Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2020 10:10 - КОРОНА: СЪЗДАВАНЕ НА ИЛЮЗИЯ ЗА ПАНДЕМИЯ ЧРЕЗ ДИАГНОСТИЧНИ ТЕСТОВЕ
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 988 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 15.04.2020 10:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  КОРОНА: СЪЗДАВАНЕ НА ИЛЮЗИЯ ЗА ПАНДЕМИЯ ЧРЕЗ ДИАГНОСТИЧНИ ТЕСТОВЕ

9 април 2020 г.   

image
    https://www.wakingtimes.com/2020/04/09/corona-creating-the-illusion-of-a-pandemic-through-diagnostic-tests/?fbclid=IwAR27b1z_Mh3QBkRY6TnAzyaOHT9BNwULpfSBzrKwwn1Dl34JEUfIr3zacgM

Джон Рапопорт ,  Гост
Събуждане

Закован ги със собствените си думи.

В тази статия ще представя цитати от официални източници за техния собствен диагностичен тест за коронавирус. Говоря за фатални недостатъци в теста.

Тъй като номерата на случаите се основават на тези тестове (или изобщо няма тестове), целият „ефект на пандемия“ е създаден от фалшива наука.

В момент на истината един пропаганден професионалист може да роптае на колега: „Знаеш ли, имаме страхотен диагностичен тест за вируса. Тестът оказва всевъзможни резултати, които казват, че този човек е болен и този човек е болен. Милиони болни. Но тестът всъщност не измерва това. Тестът е смешен, но смешен в наша полза. Той изгражда картината на глобална пандемия. Извинение за блокиране на планетата и разрушаване на икономиките и живота ... ”

Широко разпространеният тест за вируса COVID-19 се нарича PCR. Много съм писал за това в минали статии.

Сега да преминем към публикуваната официална литература и да видим какво разкрива. Сигнал за спойлер: допусканите дупки и недостатъци на теста са пагубни.

От „CDC 2019-нов Коронавирус (2019-nCoV) RT-PCR диагностичен панел в реално време“ [1]:

„Откриването на вирусна РНК може да не показва наличието на инфекциозен вирус или че 2019-nCoV е причинителят на клиничните симптоми.“

Превод: Положителният тест не гарантира, че COVID вирусът изобщо причинява инфекция. И, че, четете между редовете, може би вирусът COVID изобщо не може да бъде в тялото на пациента.

От Световната здравна организация (СЗО): „Коронавирусна болест (COVID-19) технически указания: Лабораторни изследвания за 2019-nCoV при хора“ [2]:

„Няколко анализа, които откриват 2019-nCoV, са били и са в процес на разработка, както вътрешни, така и търговски. Някои анализи могат да открият само новият вирус [COVID], а други могат да открият и други щамове (напр. SARS-CoV), които са генетично подобни. “

Превод: Някои PCR тестове регистрират положително за видове коронавирус, които нямат нищо общо с COVID - включително обикновени стари корони, които не причиняват нищо повече от настинка.

Документът на СЗО добавя това малко парче: „Ограничения за използване на протокол: Незадължителни клинични образци за тестване все още не са валидирани.“

Превод: Не сме сигурни кои тъканни проби да вземем от пациента, за да може тестът да има валидност.

От FDA: „Тест на LabCorp COVID-19RT-PCR EUA Обобщение: УСЛОВНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ (EUA) РЕЗЮМЕ ИЗПИТВАНЕ НА RT-PCR (ЛАБОРАТОРНА КОРПОРАЦИЯ НА АМЕРИКА)“ [3]:

„… SARS-CoV-2RNA [COVID вирус] обикновено се открива в дихателни образци по време на острата фаза на инфекция. Положителните резултати са показателни за наличието на SARS-CoV-2 РНК; клинична корелация с анамнезата на пациента и друга диагностична информация е необходима, за да се определи състоянието на инфекцията на пациента ... АГЕНТЪТЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПРЕДЕЛЕНА ПРИЧИНА НА БОЛЕСТ (CAPS са мои). От лабораториите в Съединените щати и нейните територии се изисква да докладват всички положителни резултати на съответните органи за обществено здраве. “

Превод: От една страна, ние твърдим, че тестът може „най-общо“ да открие наличието на вируса COVID при пациент. Но ние признаваме, че „агентът, открит“ на теста, под който имаме предвид COVID, „може да не е определената причина за заболяването“. Признаваме също, че ако пациентът няма остра инфекция, не можем да намерим COVID. Следователно идеята за „асимптоматични пациенти“, потвърдена от теста, е глупост. И въпреки че положителният тест за COVID може да не показва истинската причина за заболяването, трябва да се докладват всички положителни тестове - и те ще бъдат отчетени като „случаи на COVID“. Независимо.

