Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2010 10:28 - Ядрената мафия (ЯМ) – дела и документи VII
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1755 Коментари: 0 Гласове:
-1



Държавната агенция за сигурност на ядрената мафия (ДАСЯМ=ДАНС) в тандем с висшето тъководство на АЕЦ “Козлодуй” явно невярно тълкуват един от законите на диалектическият материализъм, който гласи: “Количествените натрупвания водят до качествени изменения”.  Те явно са решили, че количественото натрупване на документи с невярно и подвеждащо съдържание ще ги доведе до качествено прикриване на извършеното престъпление. На пркатика, обаче, законът е неподвластен на самозабравилите се престъпници и той действа според същноста си. Очевидно престъплението не е скрито, а реалните качествени изменения ще се отразят в размерите не присъдите, които ще получата виновниците. Толкова е просто, но заслепени от блясъка на откраднатите пари те не са способни да правят разлика между блян и реалност.

Ето го и поредното доказателство, подтвърждаващо неуморната им сляпа заблуда. Познатите вече герои, полуто (галено от полупроводник, за да не ме обвини някой в злонамереност към него) и Ангелoff (тогава гл. инж. на блокове 5 и 6, а сега изп. директор), продължават самоотвержената си работа, по отговаряне на въпроси и точки, зададени им от ДАСЯМ. Нека се насладим на поредният изблик на гениалност. Той се нарича точка №7 и гласи: “Други документи в които са анализирани последствията от разминаването в изчисляемия и действителен цикъл на горивните кампании и е обоснована техническата безопасност на реакторите.” Тази точка е почти брат-близнак на предишната №6, разгледана в предходният постинг от поредицата, и гласящ “Документите с които е направен анализ и оценка на отклоненията в продължителността на горивните кампании.” Така първо имаме анализ “С ДОКУМЕНТИ”, а после пак анализ, но “ В ДРУГИ ДОКУМЕНТИ”. Не знам как Ви се струва на Вас, но на мен това ми прилича на най-долнопробна чалга. Идеята, естествено е “ръгай чушки у бобо”, а същевременно са се надявали след това да не се размирише. Е как да стане така? И още нещо, много интересно се наблядава при съпоставката между дефинициите на двете точки. Забелязвате ли, че точка №7 е по-дълга от №6? Много съществена разлика! Сред “другите документи” се търси и такъв, в който да “е обоснована техническата безопасност на реакторите.” Гледам и не вярвам на ушите си! Нима е възможно? Нима най-най-най-накрая ще видим ТОБ-а? А, дали? Че то иначе няма друг документ, който да се занимава с тази материя – обосноваване на безопасносто на каквото и да било, на площадката на АЕЦ-а.

Но за пореден път удряме на камък, уважаеми дами и господа! Бърз поглед по списъка с цели 15 (петнадесет) приложения на момента попарва надеждите ни. А, да, да не забравя да Ви предложа да се запознаете и с оригинала на поредният буламач, на тандема полуто- Ангелoff, което можете да си изтеглите от ТУК. Излиза така, че на половината от точка №7, която играе ролята на впрос по оста ДАСЯМ-ЯМ, не е отговорено. Ама на кой му пука? Това е изключителна запазена марка от характера на полуто, да пише едни заглавия на трудовете си, а пълнежът им да е със съвсем различна материя. Като класически пример за това винаги съм сочил, труда му, лежащ в основата на Доказателство №3, което можете да видите в “Архив на доказателствата”. Именно заради това за пореден път изразявам основателните си съмнения, че полуто е едновременно и автор и ответчик на тези въпроси и точки.

Казано накратко, всички приложения и всичко написано от него е пълен спам, боклук и напълно безсмилена глупост. Само по този начин може да се обясни декорирането им с гриф “фирмена тайна”. Така те си позволяват да ги скрият и да лъжат останалото народонаселение, че видите ли, ние имаме “документи”, които подтвърждават, че Котев лъже. Само дето никой не може да ги види и да прецени дали твърденията им са вярни или не.

