Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2019 09:21 - Пророчества на стареца Таврион Батозкий, +1978г.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3154 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 29.08.2019 09:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Tой бил старец с невероятна духовна сила, прекарал много години в лагерите на ГУЛАГ, където изковал характер на истински изповедник Христов! Него го уважвал и патриархът Пимен, и архиереите. Отецът починал 1978 г., но описал нашата днешна действителност с голяма точност, като използвал даже съвременната терминология, като думата «компютър», и точно описал съвременните - лични, банкови и други електронни карти.       


Пророчества на стареца Таврион:

+ Ще удраят по Евхаристията (Причастието). Ще слагат печати на всичко, което се ползва в Евхаристията. Виното ще подменят с оцветен спирт. Видите ли това, не го приемайте и при такива свещеници, не ходете. Ако те мълчат и не казват истината, а ползват кодираното вино, знайте, че при тях няма благодат.       

+ Добро-зорлем ще ви принуждават да вземате нови документи, и (ще ви карат) да работите за тях. Някои ще кажат: "ще се съглася, а после, Бог знае". Недейте! Само да се съгласите, ще изгубите всичко и звинаги. Благодатта ще си отиде. Затова не правете никакви компромиси с небогоустановените власти. В образа на тези хора, ще действа адският змей. Някои даже няма да знаят за кого работят. Когато започнат да предлагат първите (електронни) документи, пастирите (свещениците), които ги вземат или благославят други да ги взимат, неусетно ще губят Благодатта си. Преди края, благодтта напълно ще си отива.       

+ В църквите (храмовете), които ще се строят отново, няма да има Благодат, понеже ще се строят за новата, обединена, антихристова религия. А в затворените, преди, стари църкви, ще има Благодат.       

+ След като се възцари звярът (антихрист), благодатта напълно ще си отиде. Месата на хората ще гният и ще се отделят от костите им, и ще започнат страшни людоедства. Звярът ще им дава храна, но човек, наведнъж ще изяде храната, и ще си остане гладен. Хората ще се нахвърлят един на друг, и ще людоедстват. И тогава Господ ще дойде да съди света, понеже няма да остане никой, когото да спасява.       

+ Времето, —  часовете и дните, ще се скъсят. Нощта, може би не, но денят бързо ще минава.   

+ (За САЩ) Ще изчезне целият континент.       

+ На Господа ще е угодно да съхрани Русия.       

+ Църква, която ще се моли за властите, ще е противна Богу.       

+ Ще има голямо повишение на заплатите и пенсиите, за да привлекат хората, да признаят власта, а после така ще вдигнат цените на всички продукти и на обществените услуги, че хората няма да знаят къде да се дянат. Псле ще изземат наличните пари и ще направят парите електронни. Ще въведат лични електронни карти. Тогава ще е голям глад.       

+ Няма да може да се лекувате без медицинска осигурителна карта. В последните времена не ходете в болници и не приемайте медикаментите им, молете се на Бога, да ви даде търпение да понесете страданията, и ще ви бъде леко.       

+ Голям глад ще е за думи на истината, хората ще търсят духовна храна. Често враговете ще се маскират като свещеници, – ще носят бради, и хората ще се обръщат към тях, а те ще ги отвеждат във вълчата глутница.       

+ Ще има гонения, притеснения и знаци (печати) на антихриста. А после ще има война. Тя ще е кратка, но мощна.       

+ След като хората окончателно се определят и (едни) застанат твърдо, без да приемат нищо, Господ ще допусне последното действие – войната. И ако човек се прекръсти и каже: «Господи, спаси и помилуй!», Господ даже и тогава ще спасява всички, които може да бъдат спасени, докато не се възцари звярът.       

+ Китай ще тръгне през Русия, но не срещу нея, а като че отива някъде да воюва. Русия ще е като коридор за  Китай. А когато стигнат до Урал, ще спрат и ще живеят дълго там. Богородица в последните времена ще се моли за Китай, и много китайци, като видят твърдостта на руснаците, ще се удивят, как могат така да издържат? И много от тях ще се разкаят за заблужденията си, и ще приемат масово кръщение. И мнозина даже ще приемат мъченическа смърт, за Русия, от своите. И ето тогава ще е голямо ликуване!       

+ Гледайте да не се излъжете, понеже печатът, във вид на решетки, ще бъде поставен на всички продукти, та така да се объркат православните християни. Молете се на Господа, и  се старайте да спазвате заповедите Божии. Защото, ако не ги спазвате, а само чакате, кога ще започнат да слагат печатите (та чак тогава да откажете), вие с двата крака вече ще сте вътре, понеже няма да имате "багаж" (т.е. духовни сили) . Но ако се молите, спазвате заповедите Божии, вършите добри дела, каете се и молите Бога, да не допуска, - Господ няма да допусне.       

