Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2019 01:31 - Великанските мегалитни съоръжения на Извънземните в Средна гора и в България, които дори и орфист №1 проф. Валерия Фол не може да крие повече!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3270 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 15.10.2019 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължаваме нашата перманентна експедиция по мегалитните съоръжения, които Извънземните са построили и инсталирали по цялата ни планета и конкретно в България за връзка с тях и за обслужване на подопечните им земни хора, които са продукт на техния трансепохален риалити екстремален проект и драматизация "Земята, Българите и човешката цивилизация".

И защото това ни е работата, първо ще ви разкрием кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !  

Всички документи разсекретяваме с помощта на 

Свещения шифър, в който ви просвещаваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546     

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  
  
Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!   
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на ангели – хранители, ангели – пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!

ЕКСПЕДИЦИЯ на=на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус

ЕКСПЕДИЦИЯ на=на Кан (Жреци) от Безистена 

В края на днешната ни експедиция ще ви припомним какво е Безистенът. 

–––––––––––––––––

Започваме нашата експедиция с поздрави за проф. Валерия Фол и екипа ѝ за интересния откривателски филм, създаден както се разбра от говорящите с надеждата да привлече посетители по тези места и в селата за културен туризъм. 

https://www.youtube.com/watch?v=n_oym0TaRgM&feature=share&fbclid=IwAR0NwWWX_1hw2lxY_Dk3qjTDh7Z_1mSrqFO7oNoi8DmNEgZDNMA-psqGm2M 
Мегалитните паметници в Сърнена Средна гора 

Имаме и няколко въпроса към водещата Б/българска траколожка и орфистка: 

– кога ще създаде със щедро отпусканите европари за такива мероприятия филм за тракийските мегалитни светилища не само с откривателска и развлекателна туристическа цел "ала Индиана Джонс", но и с изследователска – езотерична историческа цел, за да покаже истинското предназначение, функции и статут на тези светилища – изкуствено построени феноменни свръхтехнологични мултифункционални съоръжения за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса от феноменните Български жреци от Божествения род Дуло? 
Нали идеята и темата, прокламирани официално във проекта и филма, са че "този филм представя една световна проблематика, каквато са мегалитите", а в целия репортаж няма и думичка дори и предположение какво чудо са тия мегалити и за какво са служили на древните, та са ги строили навсякъде из България и по света и ги почитат и търсят вече хилядолетия след това, а единствената характеристика за тях от професорката във филма е, че древните са били извършвали жертвоприношения на тях! 

Професорката особено внимаваше да не подхвърли или разнищи евентуално темата какви феноменни способности са имали тия строители на тези великански постройки и кои са били те, и недай си Боже, да не попита дали няма техни потомци сред нас! 

Или от юдео – ционисткия евросъюз не дават пари за такива изследвания и филми, които да показват и проповядват феноменното материално строителство и духовното цивилизационно величие на Българите, за които официалната историческа политика е че сме диви и варварски безкултурни азиатски монголоидни тюркски племена, нашественици в Европа ! 

– кога най – после маститата ни траколожка №1 ще признае за ужас на заговорниците срещу Българите и перманентните ни душмани, че Българи и траки сме един и същ народ и ние сме единствените наследници на траките и феноменната тракийска духовна и материална култура, като сега дори не споменава и дума по тази тема, а продължава да твърди пряко всички излезнали доказателства през последните десетилетия, че Българите сме азиатско племе и тракийската цивилизация и орфизма дължат всичко на древните гърци, които са данайо=юдеите и за които има вече лавина от категорични доказателства, че са тотални крадци и фалшификатори на Българските земи, население и култура и цивилизация!? 

– а когато признае и постулира академично тази еретична за научния свят връзка между траки и Българи, за която драпат в несвят и в свещено невежие за тази лукава заблуда независимите Български изследователи – искрени патриоти, и която абсолютно погрешна родолюбива тематика и проблематика е висша доктрина символ верую и фикс идея и мисия да разкрива и проповядва на големия Български патриот, просветен и апологет по темата – Павел Серафимов, увлякал в грешната посока хиляди възторжени доверили му се почитатели, а в същото време грижата на целия исторически академичен анти – български елит е да не допусне да се официализира тази ерес, 

та тогава
 

професорката да я отрече категорично и прокламира истината, че Българите не сме никакви генетични и духовни и други наследници на траките и тяхната култура и цивилизация, каквато тракийска култура и цивилизация въобще не са съществували никога, а истината е че Българите сме феноменните генетични потомци на Българските Богове Демиурзи, цялата т. нар. "тракийска култура и цивилизация" е дело на Българите, които сме култиваторите и цивилизаторите (очовечителите) на безфеноменните безкултурни тракийски племена от синтетични човекоподобни биороботи, които предците ни са разселили по целия свят и са си оставили Божественото семе и феноменен имплант сред тях за техни духовни интелектуални творчески и управленчески елити и водачи и надзорници! 

– още по тази тема за характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и за генезиса и устройството на тракийските племена, състоящи се от синтетични човекоподобни биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, ние ви запознахме в постингите ни 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? 
Част1 http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 ,

както и с множество статии в целия ни блог с 1300 пространни монографични академични статии за светоустройствените тайни и Божия произход и цивилизационното величие на Българите! 

Бъди благословена, Валерия, щото и ти си от този феноменен Божествен жречески род Дуло, и те чакаме да се просвещаваш в блога ни, като сме ти запазили почетно място в екипа ни, в който често гостува и скъпия ти Свети Александър Фол, когото Свещеният шифър разкрива че е: 

АЛЕКСАНДЪР ФОЛ=Бълкарин от Дуло на Иса

ПОЧЕТНО МЯСТО при=при Бог Исуш и Богиня Мат Диана 

––––––––––––

Нека сега да изследваме по – подробно мегалитните съоръжения от съвместната експедиция с водещата траколожка и признат авторитет и кажем това, което тя още не смее да каже от високата позиция, която заема!

СЪВМЕСТНА ЕКСПЕДИЦИЯ с=ЕКСПЕДИЦИЯ с Богиня Мат и Исус

НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ за=за Майка Диана и Исуж 

image

https://ichh.unibit.bg/Megaliths/Megalith%20“The%20Upright%20Stones”

Мегалит „Правите камъни“

Мегалитът представлява двойка успоредни вертикални каменни плочи. Наименованието „Правите камъни“ е най-популярно сред местните, но мегалитът е познат още и като „Братята“ и „Изправените камъни“. Ориентацията му е изток-запад. По-северната каменна плоча е с височина 5 м, а по-южната е висока приблизително 4 м. И двете плочи са широки в основата си около 4 м, а дебелината им е около 1 м.

