Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2019 10:17 - Психоанализата и илюминатите
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 342 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.07.2019 10:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Психоанализата и илюминатите

„Психоанализата и илюминацията всъщност са един и същ проект - илюминаторският термин Seelenanalyse е просто германизираният термин на психоанализата или обратното - с детайли, променящи се в съответствие с чувствителността на по-късна възраст, възраст, която вярва, че„ наука “и„ медицина “ , "вместо тайните общества, ще доведе до небето на земята

от  Джонас Е. Алексис  - 18 юли, 2019 0 831 image … От Йонас Алексис и Е. Майкъл Джоунс

https://www.veteranstoday.com/2019/07/18/psychoanalysis-and-the-illuminati/

Алексис:
 Прочетох Либидо Доминанди: Сексуално освобождение и политически контрол през 2006 г. Казвам на хората, че ако искат да разберат как историята на Новия световен ред исторически използва секса, за да контролира цялото общество, тогава те трябва да получат копие от тази книга. , Обсъждате подробно идеологията на Френската революция, тайното общество на Адам Вейшапт и психоанализата на Зигмунд Фройд.

Нека разгледаме някои от темите в Libido Dominandi . Пишеш:

„Психоанализата и илюминацията всъщност са един и същ проект - илюминаторският термин Seelenanalyse е просто германизираният термин на психоанализата или обратното - с детайли, променящи се в съответствие с чувствителността на по-късна възраст, възраст, която вярва, че„ наука “и„ медицина “ , "вместо тайните общества, ще доведе до небето на земята.

„И психоанализата, и илюминацията се занимаваха с това, което един по-късен критик наричаше „ Seelenspionage “, шпиониращ душата. И двамата са използвали онова, което може да се нарече масонска доктрина на две истини като част от самата им природа. Това, което знаеше, не беше същото като това, което администраторът знаеше. Пациентът виждаше психоанализата като форма на освобождение; докато терапевтът насърчава тази илюзия като форма на контрол.

"Психоанализа прие всички съществени характеристики на илюминат за контрол на ума, но Илюминизма може също толкова лесно да се разглежда като ранна форма на психоанализата, проект дълго заветната от Просвещението." [1]

Някои хора могат да мислят, че това е доста странно. Но това изобщо не е ново. Покойният еврейски учен Дейвид Бакан, автор на Зигмунд Фройд и еврейската мистична традиция , каза почти същото. [2] Ричард Нол и други писатели като Нандор Фодор са казали подобни неща. [3]

Имате дълга дискусия относно Зигмунд Фройд и Адам Вайшоп в книгата. Всъщност, първа глава започва с Weishaupt и идеологията зад френската революция. Какви са истинските връзки и имат ли някакво значение днес? Дали режимът продължава да използва секс като форма на политически контрол или не е просто реликва от миналото?

Джоунс: Да, сега е по-уместно, отколкото когато бях написал книгата преди почти 20 години. Израелците излъчват порнография върху палестински телевизии след нахлуването им в Рамала. [4] ЦРУ наводни Португалия с порнография през 1974 г. и го използват като оръжие, когато САЩ нахлуват в Панама през 1989 година.

Но има известни признаци, че съобщението излиза. Изявлението на полските епископи, осъждащо това, което те наричат ​​"идеология на пола", се основава до голяма степен на Либидо Доминанди , което те са получили косвено чрез книгата на Габриеле Куби.[5] Само онзи ден получих писмо от един мюсюлманин жена ми благодари, който прави връзка между сексуалното освобождение и политически контрол ясно с нея. Тази идея очевидно вече има крака.

Алексис: Можете ли да доразвиете твърдението, че „ЦРУ наводни Португалия с порнография през 1974 г. и са го използвали като оръжие, когато САЩ нахлуват в Панама през 1989 г.“?

Джоунс: До 70-те години, когато и Пентхаус и Плейбой се насладиха на разцвета си, ЦРУ започна да използва порнографията като едно от оръжията на техния арсенал от психологическа война. През 2002 г. ЦРУ си сътрудничи с израелския Шин Бет в излъчването на порнография върху палестински телевизионни станции в Рамала по време на периодичните набези на Израел на палестински територии.

По време на настъпването на инвазията от 2003 г. ЦРУ обмисля да направи порнографски с участието на двойник, който прилича на Саддам Хюсеин, като начин за де-легитимиране на неговото правителство. [6]

В средата на 50-те години ЦРУ произвежда порнографски филм, за да свали президента Сухарно от Индонезия. [7] Но до 1970-те стана ясно, ако не по друга причина, освен простото разделение на труда, че производството на порнография може да бъде изнесено от хора като Робърт Гучионе (основател и издател на Penthouse), чиито списания стана по-популярен сред войниците във Виетнам, отколкото с Playboy .

