Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2018 22:58 - В СДС СЕ БИЯТ- ВЕЧЕ НЕ ЗА БЪДЕЩЕТО, А ЗА ТОВА "КОЙ ДА ВОДИ БАЩИНАТА ДРУЖИНА.. В ЗАДГРОБНИЯ СВЯТ.."
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1336 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 17.04.2018 23:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В „СДС” СЕ БИЯТ- НЕ ЗА БЪДЕЩЕТО- А ЗА „ЗАДГРОБНИЯ СВЯТ”..! СВАТКАТА Е МЕЖДУ- „КОСТОВ- КИ” („ГРУ”) И „ГОЦЕ- ВКИ” („КГБ”) И ВСЕ Е, ТАЯ- КОЙ ЩЕ ПОБЕДИ, НАКРАЯ, ЗАЩОТО, ТОВА СА ДВЕ-  ..ОТВРАТИТЕЛНИ.. И ЛИБЕРАЛНИ.. СЪВЕцКИ УПРАВЛЕНИЯ НА СЪВЕцКАТА НИ ЗАВИСМОСТ..”

„СДС” е вече в миналото и започват пост- смъртните му конвулсии. Божо Лукарски- „Трика”- беше симптом на окончателният безславен край, защото– племенник на Агент „Гоце” от село Сирищник/Косача и „ДС” превзе „трупа на Синята Партия”. Божо беше Трагичен и Комичен, в един и същи момент, а през „СДС” премина- като „Галактически стопаджия”( и въпреки, че през 1996- 1997 г., Радан Кънев и Той водеха „Червените студентски контра- протести” в Софийския Университет срещу тогавашната „Синя Революция” и Съпротивата на комсомолците срещу СДС-арския „Национален Младежки Съвет” , а например- Корнелия Нинова, беше на Барикадата, пре Ректората- на страната, срещу Жан Виденов и „БСП”..) , само за да оглави обещаното на лелинчо му- Г. Първанов- „Министерство на икономиката” в Кабинет „Борисов-3”, чрез което руснаците изнасяха оръжие за „Ислямска държава”. Така- Той и лелинчо му, подкрепяха тероризма в Близкия Изток и в Западна Европа, като „каналът за доставките” им минаваше през „Българо- Саудитския форум”, чийто съпредседател бе, тогава, бившият ни държавен глава(Агент „Гоце”), в ортаклък- с най- корумпирания от Саудитските принцове, който беше наказан, наскоро, с „глоба от няколко милиарда долара”- от САЩ и от Краля на Арабската монархия- след няколкомесечен луксозен арест, заради злоупотреби с ембаргова търговия.  

  Борисов, тогава, набързо се отърва от „Гоце”, „АБВ” и от министерстването на племенника му- Божо Лукарски, но едва, след няколко оръжейни инцидента и десетки жертви- и когато– вече, американците, де-факто, поискаха ултимативно, оставката на анти-ембарговия Гоцев Министър на икономиката, и набеден Председател на „Синята партия”.

  Тези неща бяха тактично спестени от Борисов- на лидера на „СДС” и скрити от публиката, за да може, чрез него да се подготви „нова патерица”- евентуално за бъдещия Кабинет „Борисов-4”, за който Борисов може да разчита само„на отчаяни помяри, пълни измекяри и червени ментета” - такива като- Божо „Трика” Гоцков!

  Опозицията на Лукарски, пък в „СДС”, били приготвили- „хляб и сол”-  за завръщането на Иван Костов(Агент„Санкин”на „ГРУ”- Кременчуг и вливането си, в епитафичният му- пореден Проект- „ДемоТрагична България”, на червените шумкарски родове: Бойкикиеви, Раданки, Тафровки, Пирински-та и Лозанки. Поредното очакване за„вдигане”цените на тока в Страната, явно, силно е възбудило- „КомандирЪт на Мариците и Концесиите”(както сега му викат, заради корупцията при неговото управление- в енергетиката и при концесиите)и Той- щедро ръси пачки- „в аванс”, с обещания- за светло бъдеще- на всякакви комунистически чеда и внуци, и че „ще ги преведе” - през Прехода и че ще ги „..произведе на килограм в демократи, въпреки- болшевишкият им произход, потомствено милиционерство или участието им- в червените далавери на Прехода”.

„Синята идея” се спихна пред очите ни, а аз- Николай Гацев и милиони, "дебили"- като мен, сме членовете- на най- голямата и досега, Българска партия на Прехода- тази, взимала, някога- над 3,000,000 гласа на свободни избори. Сега, тази Партия се нарича- Партията на „бившите СДС- ари” и сме милиони- излъгани и озверели, от откраднатия Преход, ..хората, които дадохме живота си и най- хубавите си години- за „СДС”, а днешните й „лидери”, ..водеха някога- „червени контра- протести” срещу нас, и това- само преди някакви си- 20- 30 години..! Какъв парадокс и МЪКА..!
Николай Гацев                                                              София, 17.04.2018 г. 


Тагове:   2018,   2020,   1853,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. vladtepes - За СДС
24.04.2018 10:28
Има един клуб НКД "Св. Лучников", пълен с ученици и последователи на великия Лучников с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво, постигнали делириум и достойни за престижното звание "Горький пропойца".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759242
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031