Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2019 05:21 - животопис на двама тирани 6
Автор: bojo12345 Категория: Технологии   
Прочетен: 909 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Учените изследват наследството на розенкройцерите и средновековните алхимици. То затвърждава у тях знанието, че освен физическото съществува и енергийно тяло, свързано с Душата на всеки. Точно това тяло интересува учените и започват експерименти върху затворници. Въздейства се върху определени органи, като хипофизата, с цел подсилване или сломяване  волята на индивида. Върху основата на тези разработки се създават прототипи на психофизични оръжия и оборудване за военни цели. Под егидата на СС и института „Аненербе“ е създадена система от детски домове „Лебенсборн“, с цел  селектиране и отглеждане на ново поколение, в което ще се изявят напълно чертите на арийската раса.

Обществото „Туле“ оказва постоянна финансова поддръжка на Хитлер.  Бъдещият фюрер се запознава с окултните практики, изучава масонството, запознава се с ясновидци и астролози.
Един новоизлюпен аристократ – барон  Адам Рудолф фон Зеботендорф   оглавява баварски филиал на  католическия орден и издава  окултното списание „Руни“. В него руните - космическата азбука на БогАрийте и траките  е обявена за азбука на арийците, за чийто наследници се провъзгласяват немскоговорящите народи.

 Института „Аненербе“ разработват ТОР . Цел на проекта е възстановяването на свръхчовешките способности на древните арийци в съвременните германци. На базата на древни атлантски таблици и магически ритуали, използвани за контрол над съзнанието е създадена апаратура. (Експериментите са продължени след края на войната на територията на новите „велики“ сили и  с участието на  инопланетяни. С кораба „Елдридж“ в пристанището на Филаделфия са проведени експерименти за радарна невидимост, чрез създаване на „електромагнитен пашкул“).

Двамата тирани обаче не губят време - В Чехия, Полша, Дания, Норвегия, Белгия, Холандия, Франция -  вермахтът и СС установяват „новият ред“. В Литва, Латвия, Естония, Бесарабия и Полша, Червената армия и НКВД „освобождават“ с червен терор. Концлагерите са пълни с пленени войници и офицери от страните.

През 1939 година започва една светкавична война, която определя края на Втората световна война. Тя носи името на река - Халхин Гол. През 1941 г. Япония и СССР подписват споразумение за неутралитет -  Сталин подсигурява тила си, докато Хитлер продължава да вярва в лоялноста на Япония. След приключване войната с Германия, Сталин удря вероломно японските войски в Китай в деня, когато  щатите хвърлят атомните бомби .

Немската окупация на Чехословакия  позволява разработката на урановите рудници. Вермахтът окупира и Норвегия. Единственият завод в света за произ- водство на тежка вода пада в ръцете на Хитлер. На територията на Института по биология и вирусология в Берлин започва изграждането на първия ядрен реактор в света.  В Белорусия текат първите изпитания. В периметъра на взривовете земята почернява от високата температура. Растителността е изпепелена.   


Тагове:   тор,   аненербе,   Туле,   халхин гол,


Гласувай:
7



1. krumbelosvet - Първо,
17.11.2019 02:12
По време на ВСВ Германия добива уран в България, мината край село Сеславци, между Кремиковци и Бухово.
Второ, съветите разбиват японците в Манджурия ПРЕДИ Хирошима.
цитирай
2. get - До 1. krumbelosvet - До советскиЯТ лжец, БОЛГАРСКИЙ ПОДЛЕЦ триещ поради безсилие, МОЙТЕ КОМЕНТАРИИ ?
17.11.2019 12:18
krumbelosvet написа:
По време на ВСВ Германия добива уран в България, мината край село Сеславци, между Кремиковци и Бухово.
Второ, съветите разбиват японците в Манджурия ПРЕДИ Хирошима.

1-во
САЩ пускат ПЪРВАТА АТОМНА БОМБА - тази над японския град Хирошима ЗАБЕЛЕЖИ!? - на ШЕСТИ АВГУСТ 1945 год.!

2-ро
а) Съветите обявяват ВОЙНА НА ЯМПОНИЯ в 17:00 часа, на ОСМИ АВГУСТ - 1945 года;
б) На зазоряване, на ДЕВЕТИ АВГУСТ 1945 г. ПЪРВИТЕ СЪВЕТСКИ ЧАСТИ - Започват военни действия срещу КВАНТУНСКАТА ЯПОНСКА армия!