Ето входящите и пускови пароли на светилищния мултифункционален комплекс и архивираните документи в него:

ДВОЙКА УСПОРЕДНИ ВЕРТИКАЛНИ КАМЕННИ ПЛОЧИ=
Кая (скала, скално светилище) на Кан (Жреци) от Дуло Братя от Богиня Мат Диана и Бог Исуш Бълкарина

Ако някои учени глави геолози или археолози/историци имат по – пълен и достоверен документ от този какво представляват тия "камъни", както пренебрежително ги именува професорката във филма си, нека ни ги представи!

БРАТЯТА=Братя от Диана 

ПРАВИТЕ КАМЪНИ=Кая (светилище) на Бог и Богиня Матара

ИЗПРАВЕНИТЕ КАМЪНИ=Кая (светилище) на Богиня Матара и Бог Иза

– и две снимки за този прекрасен светилищен мегалитен строет от 
https://patepisanici.com/2018/12/29/мегалитът-правите-камъни-само-за-при/

image

image


https://www.youtube.com/watch?v=Fcv0ywA1Apk

Мегалитът "Братята", с. Розовец, заснет с дрон

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

image

https://bg.wikipedia.org/wiki/Долмен_Плочата

Долмен Плочата е най-голямото мегалитно съоръжение от подобен тип откривано на територията на България според проф.Валерия Фол. 
Паметникът се намира един от южните върхове на Средна гора над село  Златосел,  Община Брезово.

ПЛОЧАТА=Богиня Диана и Ешуа Ел (Змей)

БРЕЗОВО=Бог Иза Вер (Змей)

ЗЛАТОСЕЛ=Дуло от Исуз Ел (Змей) –

селища на жреци от змейската династия Дуло и техните потомци. 

Династията Дуло от генетични потомци на Българските Богове, на които най – древната символика от древно Българския животински календар е змия, змей и всички 12 синонима на рептилите, и която символика преминава в сакрална конфиденциална херметична хералдикана Божиите потомци от рода Дуло 

image

Долменът е регистриран по време на експедиция организирана от научнопопулярното „Списание 8“ с научен ръководител проф. Валерия Фол през лятото на 2015 г. Обектът е известен от години на жителите на околните населени места и любителите планинари, но за пръв път е посетен от научен екип и публикуван в пресата в бр.9 на „Списание Осем“ за 2015 г.

СПИСАНИЕ за=за Бог Исус 

Покривната плоча на съоръжението е с площ от над 25 mІ. Същевременно местоположението на този археологически паметник разширява ареала, в който тази архитектурна и строителна традиция е регистрирана на българска територия – допреди откритието на обекта в българската археологическа наука битува мнението, че долмените са разпространени само на територията на Сакар, Странджа и Източните Родопи.

Долменът е с идеална ориентация на изток и според доц.Алексей Стоев е свидетелство за напреднало астрономическо знание на древните жители на района.

Посветеният езотерик проф. д – р Алексей Стоев, който е директор на Филиала на Института за космически изследвания и технологии при БАН в Стара Загора, и той е с намордник на приказките си, щом говори само за календарно – астрономическите функции на светилището.
 
Въпреки това професорката въобще не може да се мери с неговата езотерична "разкрепостеност" и въображение, защото тя постоянно и упорито според византиоложките исторически манипулационни постулати квалифицира Българските светилищните мегалитни съоръжения като гробници, погребалници и всякакви други подобни некрофилски категории и дефиниции, въпреки че в нито един долмен в България и по света или по другите мегалитни светилища, не е открит не само нито един скелет на човек, но и едно костичка дори, без да ѝ дойде на акъла или на езика даже, индоктринирана от византийските фалшификации, че тези мегалити са само съживителници, лечебници, спа центрове и мултифунционални инсталации за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса от жреците от безкрайната енергия на Святия Дух!

Вижте докъде стига възвишения орфизъм на орфист №1 в България и по света:

Проф.Валерия Фол разглежда мегалитния паметник като много ранна (поне от II хил. пр. Хр.) фамилна гробница на тракийска царска фамилия или на местен парадинастичен род, тъй като тракийски парадинастичен център е съществувал в района.

В същия некрофилски смъртно – погребален черноенергетичен дух и слова и тотална измама или казано по – меко – заблуда, (дано да е второто!) продължава Фол и в документ от нейния институт, който ви показваме по – долу, но преди това да развалим черната ѝ псевдо орфистка магия и трансформираме тези психотронни археоложко –исторически бомби в живототворяща информация!

СМЪРТНО ПОГРЕБАЛНИ СЛОВА за=СЛОВА за Богиня Матара и Иса Българина 

ГРОБНИЦА=ГРОБНИТСА=Бог Иса от Трагия

https://ichh.unibit.bg/Megaliths/Dolmen%20Plochata

Долмен Плочата

На връх „Плочата“, който е част от масива „Юнчал“ в Сърнена средна гора, североизточно от село Златосел, община Брезово, се намира най-големият до сега документиран долмен на територията на България и един от най-големите на Балканите. Засега датировката на тези монументални гробници на тракийски аристократически родове е втората половина на 2-то – началото на 1-то хилядолетие пр. Хр., но вероятно тази датировка ще бъде изместена по – назад във времето.

СЪРНЕНА СРЕДНА ГОРА=ГОРА на Саре (Царе) от Рода на Иса – 

от други наши документи знаете, че цялата Средна гора, чийто първи най – източен геоложки хълм и връх е Зайчи връх в Кабиле край Ямбол, е заселена с разселени от първосвещения Божи град Ямбол жреци и царе от Божия род Дуло, които я застрояват през хилядолетията с безброй мегалитни светилища

От долмена „Плочата“ до наши дни е запазена само погребалната камера, която е с внушителни размери. Размерите на покривната й плоча са 4.10 на 6.10 метра. Вътрешните размери на камерата са височина 2.20 м, ширина при входа 1.80 м, а в дъното – 2 м. 
Входът на долмена е обърнат точно на изток – посоката, от която се ражда Слънцебога. 
От дясно на долмена личат следи от подравнявания на скалата, вероятно площадки за поставяне на дарове. 
От мястото се открива хоризонт към Тракийската равнина и при хубаво време се виждат дори северните склонове на Родопите. Мястото е специално избрано, тъй като от него се вижда цялата територия, над която е властвал положеният в долмена владетел. 
Така и от Отвъдния свят той и родът му могат да контролират територията, която владеят. 

