Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2020 17:35 - КОРОНАВИРУСНАТА ЕПИДЕМИЯ ПОКАЗВА "НЯМА ПРИЗНАЦИ НА ЗАБАВЯНЕ", ТЪЙ КАТО КРЕМАТОРИУМИТЕ ИЗГАРЯТ ОРГАНИ 24 ЧАСА НА ДЕН
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 699 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 15.02.2020 17:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  КОРОНАВИРУСНАТА ЕПИДЕМИЯ ПОКАЗВА "НЯМА ПРИЗНАЦИ НА ЗАБАВЯНЕ", ТЪЙ КАТО КРЕМАТОРИУМИТЕ ИЗГАРЯТ ОРГАНИ 24 ЧАСА НА ДЕН

Майкъл Снайдер
7 февруари 2020
г. Коментари в блога за икономически колапс (16)

Тази статия първоначално е публикувана от Майкъл Снайдер в блога за
икономически колапс. 

https://banned.video/watch?id=5b92a1e6568f22455f55be2b
https://www.youtube.com/watch?v=LTViw5X8R0o
https://www.shtfplan.com/headline-news/the-coronavirus-outbreak-

image

Избухването на този мистериозен нов коронавирус става все по-плашещо с всеки изминал ден. Както ще видите по-долу, дори масовите медии признават, че броят на случаите показва „няма признаци на забавяне“, въпреки че китайското правителство е приложило драконовски мерки в отчаян опит да овладее вируса.

Мнозина от западния свят продължават да настояват, че това заболяване не е по-опасно от обикновения грип, но китайците никога не са затваряли цели градове заради грипа. През последните дни изображенията, които излизат от Китай, бяха абсолютно ужасяващи. Ако тези изображения са точни, хората буквално зарязват мъртви в ресторанти, в търговски центрове и в центрове за обществен транспорт. В епицентъра на това огнище, крематориумите в Ухан горят тела 24 часа в денонощието, докато се опитват да бъдат в крак с потопа от мъртви тела, които влизат, а работниците в тези съоръжения са напълно и напълно затрупани.

Когато за последно публикувах статия за тази пандемия в  блога „Икономически колапс“  преди три дни, имаше 14 637 потвърдени случая, а смъртният брой е нараснал до 305.

Оттогава и двата числа  са почти удвоени ...

Смъртният брой и броят на заразените от коронавирус Ухан продължава да нараства, без признаци на забавяне, въпреки строгите карантинни и методи за контрол на населението, въведени в централен Китай.

Броят на потвърдените случаи в световен мащаб възлиза на 28 256 в четвъртък сутринта, като над 28 000 са тези в Китай. Броят на случаите в Китай нарасна с 3 594, или 15%, в сравнение с предходния ден. Досега е имало 563 смъртни случая, като всички освен две са били в Китай, с една във Филипините и една в Хонконг.

Можете ли да си представите колко лоши ще се получат, ако броят им продължава да се удвоява на всеки три дни?

Разбира се мнозина са крайно скептични, че официалните номера, които ни дава китайското правителство, са точни. Анекдотичните доклади изглежда показват, че ситуацията е много по-лоша, отколкото ни се казва, и това включва свидетелства от първа ръка  от работник погребален дом в Ухан ...

Един работник в погребалния дом на Caidan, в крайградския Ухан, твърди, че служителите работят "24/7", за да се справят с телата, съобщава Epoch Times.

Работникът каза, че персоналът е изтощен и работят без подходящо оборудване.

Идентифициран само като г-н Юн, той каза:  „90 процента от нашите служители работят 24/7… не можахме да се върнем у дома.“

Остудително той заяви:  „Всички кремационни камери на Ухан работят 24 часа.“

Според г-н Юн, съоръжението му се нуждае от  „поне 100 торби за тялото“  всеки ден. Ако всеки друг център за кремация в града се справя с подобно натоварване, това категорично показва, че действителният брой на смъртните случаи е много, далеч по-голям от официалните числа, които ни се дават.

Видео кадри, които се разпространяват в социалните медии,  също изглежда подкрепят твърденията на г-н Юн ...

Междувременно видеоклипове на работници, които се справят с кризата, циркулират в социалните медии, включително едно от работник в погребалния дом на Ухан, който  сподели  кадри на повече от 10 тела, лежащи на бурета, подредени за кремация.

Някои нетици също  споделиха  видеоклипове, заснети в различни болници в Ухан, показващи тела, които чакат да бъдат прехвърлени от болниците в погребалните домове.

Тук в западния свят много хора все още не приемат тази криза много сериозно.

Но в Китай се случват неща, които са абсолютно луди.

Ако можете да повярвате, китайските власти всъщност започнаха да заключват някои жертви  в собствените си домове ...

Клипът показва двама служители, които заключват вратата, докато питат жителя вътре: „Имате ли достатъчно ориз и зеленчуци у дома?“

„Мисля така“, отговаря човекът вътре.

