Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2011 19:51 - Гърди си с рози накичи…
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2755 Коментари: 0 Гласове:
2



Този стар шлагер ще да са припявали имиджмейкърите на министър Трайчо Трайков, докато са му избирали спортния костюм да се снима като скиор на пистата в Банско. Докарали са го досущ като пързалящ се билборд. Накичен с емблемите на частни банки, частни фирми и мобилни оператори. Но не на всички, а само на тези, които са допринесли, щото празникът на зимния спорт да премине в стил „цветя и рози“.
Празникът, по-всичко личи, се е получил хубав, щом на финала патриотичната туриндустрия е започнала да раздава и апартаменти на победителите – на Марио Мат и Кристоф Инерхофер, в частност. Друг е въпросът, откъде са дошли парите за дарените апартаменти – от меките сърца на местните хотелиери или от онези 2 милиона лева субсидия, с която Министерството на физкултурата, младежта и спорта помогна, за да потъне всичко в цветя и рози.

image
Що се отнася до допълнителните 100 хиляди лева, които МИЕТ хариза за реклама на организаторите-концесионери, въобще не бива да ги споменаваме, тъй като това си е заяждане на дребно. Както казва народа – да не му сеем на корена ряпа.
Както виждате легендата Христо Стоичков, който стои вдясно на снимката, носи само скромния национален флаг на гърдите.
Говори се, че Стоичков веднъж бил на летището в Панама. А на пистата кацнал един Джъмбо-джет на Пан Америкън Еърлайнс с огромен надпис PANAM. Като го видял Стоичков възкликнал: „Глей тая Панама – ква малка държава, пък кви големи самолети има!“
По същата логика, като е видял министър Трайков накичен с рекламните лепенки, би трябвало да възкликне „Глей тая нашта България – кви малки заплати, пък кви големи спонсори има!“.
image

Колкото до имиджмейкърите на министър Трайков, те би трябвало да знаят, че той е министър на всички фирми, на всички банки и на всички мобилни оператори.
Той не е министър на спонсорите.

Автор: живко желев on-line

Междувременно вече е почти събрана информацията за отчитане на повечето от 2 000 000 (два милиона) лева, които предното и настоящето правителства са похарчили и продължават да харчат, щото да ви заблуждават, че не ви крадат. Ще иска малко време да ви предоставя инфото, но със сигурност ще го сторя. Предварително ще ви кажа само, че на практика власта не желае да се отчете, а има и смешки.

Г. К.




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9876079
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930