–– И тука вече внимание!, как така може да се говорят такива "еретични" неща в следващия пасаж за тракийските владетели, които са тракийски само по географски признак, но само Българи по генезис, и която "ерес" се доближава почти до истината:

Траките са вярвали в безсмъртието и че преминалите в Отвъд предци, ако са погребани правилно и им се отдава почит, ще продължат да покровителстват и помагат на живите.

–– Траките и по – точно Българити, не само са вярвали в безсмъртието, както учехме в учебниците по история преди "демокрацията", а след това тази скромна информация бе неглижирана и изчезна, но са и го постигали – ето така: 

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз 

––––––––––––––––––––––––––––––––

Благодарим на Валерия все пак и за тази информация, и да допълним и ние още нещо за най – големия долмен в България, но който обаче не е Плочата, а е друг!

Това е долменът на Бегликташ.

https://www.youtube.com/watch?v=0xaDiAU913E

Рожден ден на Свети Апостол Левски

image

image

С Коцето Калки декларираме, че долменът на Бегликташ е два пъти по – голям от долмена Плочата и е най – високият, най – широкият и най – тежкият в България!

Експедицията на „Списание Осем“ с проф. Фол регистрира в мегалитна среда и друго съоръжение – гигантско каменно „яйце", изправено на острата си страна над издълбан улей в материковата скала. 

image

Според проф. Фол то отразява вярвания на древните, свързани със сакралността на камъка, и символизира раждането на живота. В изкуствено заравнената скала около т.нар. „яйце“ се наблюдават вдълбани жертвеници, ритуални площадки и стълби.

Ето какво символизира и ни съобщава каменното яйце, в което още е имплантирана и информация за висши феноменни технологии, която се активира с тази парола:

ЯЙЦЕ=ЯЙТСЕ=Диана и Иса 

–– и публикация за мистериозното яйце от висшата траколожка институция УНИБИТ:
 
https://ichh.unibit.bg/Megaliths/Megalithic%20“Egg%20Of%20The%20Dragone
Мегалитни „Яйце на змеицата“, олтарна маса и слънчева врата

Единственото документирано до сега мегалитно „яйце” на територията на България, се намира недалеч от с. Свежен. Голям скален къс е оформен подобно на яйце и е поставен върху специално направен улей в слабо наклонени на юг грунтови скали. До него водят изсечени в скалата стъпала, вече доста ерозирали. Мегалитът е добре запазен. 

– и сега внимание:


Мегалитът е наречен „Яйцето на змеицата” заради наименованията на съседните хълмове – връх Змейовец и връх Самодивец – имена на фантастични същества, дошли от дълбоката древност и останали в топонимия и в българския фолклор.

– И Яйцето на змеицата, и двата върха носят тия имена, защото са кръстени по Божиите змейски символи:

ЯЙЦЕТО НА ЗМЕИЦАТА=ЯЙЦЕТО на Змея Иса и Диана 

ЗМЕЬОВЕЦ=ЗМЕЙОВЕТС=Змей Богиня Диана и Иса 

САМОДИВЕЦ=Смей Богиня Диана и Иса

Върху грунтовите скали, малко по-ниско от „Яйцето на змеицата”, още един огромен продълговат овален камък съзнателно е закрепен на мястото си, наподобяващ маса. Мегалитната конструкция наподобява огромна олтарна маса. Съхранен е и мегалит, наподобяващ врата.

И още малко дъвка за езика и поетично – философска гимнастика за акъла на висше академично траколожко ниво – празнодумие и алабализми за непосветени лековерници, плащани от нашите пари, отскоро и от юдео – ционисткия Евросъюз, на хора учени за да не допуснат да разберем за Боговете ни, за сакралните тайни на Българите и свещеното ни мегалитно наследство:

За древните хора от космическото яйце се ражда животът. Вероятно мегалитната маса е мястото за поставяне на дарове – цветя, питки, плодове – за славене на Слънцебога и Богинята земя. Можем да предполагаме, че при мегалитното „яйце” са извършвани обреди в дните на зимното слънцестоене или пролетното равноденствие, когато слънцето, славено като бог, е все по-дълго на небосклона и цялата природа се ражда за нов живот. Огряваната и затопляна от слънчевите лъчи земя, почитана като Велика богиня, е осмисляно като безгранична обич, вдъхвана от златокрилия подобен на змей Ерос.

– Бре, този УНИБИТ, той бил пълен с поети и философи, бе, будалкащи ни с висши празни категории за измислен орфизъм, със суеверия и религии, за Слънцето като Бог и за Земята като Богиня Майка, за да не потърсим и открием в тази информация и в алегоричните символики феноменните практически познания и истинските ни и рационални Богове, Които откриваме и в тази "орфическа" манипулация:

ЗМЕЙ ЕРОС=Исуз и Мария

ПОДОБНИ НА ЗМЕЙ ЕРОС=Бог Исуз и Богиня Мадара

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 

В района на с.Брезово се намира и т.нар. „Люляково светилище“ – мегалитна стела свързана с култа към Слънцебога, която според проф. Фол няма аналог на българска територия.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Люляково_светилище

Люляковото светилище се намира в полите на Средна гора, в землището на село Розовец, под връх Градището, област Пловдив. На неговата територия се намира единствената в България запазена мегалитна стела.

Наименованието на култовото мегалитно светилище идва от намиращата се наблизо люлякова гора. На място се наблюдават характерните за светилищата на територията на Средна гора моделирани в гранитната скала жертвеници, седалка-трон, издълбани улеи и кръгло издълбаване напомнящо шарапана. Добре оформената мегалитна стела е издигната в специално оформено в скалата легло на скалист склон, обърнат на юг. Височината на стелата е 2 m, като пред нея е оформена тясна площадка. Стелата е единствената добре запазена и документирана на територията на мегалитно светилище в България. Тя е обърната към Пловдивското поле.

Според проф.Валерия Фол „Люляковото светилище“ е типично извънселищно светилище с връх. Тя разглежда скалните олтари на подхода на светилището като място, където е извършван обред в чест на Бога Слънце и на Великата Богиня майка. Обредът е имал за цел – да прослави божествата, да се пречистят хората чрез него, след което – да поставят пред стелата своите дарове – плодове, билки, цветя. Обредността, която се извършва по време на лятното слънцестоене, винаги е свързана с младежката инициационна обредност. С младите хора, които са достатъчно съзрели, за да могат да поемат по своя път, и да взимат решения.