През 70-те години на миналия век порнографията се превърна в едно от психологическите оръжия на дестабилизация и контрол в арсенала на ЦРУ на тайно воюване. През 1974 г. ЦРУ използва порнография, за да провали комунистическата революция в Португалия. Някой, който е бил там по това време, твърди, че след края на революцията през 1974 г. на благодарността:

„Лисабонската зона беше наводнена от някои от най-възмутителните, очевидни и невероятно графични публикации, които някога съм виждал. Г-жа Фицмаурис, нашият училищен психолог, специалист по списание " Тайм ", публикува статия, озаглавена "Синя революция", описваща ситуацията. Тя спомена, че Португалия е надминала Дания като порно център в Европа.

„Че [посланикът и по-късно директорът на ЦРУ Франк] Карлучи е управлявал Португалия е твърде очевиден, за да бъде отказан. Очевидно имаше безкраен бюджет на ЦРУ. Бивши комунисти и социалисти сега бяха доста богати.

„Планирането, организирането и координирането на държавния преврат се извършиха в Арабското конче на Елиът Рузвелт близо до Лисабон. Интересното е, че благодарение на Салазар, повече от четири десетилетия, Португалия е била свободна от нещо сексуално графично, а повечето неща подсказват.

„Всички чуждестранни филми бяха цензурирани, с отрязани обидни сцени. Всички учебници силно преподават католическия морал. Плажната полиция наложи строго облекло за къпане. За по-малко от две години Лисабон се превърна от най-свободния от престъпления град в Западна Европа до най-високото ниво на престъпност, включително изнасилването на деца. ” [8]

Франк Карлучи служи като посланик в Португалия от 1974 до 1977 г. От 1978 г. до 1981 г. Карлучи служи като заместник-директор на ЦРУ при адмирал Стансфилд Търнър. През декември 1974 г., Time Magazine, с който се установява тесни връзки с ЦРУ през 1953 г. по силата на CD Джаксън, [9] , който е работил едновременно за двете организации, се завтече статия на марксистката революция в Португалия, озаглавена "Революционна Blue". [10] В статията , която подобно на всички членове по това време е бил грозен, не се споменава Франк Carlucci, но го е направил състояние, в Time обикновено сдържан начин е:

„Има дори обвинения, че ЦРУ спонсорира новата порнография, за да изтръгне революцията на нейните енергии. Наскоро, Premier Васко Гонсалвес на национална телевизия увещавал хората си да се борят псевдо-леви и анархисти, вместо да ходят, за да видите порнография, която е достъпна навсякъде. " [11]

Алексис: Тук отново си прав. Ако хората се съмняват в някои претенции, които сте направили тук, тогава те трябва да обмислят какво каза самият Бенджамин Нетаняху пред американски чиновници:

"Ако искате да напреднете с промяната на режима в Иран, не е нужно да преглеждате нещо от намеренията на ЦРУ - това, което искате да направите, е да вземете много големи, много силни транспондери и просто да излъчите" Melrose Place "и" Бевърли Хилс 2050 г. и всичко това в Техеран и в Иран, защото това са подривни неща. Те го гледат - младите деца го гледат, младите хора. Искат да имат същите хубави дрехи и същите къщи и басейни и т.н. ” [12]

Нетаняху не е толкова глупав. Той знае, че тази “подривна материя” може да унищожи живота - и е унищожила живота. Той знае, че Самсон, един от героите на Израел, е бил победен от тази „подривна дейност“.

- Самсон и Далила са добро място за започване. Израел беше непобедим военен… така че филистимците решиха да накарат израилтянския лидер с изключение на военните. Те го съблазниха сексуално. Щом Самсон се поддаде на хитростите на Делила, той загуби силата си и Израел загуби своя водач. Вече не беше на полето на битката, а по-скоро, за да използва израза на Милтън, „без око в Газа, да смила мелницата с роби.“ [13]

Така че, Нетаняху не лъже този път. Той знае точно, че сексуалната идеология е “подривна материя” и след като човек се поддаде на тези неща, той става роб на своите потисници.

Ако следваме тази идея до логично заключение, тогава хората като Дейвид Кроненберг, Ели Рот, Стенли Кубрик, Уди Алън, Роман Полански, между другото, знаят, че поробват аудиторията си, като произвеждат това „подривно нещо“. „Демокрация“ и „свобода“, те са в състояние да изтръгват и измамно морала от обществената сфера и да заместят порнографията и сексуалното освобождение, за да поддържат масите под техен контрол.