"Добре, така че не излизайте", отговаря служителят и добавя: "Заключваме вашата врата отвън. Не излизайте. Добре е за всички. "

В крайна сметка полицията ще се върне и ще провери тези жертви.

Ако те вече не живеят, те ще бъдат поставени в чанти за тяло и изпратени до крематориум.

Можем ли скоро да видим, че подобни неща се случват в западните страни?

Да се ​​надяваме, че не, но стана съвсем ясно, че това е много сериозно огнище.

От всички истории, в които попаднах, може би най-сърцераздирателната от всички е историята на жена, предала вируса на  новороденото си бебе ...

Китайско бебе е диагностицирано с коронавирус само 30 часа след като жена, която е тествала положително за смъртоносната болест, е родила в епицентъра на град Ухан, според държавните медии.

Лекарите в детската болница в Ухан в сряда цитираха случая като доказателство, че бременните жени, заразени с вируса, може да могат да го предадат на неродените си деца, според държавната телевизия CCTV.

Можете ли да си представите колко разбито сърце е майката в момента?

За съжаление изглежда, че няма да мине много дълго, преди това да е истинска глобална пандемия. Към този момент Сингапур и Южна Корея имат  повече от 20 потвърдени случая ...

Сингапур обяви нов потвърден случай на коронавируса днес, като общият му брой достигна 25.

Южна Корея потвърди и още четири случая днес, с което общият брой на националните достигна до 23.

И тук, в Съединените щати, сега имаме  своя 12-и потвърден случай ...

Уисконсин потвърди първия си случай на коронавирус, заявиха държавни служители в сряда.

Новият пациент, с неразкрита възраст и пол, е дванадесетият потвърден случай в САЩ след тестване на положителни за вируса в Университета на Уисконсин болница в Медисън.

Докато продължавам да стресирам, все още не знаем колко лошо ще се превърне в крайна сметка това огнище в западния свят.

Навлязохме във време на  голям хаос за цялата планета и този вирус със сигурност има потенциал да ускори значително този хаос.

Но тази епидемия също може да се размие скоро и тогава повечето хора в западните страни биха били считани за „фалшива тревога“.

Засега ще продължаваме внимателно да наблюдаваме най-новите развития всеки ден. Световната здравна организация казва, че  "няма ефективни лекарства"  за този вирус и броят на случаите продължава да нараства. Китай вече е напълно завладян от паника и ако тази епидемия продължава да се разпространява, е само въпрос на време, преди повече страни да бъдат парализирани и от страх.

Относно автора : Аз съм глас, който вика за промяна в общество, което като цяло изглежда, че съдържанието ще спи. Казвам се Майкъл Снайдер и съм издател на  блога „Икономически колапс“ , „  Край на американската мечта“  и  „Най-важните новини“ , а статиите, които публикувам на тези сайтове, са преиздадени на десетки други видни уебсайтове по целия свят. Написал съм четири книги, които са достъпни  на Amazon.com,  включително  The Beginning Of The End ,  Get Prepared Now и  живея живот, който наистина има значение, (#CommissionsEarned) Купувайки тези книги, вие помагате да подкрепите работата ми. Винаги свободно и щастливо позволявам на други хора да публикуват моите статии на собствените си уебсайтове, но поради правителствените разпоредби имам нужда от тези, които публикуват моите статии, за да включат тази секция „За автора“ към всяка статия. За да се съобразя с тези правителствени разпоредби, трябва да ви кажа, че противоречивите мнения в тази статия са само мои и не отразяват непременно възгледите на уебсайтовете, където моята работа е преиздадена. Тази статия може да съдържа становища по политически въпроси, но не е предназначена да насърчава кандидатурата на който и да е конкретен политически кандидат. Материалът, съдържащ се в тази статия, е само за обща информация и читателите трябва да се консултират с лицензирани специалисти, преди да направят юридически, бизнес, финансови или здравни решения. Тези, които отговарят на тази статия, като правят коментари, носят изцяло отговорност за своите гледни точки и тези гледни точки не представляват непременно гледните точки на Майкъл Снайдер или операторите на уебсайтовете, където моята работа е публикувана отново. Насърчавам ви да ме следвате в социалните медии наFacebook  и  Twitter и така или иначе, че можете да споделяте тези статии с други, е от голяма полза.






Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. 1997 - http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/15/c_138787111.htm
15.02.2020 18:41
Решителният отговор на Китай е както правилен, така и ефективен и че като цяло огнището е контролируемо и болестта лечима, каза Уанг, цитирайки цифри, че от петък броят на новопотвърдените случаи извън провинция Хубей намалява 11 поредни дни срещу бързото покачване на процента на излекуване и близо 7000 души са се възстановили и са изписани от болница; случаите на смъртност са около 2 процента в цялата страна и само 0,49 процента за региони извън Хубей.

Китай от самото начало е действал открито и прозрачно, като своевременно съобщава съответната информация на света и осъществява международно сътрудничество, отбеляза Уанг.

Към днешна дата броят на потвърдените случаи извън Китай е под един процент от общия брой, каза той.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748554
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031