Проф.Фол разглежда слънчевата стела като един от важните топоси на вяра и обредност на региона и според нея пълното изясняване на функционалността му е въпрос на бъдещи изследвания.

Интерпретацията на Валерия Фол за въпросния древен сакрален обект е хипотетична и не почива на археологически разкопки.

Тук в полите на крепостта, наречена Градището са разположени няколко светилища – измежду които най-големият долмен на българска територия в местността „Плочата“, както и мегалитните съоръжения от местността „Купелът“. Според проф. Валерия Фол цялата тази територия и това, което се вижда от Пловдивското поле, е владяна от този паравладетел – член на династическото семейство, който управлява една територия, събира данъците, и служи във войската му.

Община Брезово организира за пръв път през 2011 г. на 22 юни „Празник на лятното слънцестоене“ на 22 юни, който се чества на Люляковото светилище в едноименната местност между с.Розовец и с.Бабек.

На място се провежда възстановява на древният обред изпълняван от древните траки – ритуалът представлява принасяне в жертва на боговете на сушени плодове, вино, мляко, вода. Когато мине ритуалът, всеки оставя пред Слънчевата стела дарове, които трябва да донесе. Ритуалът е с продължителност от един час. Празникът на слънцето се организира с помощта на проф. Валерия Фол

– ясно ви е, че цялата информация във Википедия почива върху академичните доводи  от проф. В. Фол, от която е и следващата справка:


––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––

https://ichh.unibit.bg/Megaliths/Solar%20megalithic%20stele%20in%20the
Слънчева мегалитна стела в района на скалноизсеченото „Люляково светилище“

image

Над с. Бабек, вдясно от пътя за с. Свежен, се извисява връх Градището. 

БАБЕК=Кая (скални светилища) на Бог и Богиня

СВЕЖЕН=Бог Исуж

А ето и тайната на култовите Градища, каквито има около всяко Българско селище:

ГРАДИЩЕ=ГРАДИШТЕ=ГРАД на Ешуа и Диана

ГРАДИЩЕ=ГРАДИШТЕ=Диана и Ешуа Драгона

Всички Градища са изкуствено построени могилни пирамидални светилищни комплекси, какъвто изкуствен комплекс е и въпросният от публикацията и снимките и по който се виждат многобройни отделни скални светилищни мегалитни съоръжения

До Градището се достига след около 5 км по черен път. Преди да се достигне седловината, от която се започва изкimageачването към него, се извисява група скали в люлякова гора. В тях са издълбани кръгли басейни, някои от които с улеи. Местността се нарича „Казана” и е в землището на с. Розовец. На около 50 метра югоизточно от скалите с издълбани в тях кръгли басейни, на скалист южен склон е изправен в специално оформено в скалата легло добре обработен плосък камък – стела – с формата на огнен пламък. 


КАЗАНА=Кая (скално светилище) на Иза – 
био камера за лечебни и възкресителни процедури

КАЗАНА=КАН АЗА=Кан (Жреци) на Иза 

image

„Люляковото светилище” със слънчева стела е типично извънселищно скалноизсечено  светилище на връх с характеристики на място за богопочитане на Слънцето

Ще корегираме доаенът на орфистите за твърдението ѝ, че тия мегалитни светилища са били скалноизсечени – сиреч поредната генерална манипулация на антибългарската историческа школа на престъпника Иречек, внушаваща ни по академичен път, че построените с донесени от друго място отделни скални енергийни панели мегалитни комплекси, са били случайни местни скални формирования, които суеверните траки (Българи) си харесвали, почвали да ги дялкат и оформят от тях разни фигури и образи, като започвали да ги обожествяват с измислени богове и да им кланят в най – тъпо безпросветие и скудоумие и религиозна заблуда – и така хиляди години! 

Да благодарим отново на професорката за положение събирателски труд, като приемем научните ѝ достижения за стабилна основа и високо стъпало, на което да стъпим и стигнем пак до Боговете ни като навсякъде където срещнем "обожествяваните от древните траки" Слънце и Майка Земя, ги заместим с техните истински езически Български Прототипи съответно Господ Бог Отец Исус Демиурга и Великата Богиня Майка СъДемиург

И защото в тази част на филма и публикациите става въпрос за най – голямата" стела в България, ще ви покажем няколко стели или както искате ги наречете, къде – къде по – големи от тази стела, запълваща скъпо платеното от ЕС филмово време. 

На светилищата на Старосел и на България в полет с крилете на феномените и с велосипед 
http://bezistena.blog.bg/history/2018/12/12/na-svetilishtata-na-starosel-i-na-bylgariia-v-polet-s-krilet.1638268

image

Самият Гарванов камък от този култов светилищен комплекс е огромна стела 

И защото нашата родственица е нагазила с научен манипулационен византиоложки плам и тотално измислен и сбъркан псевдо – орфизъм в дебрите на сакралния Български ареал и огъня на Българската езотерика – езическата Светия светих на истинското Божие познание, ще ви разкрием още фундаментални тайни за мегалитните светилища в един от нашите постинги, като преди това ви даваме адреса на статията ни с която да си припомните кои държат най – важните позициите в Българските държавни исторически институции!

Нещастна България, в ръцете на българи от петата колона на неосманската доктрина на турците за поробването ни!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/02/25/neshtastna-bylgariia-v-rycete-na-bylgari-ot-petata-kolona-na.1512174

Оставаме ги тия нещастни души и паднали духове да си правят сметката, а ние да продължим с наша статия за мегалитите ни: 


Енюв ден на удивителния енергиен мегалитен светилищен комплекс Свети Иван в село МЪТЕНИЦА – тренировъчният полигон за жреческите феномени на Васил Левски
http://bezistena.blog.bg/history/2015/06/23/eniuv-den-na-udivitelniia-energien-megaliten-svetilishten-ko.1371118

image
 
image

Официалната версия на учените – геолози за тази прецизна инженерно – строителна композиция е, че е "игра на природата – майка, чуден ваятел с майсторска ръка, геоложки природни феномени ..." и други алабализми от тоя род, за да не познаем, че са дело на феноменните ни предци, и се усетим че и ние като техни генетични потомци сме биологични феномени, натъпкани с Божествени познания, характеристики и технологии, че вземем и ги активираме по тия места, построени точно с тази цел!