Още в самото начало на поредният си пасквил полуто започва с тлъста лъжа: “ Незабавните мерки от страна на специалистите и ръководството на АЕЦ “Козлодуй” ...”. Естествено няма нищо такова. А за да не се разбере това полуто услужливо е пропуснало да посочи в спама си датата на която е изтекъл срокът на цитираният от него, по изключително неграмотен начин, т.н. “Договор за авторска поддръжка на комплекса програми за НФ (неутронно-физични) пресмятания КАСКАД”, в последният 6-ти пункт. Ако беше посочил въпросната дата щеше да се види, колко “незабавни” са били действията на ЯМ. А истината е следната. Към момента на създаването на  цитираното от него Техническо задание (Приложение 7.15) е изминала половин година от момента на изтичане на въпросният договор!!! След което минава още повече от половин година до датата 17.07.2008, когато АЕЦ-а подписва въпросният договор и го изпраща на ОАО “ТВЕЛ”. Не мога да се сдържа и да не отбележа, че въпросната дата ми е любимата от целият календар за 2008 година. На същият ден бившият изп. директор на АЕЦ-а Иван Генов, в съпровод с полуто и още еда видна ЯМ-каща личност, Александър Николов, дават историческата пресконференция, която “заклеймява” моите обвинения. Въпросната пресконференция е обект на Доказателство №8, което също можете да видите в “Архив на доказателствата”.

Точно в пункт 6-ти и е заровено кучето. Точно в споменатият там договор и се крие отговорът на необходимоста от разделяне на “точките” с №№ 6 и 7 “С ДОКУМЕНТИ” и “ В ДРУГИ ДОКУМЕНТИ”. В точка №6 полуто раздухва договор за консултантски услуги, без накрая да стане ясно, че преоблемът не се решава в рамките на неговите правомощия. А сега, в точка №7 ни поднася друг договор, като услужливо ни спестява истината около него. Иди сега, че рабери нещо! Ще разберете, ама някой друг път. Това е и целта на занятитето. Поради тази причина и е следвало въпрос с една и съща смислова натовареност да се раздели на две части, за да се заблуди евентуалното проследяване на истината. Не че някой (еле пък ДАСЯМ) се е разбързал да я търси, но за всеки случай.

За да не остане някой читател със съмнение, че съзнателно пропускам да коментирам останалата част от поредният парцал ще кажа, че това е безсмислено. Никой разумен човек не коментира спама получил се в електронната му пощенска кутия. Той просто го изтрива и забравя за него. Но понеже усещам, че все някой от Вас щем се усъмни в твърденията ми, че това е спам ще се опитам кратко да поясня. И преди да се забележат признаците на извършващото се престъпление, свързано с подмянат ана ядреното гориво са се извършвали достатъчно на брой и по обем периодични проследявания и сравнения между прогнозните и реалните характеристики на поведението му. Сега полуто е увеличил броят им, с някакви месечни и годишни отчети, с което, обаче, по никакъв начин не променя картината. Единствено и само замъглява картината. В пасквила си той споменава и пусковите експерименти (пункт 2), които буквално: “Доказване на съответствието на проектирана и реално заредена с ядрено гориво активна зона се извършва в началото на всяка кампания ...”. Да де, само че те няма как да покажат качеството и характеристиките на реално зареденето гориво. Но за да не Ви обърквам допълнително ще оставя този въпрос за изясняване в съдебна зала. Апропо. Ако в писанияата на полуто имаше поне и половин грам истина мисли ли някой от Вас, че до сега аз нямаше да бъда осъден и прибран на топло. Вместо това те са засекретени, а услужливата прокуратура им “верва”.

В останалата част от поредният боклук полуто подтвърждава бламирането на паспорта на компютърната програма БИПР-7А, като детайлно посочва новите стойности на променените пет броя коефициенти, га че от ДАСЯМ могат да се възползват от тях.

Това е! Пиши глупости, засекретявай и лъжи – формулата на успеха. Така отрепки, като полуто, вършат черната работа на организираната престъпност в страната. И съответно си получават своят дял. А той не е никак малък. Всеки среден българин би завидял на растежа на благоденствието на полуто за последните 3-4 години. Но за това ще Ви разкажа някой друг път.

За завършек на настоящият постинг ще ви задам един въпрос, така да се каже, за домашно. А той е: “Защо прехваленият ядрен експерт и специалист по всички въпроси в родната ядрена енергетика Георги Касчиев мълчи по този въпрос?” Защо ли? Защо? Е, това е само за размисъл. Аз, разбира се, ще дам своят отговор тук, но чак след като приключа с целят ми наличен архив от буламачи на ЯМ. Той е все още далеч от изчерпване. А до тогава Вие гадайте.

 Г. К.



Тагове:   мафия,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9874365
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930