Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2019 10:57 - Нашествието на извънземните
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 790 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Възрастна жена от Пловдив е принудена от данъчните да плати 1000 лв. данък за имот, присвоен и окупиран от цигани. От една страна, за държавата Люба Щаламанова е собственик на имота, а де факто там живеят самонастанили се цигани. 
По бТВ повдигнаха въпроса, кметът вдига рамене. Представител на циганска организация обвини собственицата - къде била толкова години, докато циганите ползвалиу безплатно имота и? 
Отговарям веднага на мангасарския заащитник - където и да е била, не е твоя работа. Отсъствието на собственика не прави земята му чужда собственост. Законът и да позволява това, трябва да се промени час по-скоро, ако управляващите искат мир. 
Нахлулите в чужда собственост нямат никакви права, и законът дължи това на българските граждани. Частната собственост свещена ли е или не? Кой каза, че можеш да ползваш нещо, понеже собственикът го няма или не може да се защити от набези? 
Люба Шаламанова трябва да подаде жалба до полицията, иск пред съда за изселване на натрапниците от имота и. Не да им отстъпва, не да им продава, а да ги изгони. И да продава едва след като отрепките освободят имота и. 
От моя гледна точка, собственицата да иска пари като глоба за незаконното циганско пребиваване в имота и, а ако циганите не дават поари, има си колекторски фирми. 
Това не е наем, а глоба за всичкото време, в което сганта е ползвала имота незаконно. 
Имотът трябва бързо да бъде очистен от циганите и бързи и изгодно продаден или даден под аренда. 
Видях по бТВ как циганите се подиграваха с възрастната жена, циганките и крещяха - къде да отидели с тия деца? 
Понеже това е редовният цигански аргумент, отговарям. ще отидете там, откъдето сте дошли преди да се самонастаните в чуждия имот. Децата? Ако не сте в състояние да осигурите законен покрив, дайте децата си за осиновяване, за да се грижат за тях хора, които могат. Децата ви не са аргумент в защита на вашия паразитизъм. Да не сте раждали, след като не можете да ОСИГУРИТЕ УСЛОВИЯ. 
Мене някой пита ли ме аз къде отивам, а скитах по квартири? С дете! 
Не ме интересува къде ще отидете. На мен никой не ми дава апартамент, понеже искам, понеже бях с малко дете, понеже бях без работа, понеже имам нужда. 
И държавата, вместо час по-скоро да промени закона така, че да лиши от каквито и да е права нахлулите в чужди имоти, кани се да прави промени в закона за етажната собственост и да ни облага с още един данък сгради - за ремонти. Само за циганите няма закон и няма данъци. Те се самоинастаняват, разплождат се като плъхове и не мърдат от окупираните чужди имоти, понеже имали деца. Какво като имате деца? Ще ви ги вземем и ще ги направим редовни и свестни българи. Така някогашните ви деца няма да бъдат криминално отглеждани и криминално женени на 13 години, а ще станат истински българи. 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180005
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031