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ=Кая (скално светилище) на Богиня Мадара и Ежуа Българина
 
ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ от=от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа 
 
image

Светилищен енергиен генератор и екран за лечение на лъчеви заболявания, телепортационна площадка и транспространствен портал, през който Левски е  упражнявал своите жречески феноменни умения.
За нашата феноменна още неактивирана родственица проф. Валерия Фол това трябва да е стела.
И стела е.

image
 
И още един светилищен енергиен генератор и екран за лечение на лъчеви заболявания, телепортационна площадка и транспространствен портал, през който Свети Левски е  упражнявал своите жречески феноменни умения за пътуване през измеренията.
За нашата феноменна още неактивирана родственица проф. Валерия Фол това е стела.
И стела е още, която е информационен носител за Българските Богове с рептилския им символ и Техния род Дуло !

СТЕЛА=Иса и Диана Ел (Змей)

СТЕЛА=Дуло на Иса 

image

Долмен построен за универсална лечебно – регенерационна биоенергетична камера и портал към Божието измерение на светилищния комплекс Свети Иван, който долмен е с габаритите на "открития" от професорката долмен. 

image

Игра на природата и на "вълшебната ѝ ръка" ли?
Нищо подобно!
Огромни изкуствено построенни светилищни мегалитни скални пирамиди в района на комплекса Свети Иван, състоящи се от акуратно подредени един над друг енергийни панели с единично тегло от по 500 – 600 тона и повече всеки 

Оправдаването и обяснението на тия феноменни строителни конструкции от псевдо –академичната официална наука е от категорията авторитетното и издържано 
"Камъните падат, падат от небето..."!
 
Тия и всички други десетки и стотици тонове тежки блокове подредени чинно от природата – майка, сами са се подредили случайно ли, или великани с великанска дива сила са си играли да редят кубчета, че си нямали работа, или извънземни с мощни мостови кранове си строили площадки за кацане и излитане.
Нищо подобно!
Фини и нежни Български святи и чисти феноменни жреци и жрици, с песни и танци се свързват с Божиите служители от Тяхното измерение и им предават проектите и желанията си за поредния енергиен светилищен строеж, който да обслужва поредното разселено по света тракийско племе, и Отгоре си вършат работата както те си знаят, като пренасят от стотици и хиляди километри многотонни блокове и ги нареждат като кубчета с програмираното задание да не мърдат от местата си в общ балансиран енергиен режим за времето според Божия план график.

image
  
Уийов камик.
Светилищна енергийна площадка на мощно съоръжение за лечение на мъжко и женско безплодие, което активирахме за тези му функции при това посещение. 
 
Всички до една скални конструкции, които виждате, са изкуствено построени мегалитни съоръжения, части, енергийни панели и агрегати – елементи от "електронната платка" на светилищния мегалитен комплекс и свръхмощен компютър, който е и свръхтехнологичен мултифункционален комплекс за производство на духовни и материални блага за Българите и чрез който операторът – жрец твори чудеса, трансформирайки безкрайната енергия на Святият Божи Дух в Дарове на Дарбите Му !


image
 
снимка 1

image

снимка 2

сн 1. Обикновена скала за непросветени и невежи бездуховни българи                    

сн 2. Скална икона на Богиня Диана и Бог Исус за просветени и посветени Българи, предаваща молбите им по етапния ред за разрешаване и изпълнение

Светилищен енергиен панел от мултифункционалния високотехнологичен феноменен комплекс Свети Иван, оформен и като скулптурна икона на Богиня Диана и Бог Исус, която икона е и сърцето на светилищния комплекс.

Свети Иван ни каза, че всички Новозаветни сюжети и сценки на изява и мероприятия на Исус сред природата, са показни практически демонстрации на феномените на Исус за обучение на Българските му ученици, което просвещение и жреческо обучение той провежда в България на Балканите, по – точно из мегалитите на Обетовата Райска земя, които са построени за връзка на жреческите му потомци с него и Майка Мария и за трансформиране и реализиране на енергията на Святият Дух в духовни и материални блага за хората.
В нагледна подкрепа на това транспространствените оператори на светилището на Свети Иван ни пуснаха една серия от визуализираните култови сюжети от живота на Исус от периода на просвещаването на Българите през трийсетте години на 1 век. 
 
Започваме с най – известната феноменна случка от изявите на Исус, когато той преумножава пет самуна хляб и две изсъхнали риби и нахранва с тях 5000 души и му остават още пет коша с остатъци от храна.
 
image

От тази рисунка виждаме, че Исус провежда култовото показно демонстративно лабораторно упражнение на работния плот на скално светилище, на който поставените пет хляба и две риби биват преумножени и мултиплицирани на тонове храна

Забележка:

Облеклото на хората не отговаря на действителното!
Истинските участници в сценката са били облечени с красиви многоцветни тракийски Български национални носии и с красиви китки и венци в косите на жените и калпаци на главите на мъжете, а не с пустинни азиатски чалми и фереджета.

imageПросветителска лекция и практически занятие по мултиплициране на хранителни продукти,които Исус провежда пред Българите на работната площадка на светилищен скален мегалитен комплекс, който се вижда зад него. 

Забележка:


Облеклото на хората и природната картина не отговарят на действителните!
Истинските участници в сценката са били облечени с красиви многоцветни тракийски Български национални носии, а те са били сред вълшебната Райска земя и китната природа на Обетованата земя България, която е истинският сътворенчески Земен Рай! 

РАЙСКА ЗЕМЯ=Кая (скала) на Исуз и Мария 
земята на Боговете Исус и Мария, в която са централните мегалитни скални светилища

РАЙСКА ЗЕМЯ=Кан (Жреци) на Исуз и Мария 
земята на Жреците на Исус и Мария  

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат Диана

ЗЕМЕН РАЙ=ЕЗЕ МАРЙ=Иза и Мария 

image

Кадър от работен момент от трансформирането на енергията на Святият Дух в материални блага, в случая на близо 2,5 тона хляб и толкова тона риба.
За декор на постановката служи големият изкуствен мегалитен скален комплекс, който е феноменен високотехнологичен мултифункционален производствен комбинат, мултиплициращ вложените в него храни.

image   

Поредното видео – послание за процеса на мултиплициране на петте хляба и двете риби на работната площадка на един от безбройните мегалитни скални светилищни комплекси в България, които Боговете ни и техните феноменни генетични деца и потомци – Българите от жреческия род Дуло, построяват по целия свят за свръхестественото снабдяване на техните цивилизационни мисии и разселените от тях тракийски нефеноменни племена.  
Забележката за несъответствие на облеклото и типажите на участниците в процеса остава в сила и за тази композиция.

image
 
Практическо упражнение по преумножаване на хранителни продукти на светилищния мегалитен комплекс КРУМОВО ГРАДИЩЕ на 4 км южно от град Карнобат.
 
