали си чувал за поредното идиотско предаване по Канал 1 на БНТ – „Обещанието”. Участват само нагаждачи от „високите” етажи като почнем от Каролев и минем през кметицата (какво неземно копие на Софиянски!). Та там един от участниците е Петър Москов. Вчера по една много голяма случайност едно друго предаване – „Реферндум” на същата телевизия му беше изцяло посветено. Да си призная не го гледах. След като чух темата се обзаложих, че ще участва и след споменаването на името му каналът бе сменен. Та така по повод медиите, пропагандата и теориите за конспирация. Преди малко разцъквах каналите и хванах повторението за секунда, та се сетих и ти драснах още няколко реда.
цитирай
17. uff - Засрами се!
29.06.2011 06:57
pinkpanter написа:
..." е как така пък ти си останал единствения честен човек на света и всички други са лъжци и мошеници?"...


И откога Козлодуй стана прозрачен за света???
Може би след "1001-та" проверки от МААЕ?

Не можа ли да разбереш, че ТЕПКО смотолевят за MOXа във Фукушима?
Хората трябваше да разберат, че случилото се във Фукушима прави Котев герой, защото голямата трагедия потвърди становището му за непредвидимото поведение на отработилото гориво. Отделно е корупционното измерение на проблема.

А БГ-ЯМ иска да правят АЕЦ в земетръсното Белене!
цитирай
18. gikotev - Re: Не знам дали си чувал за поредното ...
29.06.2011 08:36
Нямам телевизия, а по нета рядко гледам нещо онлайн, като изключим спортни предавания. Но когато чуя за нещо струващо си да се гледа почти винаги го намирам в нета и го проследявам. А що се отнася до политиците ни, от всички партии и цветове, съм най-склонен да вярвам на една бивша американска посланичка в София, която ги определя, като "боклуци на входа - боклуци на изхода".
цитирай
19. mitjo - Не мога да не хвърлям по око на тел...
29.06.2011 12:22
Не мога да не хвърлям по око на телевизора, иначе как да им се радвам на сеира. Като „откровенията” на премиера по повод рождения му ден. Този неграмотник сам си сговни празника като си призна, че се смята за мразен от хората („неуместната информация за един човек го прави по-подобен на останалите, а следователно по-обикновен и нормален. По-обикновеният човек по-рядко ще има изключително висок среден успех или пък изключително слаб.” Само дето хората в България винаги са се стремили да се „изучат” – това е заложено в представата за обикновен човек на българина, а премиерът не може да се похвали с нищо научено – видяхме как зубри английйски и се напикаме от смях. Така че си е вкарал не 1, а няколко автогола с един ритник.) Колкото до Петър Москов – в предаването „Обещанието” се нагърбил да даде „решение на проблема със Спешната помощ”. Предаването започна на 4 април (проверих). Разбира се замисълът е даже по-стар. Вчера изведнъж в предаването „Референдум” темата е: „Ако се отпуснат повече пари, предвидени в новата концепция за спешна помощ, вие лично очаквате ли промяна в качеството към по-добро?” И кое е последно представеният участник в студиото – П.М. Кой ли публичен циркаджия не ламти за пари и се чуди как да ги докара с камиони под благовиднен претекст? Как ли не се напъват само? От какво ли не се учат на лъжа и измама, вместо да са полени на хората и на себе си?
цитирай
20. mitjo - http://www. capital. bg/polit...
29.06.2011 12:28
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sedmicata/mediina_sergiia/2011/06/17/1108193_boiko_borisov_po_pantofi/
цитирай
21. mitjo - „Внасянето на неуместна и параз...
29.06.2011 13:26
„Внасянето на неуместна и паразитна информация (като тази за брата и сестрите, семейните посещения и навиците за срещане с хора), която няма връзка с обсъждания въпрос, може да разреди, т.е. да направи по-слаб ефекта от уместната информация.”
цитирай
22. tinkov44 - Миленчо
29.06.2011 18:28
Г-н Котев, болно ми е, че българи като Вас не могат да пробият информационното затъмнение на продажните ни медии и в желанието си да направят достояние за обществеността жестоката истина, заплашващата бъдещето на децата и внуците им, правят компромиси със себе си, принизявайки се до стандартното ниво на купените журналисти-примитиви!
Колкото до Милен Цветков, не си струва да го коментираме - наперено парвеню, средностатистически продукт на извратената червена представа за т.н. "преход към демокрация и пазарно стопанство", която ни внушават ежедневно чрез вестници, радио и телевизия; посредственост, повярвала във въображаемите си харизматичност и интелигентност. "Герой на нашето време".
цитирай
23. mitjo - Днес не се М. Цв. не се посвени да в...
29.06.2011 19:45
Днес не се М.Цв. не се посвени да вкара темата за търговия на органи под благовидния претекст за ефтаназията. Да имало ефтаназия, но срещу даряване на органите на „починалия” (разбирай убития). Ми той след като е ефтаназиран заради нелечимо състояние и нечовешки болки едва ли ще има годни за ползване органи, ама що да не убием този-онзи с най-човеколюбив поглед в очите и стръвнишки чувства в сърцето? Цветков като гледам го ползват за агитатор на най-зверските си въжделения. Явно си мислят, че се ползва с доверието на хората. Кой ли журналист в BG има тази чест? Едва ли е по-различно от при останалите власти – никой не им вярва за нищо.
цитирай
24. uff - Миленчо-евтаназатора
01.07.2011 06:33
mitjo написа:
Днес не се М.Цв. не се посвени да вкара темата за търговия на органи под благовидния претекст за ефтаназията. Да имало ефтаназия, но срещу даряване на органите на „починалия” (разбирай убития). Ми той след като е ефтаназиран заради нелечимо състояние и нечовешки болки едва ли ще има годни за ползване органи, ама що да не убием този-онзи с най-човеколюбив поглед в очите и стръвнишки чувства в сърцето? Цветков като гледам го ползват за агитатор на най-зверските си въжделения. Явно си мислят, че се ползва с доверието на хората. Кой ли журналист в BG има тази чест? Едва ли е по-различно от при останалите власти – никой не им вярва за нищо.