Това е наистина опасно и разрушително, и хора като Августин разбраха това отдавна. Августин каза:

Така че добър човек, макар и роб, е свободен; но нечестив човек, макар и цар, е мехлем. Защото служи не само на един човек, но и на по-лошо, на много господари, каквито има порок. "

Логиката на този принцип е доста проста: всеки път, когато моралът е отстранен от живота на индивида или дори на обществения площад, човек неизбежно ще стане животно. Това е мястото, където дарвиновата метафизика се проваля мизерно, защото самият Дарвин не виждаше никаква голяма разлика между човека и животното. [14]Човекът е уникален именно защото той може да схване морален ред и охотно отговори на него. Нещо повече, човекът е морално създание. Както казва Джоунс,

“Моралът е причина в практическата последователност. Всичко, което подкопава морала, подкопава разума и без основание човек не е по-добър от животните, които Малтус открива, се размножава в изчезване, ако не се проверява от природата.

„Човекът без морал е в точно същата ситуация като бактериите в кофата, която се превърна в парадигма на геометричния растеж на Малтус, което той отхвърля единствено поради това, че не успява да вземе предвид разума на човека и способността му да изчислява бъдещите последствия. . ” [15]

Това, което видяхме през последните 60 години, е, че режимът, който контролира Америка и голяма част от Запада, е елиминирал морала от културата и отприщи лавина от сексуална идеология, която знаеше, че ще разклати основите на всяко общество.

Вземете например Горчивата луна на Роман Полански . Във филма Оскар Бентън се стреми да стане писател, но този сън внезапно приключи, когато той видя жена на име Фиона Добсън на автобус. Както го описва,

- Париж, градът на моята мечта. Хемингуей, Милър, Скот Фицджералд, бях решен да вървя по техните стъпки - може би прекалено решителен за собственото си добро… Париж беше рай, до онзи ден в автобуса… Не беше добре. Не можех да пиша, не можех да спя, не можех да я измъкна от ума си. "

Този поглед на автобуса доведе Бентън до „нови възможности“ (думите му), които разбира се включват сексуални възможности и проучвания, като например „унижавани от красива жена“.

За да направи кратка история, Бентън най-накрая призна, че е бил напълно „разрушен от прекалено силна любов“. Това, което той искаше да каже, беше, че е разрушен от собствената си сексуална и необуздана страст. Тази необуздана страст постепенно се премества в други територии като садомазохизъм, пълно сексуално робство и воайорство.

Бентън признава, че е „напълно поробен, тяло и душа” от собствените си сексуални импулси, които първо го осакатяват морално и след това физически.

В крайна сметка, Добсън бил съблазнен от неконтролираната си похот, която в крайна сметка го довела до неговата жалка смърт. Със сигурност Полански знае, че Горчивата луна е „подривна работа“. Дори Slant , списание, което празнува холивудските филми, казва, че филмът е „перверзия“.

Но това е извращение като това, което завършва с развращаването на хора като Лиза Палац, авторката на ръба на леглото: Как мръсни снимки промениха живота ми. Палак каза:

„Поп културата ме залепи към приятелите ми, разшири речника ми и, разбира се, ме накара да се отправя към големи светове на сексуални възможности. Това беше типът на сексуалното образование, където научих чрез предложение и нюанс. ” [16]

"Големите светове на сексуалните възможности" включват порнография, която Palac вижда като повратна точка в живота й:

„Веднъж разбрах как да използвам порно и как идвам - как да гледам еротичен образ и да използвам своето сексуално въображение, за да превърна желанието в самогенериращ оргазъм - животът ми се промени безвъзвратно и положително.” [17]

Моралът на историята? Не случайно еврейските писатели, адвокати и организации се борят за неограничена порнография във филми и другаде. [18] Те знаят, че порнографията е робство и проучването след проучването е доказало това. [19]Порнографията е дори разглежда като лекарство по-вредни от кокаин. [20] Една медицинска експертиза от името на Джефри Satinover на Принстън заяви, че порнографията "прави това, което хероин не мога да направя." [21]

Изследванията показват, че порнографията първоначално кара хората да се интересуват от секс, но накрая унищожава естествения начин на правене на любов. [22] Някои неврохирурзи като Доналд Л. Hilton от Университета на Тексас дори са отишли толкова далеч, че да се каже, че продължителното излагане на порнография може да доведе до увреждане на мозъка. [23]

Защо тези изследвания не водят до затваряне на порнографската индустрия? Любовта към парите, както всички знаем, е коренът на всяко зло. Порнографската индустрия има приходи от $ 97 млрд. Всяка година. [24]

Е, правилно ли е Е. Майкъл Джоунс да документира как режимът е използвал секса като форма на политически контрол?