ТРЕТО:
Още от 1946 г. СССР започва експлоатацията на УРАНОВОТО НАХОДИЩЕ В БЪЛГАРИЯ! И ако не е било то, СЪВЕТИТЕ - НЯМАШЕ ДА ИМАТ ИЗХОДНА СУРОВИНА за осъществяване на ЯДРЕНИЯ СИ ПРОЕКТ!
Отделна тема е - КОЛКО СА НИ ПЛАТИЛИ за тези ПРЕДОСТАВЯНИ ИМ, почти ДАРОМ СТРАТЕГИЧЕСКИ СУРОВИНИ, добивани с РОБСКИЯ ТРУД на ПОЛИТЗАТВОРНИЦИ - от другаря Димитров ... в контекста на неговия лозунг:
"Дружбата със СССР - е необходима, както слънцето и въздуха за всяко живо същество!"

Защо лъжеш, като правешкия циганин, Тодор Живков на партиен форум ?
цитирай
3. get - До bojo12345 - Тук в това си твърдение НЕ СТЕ ТОЧЕН ?!
17.11.2019 12:45
bojo12345 написа:
В Белорусия текат първите изпитания. В периметъра на взривовете земята почернява от високата температура.


Имаме ДВЕ оставени сведения ЗА ТЕРМОЯДРЕНИ ОПИТИ ПРИ НАЦИСТИТЕ ?
1.
От италианския кореспондент на вестник "Кориере делла сера" Л. Ромерс. В които той разказва:
"През месец октомври 1944г. бях приет от Хитлер.
След сещата ми с Хитлер, бях качен на самолет към секретен остов на Балтийско море, където наблюдавах взрив с НЕОБИЧАЙНО ГОЛЯМА МОЩНОСТ, съпроводен с изключително СИЛНО СВЕТЕНЕ.
След това БЯХ ОБЛЕЧЕН СЪС ЗАЩИТЕН КОСТЮМ И РАЗВЕДЕН по територията поразена от взрива. През това време немските военни специалисти през цялото време ми говореха за някаква "разпадаща се бомба".
2.
Отделно от италианския журналист, пишещият по въпроса немски военен историк Райнер Карлш - на база документални и свидетелски данни ТВЪРДИ!?
Освен описания ОПИТ от италианеца - има доказани ПОНЕ ОЩЕ ОЩЕ ДВА ОПИТА С ТЕРМОЯДРЕНО ОРЪЖИЕ с понижена мощност - на датите: 3-ти и 12-ти март 1945г.!

При тези опити с тотално разрушение в радиус от 500 м., били убити и НЯКОЛКО СТОТИЦИ ВОЕННОПЛЕННИЦИ, над които са изпитвали ДЕЙСТВИЕТО на тази "атомна бомба"!
- Което вече по-късно Е ПОВТОРЕНО ОТ СЪВЕТСКОТО ПАРТИЙНО И ВОЕННО РЪКОВОДСТВО - при експеременталния взрив със СЪВЕТСКАТА АТОМНА БОМБА! Произведен при така известното ТОЦКО войсково УЧЕНИЕ(в оренбургска област на СССР (!)) - ПРИ КОЕТО ЯДРЕНИЯ ВЗРИВ Е ПРОИЗВЕДЕН на 14 септемри 1954 г. и са се изучавали ЕФЕКТА ОТ СЪЩИЯ - НАД ЛИЧНИЯ СЪСТАВ, на съветската армия, УЧАСТВАЛ В "УЧЕНИЕТО" ?!!


След всички тези коментари, отново се питам?
- А има ли някаква разлика и доколко голяма е тя - между Нацизма и Болшевизма?
цитирай
4. bojo12345 - krumbelosvet и get - всички знаем, че победителите пишат историята на света. А за България историята
18.11.2019 22:53
се крие от векове в архивите на империите - кои са те, вие знаете. Така че, все още не са излезли на бял свят всички истини нито за двете световни войни, нито истинската история на света и на българите. Така аз представям една истина и всеки може да я претегли. Жалко е, че в този момент се занимаваме с не най-важното за България в момента, но има време да прогледнем. Дали ще е късно? Кой знае.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3629604
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18518
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031