+ Ще дават нови документи: лични карти, паспорти, номера (ЕГН), всичко ще е електронно и навсякъде ще се разпространят знаците (на дявола). (Старецът ги наричаше "Старозаветният израилски символ). Ще го познаете така: той ще съдържа 30 чертички, по броя на 30-те сребърника (платени на Юда). Крайните чертички ще са удължени и в средата също. Щом го видите, знайте че това е той (белегът на антихриста). И ще го слагат на продуктите, на документите, навсякъде, навсякъде. Тогава ще се изпълнява Откровението (Апокалипсиса).       

+ Белегът на звяра ще съдържа числата на Ветхозаветната Соломонова хазна (666). Ще има (вертикални) чертички, а три от тях, ще са удължени или скъсени, - както решат. И ще са върху всички продукти.       

+ Молете се за Русия: Плачете, и като се молите за близките си, добавяйте: «и всички роднини». Понеже, цяла Русия са роднини.       

+ Молитва за Русия и за Православието: «Спаси, Господи, Светата Русия Православна, и я огради от враговете, видими и невидими».       

+ Схимонахиня Сергия (която била водена от самата Божия Майка, и имала особен дар да измолва починалите) казвала, да се молим нощем за страната си и за народа си; да четем Псалтира, да постим в сряда и петък, и всичките четири пости в годината.     
+ Молете се непрестанно, кайте се непрестанно, плачете, молете се за целия народ, не само за своите близки, но и за цялата Църква и за цялата страна. И само един да се моли някъде, като огън, така, както свещ осветява в тъмна нощ цялата стая, така и от един, който вика към Бога и стене, и ако не може да плаче със сълзи, плаче и стене душата му, - това ще е много силно пред Бога.       

+ Ако някого подкарат на някъде, за да "освободят човечеството от такива врагове", там, в местата, където ще ги откарат, за да ги унищожат, Господ  ще вложи своята милост над тях, а тези, които останат, ги чака масовое изтребление и Съдът Божий.   

+ Некои ще откарат, за други ще кажат, че и тях ще ги карат, но няма да ги закарат. И ако и вас подкарат, не роптайте, а с радост идете.       

+ Запасявайте се с продукти, които нямат такива знаци (штрих-кодове). Знайте, че всичко което е допуснато от Бога, човек трябва да преживее. И нищо няма да мине, без подвиг.       

+ Не бойте се, Господ няма да ви натовари повече, отколкото можете да понесете. Само се старайте и призовавайте Господа: «Господи, помагай и ни давай сили!». Вие даже ще преживеете, без да ядете, а некои ще вземат шепа земица, ще я прекръстят и ще я ядат, като грис. И ще станат святи.       

+ Ще има война и силен глад, но не се бойте, земя ще ядете, и защита ще имате. Ще гребнете от градината шепа земя, ще я прекръстите. Ще кажете: «Господи, благослови!», и ще ядете.       

+ Човек и да не е взел паспорт (лична карта), но яде храна с кодировка (с баркод), той вече е в клетката.       

+ Когато ви карат на мъчения и започнат да ви нараняват, няма да ви боли. Затова се държте твърдо: умирайте, но не вземайте нищо.       

+ Колкото и да е трудно, не напускайте каноническата църква на Московския Патриархат. Тука трябва да се борите, тука воювайте, тук стойте, не на живот, а на смърт, и не приемайте никакви номера. Това ще е много страшен номер, молете се, да не доживеете.       

+ Които виждат лъжата, може да се отделят в домашни (катакомбни) църкви. Но не се отделяйте молитвено от истинската църква.      

+ Отиването към Задграничната РПЦ вече е разкол.       

+ Мнозина сред духовенството и архиереите ще изгубят вяра във Възкресението Христово. В последните времена и архиереите няма да са истински, а за (духоносни) старци, и дума няма да става.       

+ Бързо ще започнат да съкращават уставите (за църковните служби); Божественната Литургия, вместо два часа, ще служат един час. И всичко ще е на бегом. Времето: часовете и дните ще се скъсят. Нощта може би не, но денят ще минава много бързо. Богослуженията ще се провеждат бързо, чинно и красиво, но истинните ще виждат разликата. А тези, които вървят по течението, нищо няма да рзберат: за тях всичко ще изглежда прекрасно.       

+ Трабва да продължавате да се молите за Патриарха, и тогава Господ ще го вразумява (о. Таврион е живял повремето на Патриарх Пимен).       

+ Духовенството ще се предаде на антихриста. Ние сме грешни, понеже не сме се застъпили за Царя. Но ако се покае руският народ за цареубийството, Господ ще ни даде Цар. А Царят ще изобличи духовенството и архиереите.       