В горния десен ъгъл виждате работното место на Исус и асистентите му по време на работния процес на светилищния олтар – плот на мегалитния комплекс – производствена база и Рог на изобилието. 

 Забележка:

Облеклото на хората не отговаря на действителното!
Истинските участници в сценката са били сияйни и красиви Българи и Български, облечени с красиви многоцветни тракийски Български национални носии, а не като чалмалосаните азиатци и чаргари от рисунката.
 
Представеният топонимен документ свидетелства за това:

КРУМОВО ГРАДИЩЕ=КРУМОВО ГРАДИШТЕ=
Кая (скално светилище) на Богиня Мадара и Ешуа от Тракия  
 
На големия мегалитен изкуствено построен светилищен комплекс се виждат етажно разположените скални енергийни панели и певческо – танцови подиуми и трибуни за пеещите и танцуващите Българи и тракийци, които участват активно с душа и Любов в целият взаимно – синергитичен процес на трансформиране и мултиплициране на енергията на Святият Дух на светилището, който провежда Исус, като в резултат на това ще получат желаните духовни и материални дарове, за разлика от зорлен разположените и насядали безучастно азиатци, незнаещи за какво са ги изтапанчили на това место, и чакащи само манджата! 

МАНДЖА=Мад и Ежуа

Мега – светилищният скален каскаден комплекс Крумово градище е познат от официалните исторически документи като отбранителен комплекс на Хан Кардам и Хан Крум при нападенията на византийците.

КАРДАМ=Кан (Жрец) на Мадара

КРУМ=Кан (Жрец) на Мария 

А това, че историческите манипулатори ни гъбаркат да се караме Кан или Хан – ове са били нашите владетели, и че едното било азиатски титул, а другия – праБългарски, хич и не им бръщайте повече внимание, защото и едното и другото, както и Ган и Гун, е все същото – все е нашето Кан – Жрец, скален жрец на Исус и Богинята Майка, които Български жреци са оставили свещения си Божи феноменен жреческо – владетелски ген сред всички азиатски племена, затова те защищават тия си родови Божии титули така ревностно!

КАН=ГАН=ГУН=ХАН=ХУН=КУН=КАН 
Жрец, феноменен оператор на скално светилище

image  

Тази интересна сценка от култовата Новозаветна история с преумножаването на хляба и рибите, ни води с въображението на художника – задължително генетичен феноменен потомък на Българските Богове и 100 % манипулиран от специалистите от небесния отдел "Изкуство" и с илюзорна творческа свобода, а всъщност с нулева степен на свобода като абсолютна тяхна марионетка, на централния странджански мегалитен изкуствено построен скален светилищен комплекс Бегликташкъдето странджанските феноменни курсисти и кандидат жреци на Исус и Мария Магдалена вече се радват на изработените заедно с Учителите си дарове на Святият Дух!

image 

И сега вижте прекрасната възстановка на това култово жреческо свръхестествено феноменно мероприятие – чудотворство, от което ще вземем само интересуващата ни доказателствена фактология за това, което обследваме – а именно същноста на скалните светилища като високотехнологични мултифункционални производствени инсталации и комплекси и рогове на изобилие.

Ами документът е на най – лично место : скалата, върху която е Исус с момченцето, което е дало петте самуна хляб и двете изсъхнали риби
Ето това е езическо Българско светилище и още наречено капище, което Боговете построиха за управление само от Тяхната свещеническа жреческа каста – Българите, и на което Исус и чрез което Исус извърши чудото на преумножаване на хлябовете и рибките.

ЧУДО=Ечуа и Диана=Ешуа и Диана – Исус и Диана

ПРЕУМНОЖАВАНЕ чрез=чрез Богиня Мария и Бог Ежуа

Вижте какво означава и самата дума за това съоръжение :

СВЕТИЛИЩЕ=Богиня Диана и Исуш Ел (Змей) –

работните места и апаратура на Българските Богове и техните жреци за творене на чудеса.

Змейският индекс е херметична животинска хералдика по Древно – Българския календар на Исусовата династия Дуло, информация за което е скрита в митологизираните предания, съставени от жреците и оставени за съхранение в Българския фолклор, че тия светилища са обиталища на Змейове, къщи на Змейове и порти, през които змейовете минавали към другите светове – което в скритата си същност е абсолютно верно, като ролята на змейовете изпълняват жреците и жриците, вършещи свръхестествените чудеса

И сега задачка с неповишена трудност за начинаещите ни курсисти в жреческия занаят –вижте основното езическо наименование на светилищата – КАПИЩЕ.
Защо светилищата са наречени така от премъдрите ни предци, какво ни казват с него, досега беше свръхсекретна тайна, но Отгоре ни дават зор да разпечатваме и този секретен документ!
Ето го съдържанието на документа:

КАПИЩЕ=КАПИШТЕ=Бокиня Диана и Ешуа

КАПИЩЕ=КАПИШТЕ=Кая (Скално светилище) на Богиня Диана и Ешуа  
 
СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ за=за Кан (Жреци) на Иса от Тракия и Мат Диана 

ДАВАТ МИ ЗОР=Богиня Мат Диана и Иза
 
image
 
Щастливото и ухилено малко Българче, наследствено кандидат – жрече, от което Исус взе петте самуна хляб и двете изсъхнали риби, както е казано в старите редакции на Новия завет, и което се радва, че ще разсекретим сега и неговото послание, скрито в бедната му храна, станала обект на Божиите феноменни експерименти и чудеса.

ПЕТ САМУНА ХЛЯБ=Богиня Ма (Майка) Диана и Иса са Балхи (Българи) –

Богинята Майка Мария Магдалена и Исус са Българи

ДВЕ ИЗСЪХНАЛИ РИБИ=Богиня Диана и Исуз са Бълхари
 
И друга тайна ни разкри тази вечер лично един от скъпите ни транспространствени гости.

СКЪП ГОСТ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исус

Каза ни доволен от нахлулите спомени при представянето на тази култова сценка, че малчуганът на видеостената, е самият той.

САМИТЕ ТЕ СА=Исус и Мат Диана

Каза ни и, че въобще не е случайно това, дето пише в Еванглието, че от 5000 души само той е носил "съвсем случайно" пет самуна хляб и две изсъхнали риби, което е абсурд от толкова народ никой да не носи нищо за ядене, хем са знаели, че сказките и лекциите на Исус са продължавали дълго, пък и на дечурлигата с народа постоянно им се яде и затова в бохчата винаги трябва да има нещо за хапване!