Възрастни, до средна възраст, ги евтаназират за органи.
Но съвсеем малките ги ползват даже за тъкани. Те как да се оплачат при Милен?
цитирай
25. uff - to tinkov44
01.07.2011 06:36
tinkov44 написа:
Г-н Котев, болно ми е...


Затова аз гледам да съм редовен участник в блога на Котев.
цитирай
26. kolevdobri - Жалко, че не мога да видя и чуя раз...
01.07.2011 14:51
Жалко, че не мога да видя и чуя разговора с Милен Цветков. Не съм абонат на фейса и засега нямам и намерение да ставам. Защо не го пуснете в Тюба или в Клипче?
Интересно, ако е така, защо просто тъпите журналисти не ни дадат фактите и да ни оставят да разсъждаваме? Явно в медиите има толкова свобода, колкото чистота има в ялака /съд в който се слага храната на прасето/ на прасето.
цитирай
27. gikotev - Re: Жалко, че не мога да видя и чуя раз...
01.07.2011 15:11
Опитах да го кача в тубата, но акаунта ми там е такъв, че не ми позволява да слагам клипове, по-дълги от 10 минути, а предаването е по-дълго. Може би ще можете да го видите пак във фейса, но през акаунта на приятел, без да се налага да се регистрирате? Сложих го в Клип4е, но ми отговори, че иска време за конвертиране, но може и да стане. Потурсете по-късно там, по критерий моето име. Пеиятен уикенд!
цитирай
28. mitjo - Пробвах да намеря видеото в тубата, ...
05.07.2011 14:31
Пробвах да намеря видеото в тубата, но нещо не успях, та ще помоля и аз за линк. Ще ти препоръчам да гледаш това предаване на Цветков: http://play.novatv.bg/play/249977/?autostart=true . В него всички така мажат и замазват, че насладата е неописуема: Кристина Патрашкова хем не иска да си дава задника, хем не иска да откаже, та ако може мераклията да си запре мераците или да се намери някой да го озапти. Ива Николова се жалва от „самоизяждането в гилдията” т.е. ще и се да си дават задниците с кеф и да няма кой да ги безпокои, а за Миленчо разбираме, че не взима пари в плик (на ръка), но това едва ли значи, че не взима – както можем да се сетим начини бол. Толкова ли е сложно да се каже, че някои хора са достатъчно пораснали, за да провиждат последиците от решенията и действията си и си дават сметка за отговорността, която носят. Това се вижда в действията им, а не в думите им, както е при този сбор юнаци за пример. Цялото предаване е добро, даже идиотският му завършек е значещ.
цитирай
29. gikotev - Re: Пробвах да намеря видеото в тубата, ...
05.07.2011 18:15
Митьо, ето ти линк към предаването с Милен от преди една година:

http://www.clip4e.com/search.php?srchtxt=%CA%EE%F2%E5%E2

Ще сложа линк и веднага след постинга горе, след инициалите ми.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9840604
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031