От производител на елементи за тестове за PCR, Creative Diagnostics, “SARS-CoV-2 Coronavirus Multiplex RT-qPCR Kit” [4]:

„Регулаторен статус: Само за изследвания, а не за използване в диагностични процедури.“

Превод: Не използвайте сами резултатите от теста, за да диагностицирате инфекция или болест. Ами сега.

„Неспецифична намеса на грип вирус A (H1N1), грип вирус В (Yamagata), респираторен синцитиален вирус (тип B), респираторен аденовирус (тип 3, тип 7), парагрипен вирус (тип 2), Mycoplasma Pneumoniae, Chlamydia Pneumoniae и т.н. ”

 

Превод: Въпреки че тази компания заявява, че тестът може да открие COVID, той също така заявява, че тестът може да чете ЛЕЧНО положително, ако пациентът има един от редица други неподходящи вируси в тялото си. Какво доказва тестът тогава? Кой знае? Хвърлете монета.

„Качествено приложение“

Превод: Това ясно означава, че тестът не е подходящ да открие колко вирус има в тялото на пациента. Ще разкрия колко важен е този прием за една минута.

„Резултатът от откриването на този продукт е само за клинична справка и не трябва да се използва като единствено доказателство за клинична диагностика и лечение. Клиничното управление на пациентите трябва да се разглежда в комбинация с техните симптоми / признаци, анамнеза, други лабораторни изследвания и реакции на лечение. Резултатите от откриването не трябва да се използват пряко като доказателство за клинична диагноза и са само за справка на клиницистите. "

Превод: Не използвайте теста като изключителна основа за диагностициране на човек със COVID. И все пак, точно това правят здравните власти по целия свят. Всички положителни тестове трябва да бъдат докладвани на правителствените агенции и те се отчитат като случаи на COVID. "

Тези цитати от официални правителствени и тестващи източници торпират цялата „научна“ основа на теста.

И сега ще добавя още един смъртоносен удар: тестът никога не е валидиран правилно като инструмент за откриване на болест. Дори да приемем, че може да открие наличието на вируса на COVID при пациент, това не показва КАК СЪЩО вирус е в тялото. И това е ключово, защото за да започне дори да говори за действително заболяване в реалния свят, а не в лаборатория, пациентът ще трябва да има милиони и милиони активно вирус, който се размножава в тялото му.

Привържениците на теста твърдят, че той МОЖЕ да измери колко вирус има в тялото. На което отговарям:  докажете го .

Докажете го  по начин, който трябваше да бъде доказан преди десетилетия - но никога не беше.

Вземете петстотин души и премахнете тъканни проби от тях. Хората, които вземат пробите, НЕ правят теста. Тестерите никога няма да разберат кои са пациентите и в какво състояние са.

Тестерите провеждат своя PCR върху тъканните проби. Във всеки случай те казват кой вирус са намерили и КАК СЕ от него са намерили.

„Добре, при пациенти 24, 46, 65, 76, 87 и 93 открихме голяма част от вируса.“

Сега ние ослепяваме тези пациенти. Всички те трябва да са болни, защото имат толкова много реплики на вируси в телата си. Болни ли са? Бягат ли маратони? Нека разберем.

Това НЕОБХОДИМО проверяване на теста никога не е правено. Това е огромен скандал. Къде са контролираните резултати от тестове при 500 пациенти, хиляда пациенти? Никъде.

Тестът е недоказана измама.

И следователно пандемията COVID, която се предполага, че се основава на този тест, също е измама.

"Но ... но ... ами всички болни и умиращи ... защо са болни?"

Писал съм хиляди думи в отговор на този въпрос в минали статии. БРОЙ състояния - нито едно, включващо COVID, и повечето, включващи стари традиционни заболявания, влошава хората.

за автора

Джон Рапопорт  е автор на три колекции от експлозиви, „  МАТРИКАТА ОТКРИТА“ ,  ИЗЛИЗАЙТЕ ОТ МАТРИКАТА и  СИЛА ВЪН МАТРИКАТА , Джон беше кандидат за място в Конгреса на САЩ на 29 -то мястоОбласт на Калифорния. Той поддържа консултантска практика за частни клиенти, целта на която е разширяване на личната творческа сила. Номиниран за награда „Пулицър“, той работи като разследващ репортер 30 години, пише статии за политика, медицина и здраве за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа. Джон изнася лекции и семинари по глобална политика, здраве, логика и творческа сила пред публика по целия свят. Можете да се регистрирате за безплатните му имейли на  NoMoreFakeNews.com  или  OutsideTheRealityMachine .

(За да прочетете мега колекцията на Джон,  Излезте от матрицата ,  щракнете тук .)




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. kunkata - ехе
15.04.2020 13:09
Много бързо създадоха тестовете...А ВЪЛШЕБНОТО ХАПЧЕ?

ИЛИ само опасни ваксини....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39930570
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930