Отговорът е да.

Тази статия е публикувана през 2016 г. Тя леко е преработена.

  • [1] Е. Майкъл Джоунс, Либидо Доминанди: Сексуално освобождение и политически контрол (South Bend: St. Augustine"s Press, 2000), 126-127.
  • [2] Давид Бакан, Зигмунд Фройд и еврейската мистична традиция (New York: Dover Publications, 2004).
  • [3] Ричард Нол, Кунгът на Юнг: Произход на харизматичното движение (Princeton: Princeton University Press, 1994); Нандор Фодор, Фройд, Юнг и окултизъм (New York: University Books, 1971).
  • [4] За документация вижте Е. Майкъл Джоунс, Еврейският революционен дух и неговото влияние върху световната история (South Bend: Fidelity Press, 2008), 1054-1058.
  • [5] Габриел Куби, Глобалната сексуална революция: унищожаване на свободата в името на свободата (Kettering, OH: Angelico Press, 2012 и 2015), 16-31.
  • [6] http://gawker.com/5547523/the-cias-plot-to-make-osama-and-saddam-into-gay-porn-stars .
  • [7] http://williamblum.org/chapters/killing-hope/indonesia .
  • [8] Лична кореспонденция.
  • [9] За ново проучване на това, вижте Дейвид А. Уемхоф, Джон Кортни Мъри, Време / Живот и американското предложение: Как Програмата на ЦРУ за доктриналната война промени католическата църква (South Bend: Fidelity Press, 2015). Ще правя интервю, което проведох с Дейвид А. Уемхоф този уикенд.
  • [10] “Революционно синьо”, Time, 12/23/74, Vol. 104, # 26, p. 41.
  • [11] “Революционно синьо”, Time, 12/23/74, Vol. 104, # 26, p. 41.
  • [12] Цитиран в Робърт Маки, “Кери напомня на Конгрес Нетаняху съветва САЩ да нахлуят в Ирак”, Ню Таймс , 25 февруари 2015 г.
  • [13] Е. Майкъл Джоунс, Еврейският революционен дух и неговото влияние върху световната история (South Bend: Fidelity Press, 2008), 1055.
  • [14] За изследване на това, виж например Janet Browne, Charles Darwin: Биография(Princeton: Princeton University Press, 1996); Адриан Дезмънд и Джеймс Мур, Дарвин: Животът на един измъчен еволюционист (Ню Йорк: WW Norton, 1991).
  • [15] Джоунс, Либидо Доминанди , 599.
  • [16] Цитиран в Е. Майкъл Джоунс, Либидо Доминанди: Сексуално освобождение и политически контрол (South Bend: St. Augustine"s Press, 2000), 263.
  • [17] Пак там, 588.
  • [18] Виж например Джош Ламбърт, нечисти устни: нецензурност, евреи и американска култура (Ню Йорк: New York University Press, 2014); Натан Абрамс, Новият евреин във филма: Проучване на еврейството и юдаизма в съвременното кино (Piscataway: Rutgers University Press, 2012).
  • [19] Виж например Мери Еберстад и Мери Ан Лейдън, Социалните разходи за порнографията (Ню Йорк и Барселона: The Whitherspoon Institute, 2010); Gail Dimes, Pornland: Как порно е отвлякъл нашата сексуалност (Boston: Beacon Press, 2010); Памела Павел, Породен: Как порнографията вреди на живота ни, нашите взаимоотношения и нашите семейства (Ню Йорк: Press St. Martin, 2006); Уилям М. Щрутърс, свързан с интимност: Как Порнографията отвлича мозъка (Downer Grove, IL: IVP, 2009).
  • [20] "Порнопанична ерото-токсини", Нов учен , 27 ноември 2004.
  • [21] Пак там.
  • [22] Виж Норман Дойдж, Мозъкът, който се променя: Истории за личен триумф от границите на мозъчната наука (Ню Йорк: Penguin, 2007).
  • [23] Доналд Хилтън, “Робски учител”, Салво списание , лято 2010.
  • [24] Доналд Хилтън и Кларк Уотс, “Пристрастяване към порнографията: перспектива за неврологията”, Surgical Neurological International , 21 февруари 2011 г.



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39764099
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031