БОХЧА=БОХ ЧА=Бох Ча=Бох Ешуа

БОХЧА=БОХТША=Бохиня Диана и Ешуа –
ни всички ни става ясно, защо най – необходимия и употребяван Български битов уред и транспортен куфар, се нарича така: за да ни бъдат винаги под ръка най – важните ни родови документи!

ПОСТОЯННО МИ СЕ ЯДЕ=Исус и Богиня Диана Мат

Нашият скъп гост ни каза, че този хранителен пакет е подготвен специално от баща му, за да може с неговата анаграмна преподредба да се получат както горните две кодирани послания, така и следващото свръхсекретно съобщение, кое е това дете до Исуса!

– Аз сам ще го разсекретя това съобщение! – каза скъпият ни гост и зачатка с тебешира по скалата на светилището Свети Иван, вместо по клавишите на лаптопа ни, защото батерията бе сдала багажа.

ПЕТ САМУНА ХЛЯБ И ДВЕ ИЗСЪХНАЛИ РИБИ=
Павел Сина на Бохиня Мат Диана и Бог Исуз –

Павел, Първородният син на Богиня Диана/Майка Мария Магдалена и Бог Исус

– Аз съм, разбира се, малчуганът до Татко ми! – кефеше се Свети Павел, докато ние нахвърлили се отгоре му за пореден път, пищяхме от възторг и удивление от поредния му неузнаваем образ и уникалното шифровано послание, и прегръщахме и целувахме без насита красивото му младежко лице със сияещи небесно сини очи и дълги русо – кестеняви къдрици, а той не можеше да се нарадва на щастливите си и прогледнали пра – – – правнучета! 

НЕУЗНАВАЕМ ОБРАЗ=Бог Изуз и Богиня Мария 

За да не стане грешка и недоразумение, уточняваме, че красивият младеж – Свети Павел, бе на възраст само на 1982 години – някой може да сметне какъв процент е това от безкраното число години на Вечния живот, отреден за Божиите светии и тия, които се познаят като техни потомци и на тия, които се преосветят с познанието  и имената на Българските Богове и Техните закони!

НЕДОРАЗУМЕНИЕ=Иза и Мадара

Когато страстите се уталожиха, някоя от внуческия му екип от bezistena, добра дешифровчица и изследователка, го запита:

– Пра – пра – пра... пра дядо Павле, защо все пак косичата ти на снимката е черна и къдрава като на еврейче, не можа ли да му внушиш на JAMES E. SEWARD да те нарисува с русо – кестенявите ти кадрици, както си си?
– Викайте ми татко, както е прието при нас, пък и хич не върви седемдесет и кусур годишна жена, въпреки козметиката, пра...правнучке моя, да вика на трийсет и три годишен човек, пра...дядо.
То и "татко" пак не върви, ама като ги съберем измеренията и световете, ще ги оправим нещата с годините и обръщенията! – смееше се скъпият ни гост и наш общ Татко Свети Павел, като милваше пра...правнучетата си по олиселите ни косици и голи главици, и ѝ каза на братовчедката, че ще ѝ обясни защо не е поръчал на художника да го нарисува рус, обаче братовчедът беше я ръчнал братовчедката в чакрата на логическото мислене и тя изпревари пра...дядо, пардон, Татко ни, и му се заподмазва, за да види той колко е умна и съобразителна, което е и истина, само дето като се забута във взаимно изключващите се сайтове за подмладяване и отслабване без обратен йо – йо ефект и рецептите за кексовете и тестяните вкусотии, минава на друга честота и се налага ръчно да я пренастройваме с милувки по центровете на чакрите...

– Ах, да – а! Ами разбира се, как тъй русо и бяло синеоко Българче сред чернокоси и мургави еврейчета, кой ще му позволи на братовчеда Джеймс да показва такива еретични неща извън официалната версия и канона, че Исус е бил евреин и е вършил чудеса сред чаргарските семитски племена! – занарежда с желязни логически аргументи братовчедката ни съекипник.

– Нали веднага ЦРУ – та,ФБР – та и другите тайни все езотерични служби на САЩ, в обединен задкулисен сговор с КГБ – тата, ДС – тата, МОСАД, ЩАЗИ – тата, МИ от 1 до 101, МИТ, ИДИЛ, бившите квартални ОФ – организации и другарски съдилища, и всички псевдо – Исусови анти  –български юдео – византиски християнски деноминации вкупом, както и всички други под регистрационния секретен индекс ИНКВИЗИЦИЯ, веднага ще му свият сърмите на този Български Божи посредник!
Ще ги разконспирираме, кои са тия от ИНКВИЗИЦИЯ – та, за да ги знаят всички, като това разсекретяване и осъждение ще бъде и техният голям шанс за спасението им!

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз –
жречески генетични потомци на Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена, получили по Божият проект и сценарий жертвените черни роли на злодеи и преследвачи на светите си родственици от същия Боги ген!

ИНКВИЗИЦИЯ=Кан (жреци) от ВИЗИЦТЕНА=Кан (жреци) от БЕЗИСТЕНА 
изроденото потомство на Боговете от Черното братство, чийто генезис започва от Безистена

СВИВАТ ИМ СЪРМИТЕ=Бог Исус и Богиня Диана Мат Мария

JAMES E. SEWARD=Син (потомък) на Исуж и Богиня Диана Матара –
художникът, на когото Свети Павел възложи да нарисува горното кодирано послание за Сина на Исус и Мария Магдалена в конспиративен режим на тотална цензура

Снажният и сияйно красив и млад 1982 годишен Свети Павел гушна дъртата си 72 годишна пра – ...пра внучка – умница, милвайки я по боядисаната косица, и в очите му блеснаха издайническите сълзи на гордост и радост, с които се изписва култовия родителски израз – умиление "Татювото семе...!"
Бяхме изкарали камерите да запечатаме покъртителната картина, но двете им аури така сияеха в синхрон, че осветиха всички кадри, и братовчедката много се натъжи, че този прекрасен момент ще остане извън видео – аналите, но Татко ни я успокои, че скоро време като дойдат и отворят CD – тата от персоналните ни хартдискове в Централния компютър на Акаши, ще ѝ даде на флашка записаното вълнуващо събития на 4 HD –висококачествен холографен формат!

Колко вълнения и неудобни ситуации с тия разминавания с годините по нашата генеалогия на джинса ни от Дуло, натъпкан и със Светци, и със злодеи, че все по върховете и по възловите места! 