+ Ще дойде падение на руското духовенство. Духовенството, с мълчанието си, ще заведе паството при антихриста. Когато дойде време за изпълнение на 13-та глава от Откровението на Йоан Богослов), тогава духовенството ще премълчи.       

+ Ще дойде време, когато в манастирите ще започнат да предлагат постриг, (само) срещу електронна лична карта.       

+ В една малка западна страна, в пет-етажно здание ще монтират голям мощен апарат - компютър, наречен – Звярът. Отначало ще е тайно, но после Глас Божий ще каже на конструктора, какво всъщност той е създал. Старайте се да не попаднете в този компютър. Той ще действа, но главната му сила ще е, когато се възцари антихрист. Тогава антихрист ще обяви война на тези, които не са приели знака му. Но не се бойте, две смърти няма. На Господа му трябват мъжественни хора.       

+ Най-страшното и най-пагубното за душата е, да си записан в световния компютър – изчадие на антихриста. Такава душа дяволът записва в своята Книга на смъртта. Православните, попаднали в компютъра, след смъртта им, няма да се допускат даже и до митарствата (а направо ще се озовават в ада), защото (ще са приели личен номер ЕГН, и фактически) ще са без име, без най-главното, което ни прави Богоподобни личности. И ще бъдат в адските мъчения, до Страшния Съд, - понеже са се отрекли от Христа и от обетите на кръщението. И чак след Второто пришествие на Спасителя, ще бъде унищожен компютърът и ще се заличат личните номера (ЕГН). И тогава душите от адския плен, отново ще застанат пред Страшния Съд, със своите имена. Но какъв ще е за тях този Съд? Господи, помилуй!       

+ Имащите съветски паспорти (червени, с герба) вече не са богоугодни, но не вземайте следващите удостоверения за самоличност.       

+ Без нов паспорт няма да приемат на работа. Но какъвто и да имаш паспорт, не го сменяй (с по-следващ). С новите паспорти (лични карти) хората ще ползват всички предимства и всякакви блага, но радостта им ще е, до възцаряването на антихриста, когато ще се включи световният компютър. Тогава за взелите електронни документи, ще е, от лошо, по-лошо, - страх и ужас, а не взелите ще бъдат гонени, но ще са с Бога.     
+ Паспортите (електронните документи и карти) не са руски, а са масонски, с печата (знака) на антихриста.       

+ Каквото и да става, църквата, на която почива Благодатта Божия, е Руската Православна църква, и в нея трябва да се борите, до край. Господ ще е в малкото стадо на воинстващата църква.       

+ Знайте, че човек ще трябва да премине през всичко допуснато от Бога. И нищо не може да мине, без подвиг. И ако в първите времена на християнството е имало подвизи на мъченичество, в следващите векове от християните се искало подвижничество. А последните гонения ще са по-кратки, но по сурови и ще протичат по-бързо. Молете се на Господа, стойте твърдо и се надявайте само на Него. Той е източникът на живота. Той ще стои край вас.       

+ Ученик Христов може да е само този, който се отрече от себе си, вземе кръста си и тръгне след Христа. Това е да си ученик Христов. Затова, не се лъжете. Ако не се отречете от себе си и не идете с Христа на Голгота, вие не сте християни, а сте само, голо пустословие. Ако с Христа се разпънем, с Христа ще се прославим; ако с Христа умрем, с Христа ще възкръснем. Друг път няма.       

+ В новите лагери няма да се работи, но ще има страшни мъчения. Господ казва: "ненавиждам страхливите и малодушните". (Но ти) Бъди великодушен и никого не съди.       

+ От Америка не се плашете, тя, като вързано куче, ще лае и ще възбужда лай у другите кучета, които са единомислени с нея. Но против Русия тя е безсилна. Вичко зависи от руския народ. Ако Русия принесе покаяние и измоли Бога, даже във времето, когато целият свят ще ликува, че е загинала (тя ще жива). И не толкова срещу Русия ще злобеят, колкото срещу християнството, защото така ще са възпитани, че Христос е чудовище, и че всички вяярващи в Него са врагове на човечеството и трябва да бъдат унищожавани. И всички хора ще скърцат със зъби против Православното християство.       

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_19853/       


Превод, Григор Симов    



Гласувай:
4



1. shtaparov - Най-важна впрочем не е руската, а ...
07.11.2019 04:45
Най-важна впрочем не е руската,а Българската църква: тя е с векове по-стара и е църква-майка на руската! Без нея никога нямаше да има руска,"румънска",сръбска и "македонска" църква,та даже гръцка и украинска- НИКОГА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314919
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031