ДЖИНС от=от Диана и Исуж 
 
И за малко от толкова много конспирация да пропуснем да кажем на кои батериите им са сдали багажа!
Ами че на тия, на които зарядните им устройства нямат захранващ кабел с Божиите скални светилища, генериращи енергията на Святият Дух.
 
БАТЕРИЯТА Е СДАЛА БАГАЖА на=на Братя от Дуло на Богиня Диана и Исуж –

на тия братя от Българската Божия династия Дуло, изродените и без Святият Дух, дето са срам и позор за свещената Божия кръв и Българското ни свещено име, и са прекъснали връзката си със Святият Дух и неговата животворяща безкрайна енергия, и дето управляват в безчестие всички народи и все повече се уговарят и организират да затрият свещения Божи Български ген и род на праведните си и читави родственици, без и да подозират, че всяка тяхна мисъл, кроеж, план и стъпка се знае предварително от небесните надзорници и закрилници на Божия Български народ и всеки момент на всеки един от тях могът да му спрат аварийното захранване на изпразнените му батерии и му дръпнат шалтера нацяло. 

НЯМАТ ЗАХРАНВАЩ КАБЕЛ=НЯМАТ ЗАХРАНВАШТ КАБЕЛ=
НЯМАТ Бохиня Диана и Изуш Балкарина 

НЯМАТ ЗАХРАНВАЩ КАБЕЛ с=НЯМАТ ЗАХРАНВАШТ КАБЕЛ с= 
с Бохиня Мат Диана и Изуш Бълкарина 

А ние енергията на Святият Дух я улавяме и по документ приключваме с темата по култовия новозаветен феноменен сюжет за чудото с мултиплицирането на хлябовете и рибите от Исус, в която тема разсекретихме заедно със Свети Павел тайната на свръхестествения процес, като показахме и асистента на Исус – Неговия невръстен син Павел, както и предоставените ни от Светецът документи – рисунките на Българските скални мегалитни съоръжения, показващи ни в общ план, че апаратурата и инсталациите за трансформиране на енергията на Святият Дух в материални блага, са инженерно – строителни скални съоръжения, специално построени от Българските жреци за тази цел и редица още животоопределящи процеси.
 
image

На тази рисунка Исус е отново на работната площадка на скалното светилище, а синът му Павел е в ролята на обучаван асистент и просвещаван практически подрастващ малък жрец.

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча " "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.   

Преди да се разделим със скъпият ни височайш гостенин и Татко – Свети Павел, той ни каза, че сме познали, че младата жена на визуалното послание от рисунката е Майка му Мария Магдалена, изплъзнала се от зоркото око на бдящите цензурни служби.

БДЯЩИ ЦЕНЗУРНИ СЛУЖБИ срещу=СЛУЖБИ срещу Жреци на Богиня Диана и Ешуа 



–––––––––––––––––

И още веднъж за вашето просвещение и на маститата професорка, която сама се хвали, че мегалитите са били нейна слабост и интерес още от студентските ѝ години.

МАСТИТА ПРОФЕСОРКА от=
от Богиня Матара и Бог Кристос=
от Богиня Матара и Бог Исус от Тракия

Питаме те, сестро наша генетична: – За толкова години защо нито веднъж не разсъждава на глас пред нас невежите като истински учен – изследовател, и то в най – важната огнена и сакрална област и тематика на планетата ни : природата или човек ги е строил, ако ги е строил човек, което е от явно по – явно, да обследва кой ги е построил, как ги е построил, с какви свръхестествени сили и способности ги е построил, защо е хвърлен такъв титаничен труд по целия свят – само за суеверно поклонение на измислени богове и пренасяне на жертви за тях ли, както все ни натякваш по писания и безумни "орфически" гръцки представления с трагични некрофилски охкания и стенания и виене (сиреч песнопения), платени с евромангизи, или да не би тези богове да са истински, реални и рационални и на тези места да се правят Божествени неща – сиреч свръхестествени и феноменни, квалифицирани като "чудеса" за днешните ни невежи понятия!

Кога родственицата ни ще стигне до Истината, която изнасяме за мегалитните съоръжения, и която Истина скоро ще бъде официализирана, иституционализирана и академизирана като безапелационен и безусловен Божествен постулат? 

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

За много от феноменните Български мегалитни строежи и съоръжения по света има какви ли не академични смехотворни обяснения как са се били появили – от избухнали вулкани и ерозирали скали от тях за стотици милиони години, други ледниците ги били донесли от стотици и хиляди километри и ги поставили нежно и внимателно в деликатни балансирани и стабилни положения по инерционните им оси както двата обелиска от филма, други тектонични сили са ги били издигнали от земните недра, други били паднали метеорити от небесата и от Марс... – все приказки за бавноразвиващи.

НЕБЕСАТА на=на Бог Иса и Диана 

МАРС=МАР С=Мария и Иса

Защо проф. Фол не се опита да обясни по тези "академични" технологии как вълшебната ръка на природата е поставила двата обелиска или долмена, или как древните траки с "лостове и въжета са подредили" тежките стотици тонове светилищни панели на Бегликташ, както ни уверяваше откривателката им Цоня Дражева (сега вече действаща Света Цоня Дражева и помощник на екипа ни) без да ни каже на Луната ли са връзвали въжетата траките и запъвали за нея лостовете от прътите и тоягите, и стане за присмех на посветената ни аудитория и феноменните Българи ?

–––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Накрая на нашата експедиция задължително ще ви припомним, както казахме в началото, какво е Безистенът.    

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Командният център на Време – пространствения континиум, Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, Централният команден оперативен пулт на всички мегалитни светилища по целия свят, които поддържат живота на Земята, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло 
––––––––––––––
екип на bezistena с помощта на проф. В. Фол и Свети Павел и Свети Александър Фол
––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
13.10.2019 15:23
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - И един коментар от лични съобщения ...
13.10.2019 15:24
И един коментар от лични съобщения от наша феноменна родственица за ваше насърчение:

Г-н Дунчев, все пак се запознах с материала за мегалитните останки във Вашия дневник!
Не съм сведуща в тази безкрайно интересна материя, но останах буквално без дъх, докато четях Вашия материал!
Многократно сте проучвали нещата, ровили сте се къде ли не, но резултатът от труда Ви е поразителен.
С едно "браво" не се изразява нищо!
Аз искам да изразя своята благодарност към Вас с една дума: УНИКАЛНО!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7720999
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44350
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!