Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2019 19:41 - Документът на Уикилийкс разкрива „тайна американска база на Луната“
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 3777 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.04.2019 19:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Документът на Уикилийкс разкрива „тайна американска база на Луната

image

Публикуван

 Преди 15 часа 

за

 15 април 2019 г.

от

 Арджун Валяimage  1.8K акции image
  • https://www.collective-evolution.com/2019/04/15/wikileaks-document-exposes-a-secret-us-base-on-the-moon/?fbclid=IwAR0M-Vjlfq7LcnI8LnOlSap50sAVMoTgJICyq8N-udSG6FGgNxZDsP7jncM
  •  
  • Фактите:

    Документ, публикуван от Wikileaks, ясно показва, че Съединените щати са имали "тайна" база на Луната, която е била унищожена от Русия. Това е един от многото интересни документи, които предполагат странни неща и се случват на Луната.

  • Отразяват върху:

    Дали нашият свят наистина е представен? Има милиони страници от документи, които се класифицират от няколко държави всяка година, как е възможно наистина да се определи какво става зад кулисите? Защо правило за секретност?



Арестът на Асандж е скандален в няколко отношения и един от тях е усилията на правителствата, а не само американското правителство. за… Всъщност това се случи. Уикилийкс произвеждаше неща, които хората трябва да знаят за онези, които са на власт, хората на власт не харесват това. Затова трябва да го мълчим. - Ноам Чомски ( източник *

Забележка от автора: Наскоро публикувах статия, в която подробно се описва какво арестува Джулиан Асанж за нашия свят .

Идеята, че на Луната може да се случи нещо странно, съвсем не е далеч. Всъщност, като се има предвид цялата информация, която вече е налична в публичното пространство по темата, е трудно да се види как не е факт. Ще се запознаем с част от тази информация по-късно в тази статия; но първо, нека да привлечем вниманието си към един странен документ на Уикилийкс, озаглавен "Докладвай, че UR унищожи тайната база на Луната".

За съжаление, документът не е електронен документ, следователно достъпът до неговото пълно съдържание не е наличен онлайн. За всеки, който наистина се интересува от четене на цялото нещо, може да е в ред Законът за свобода на информацията (FOIA).

Без да спекулираме тук, можем да заключим, че това е, което се казва, че е доклад за възможните космически войни, които се случват в класифицирания свят. Само заглавието на документа разкрива не само реалността на тези предполагаеми войни, но и възможността за „тайна лунна база“, принадлежаща на Съединените щати, която очевидно е била в експлоатация, докато не бъде унищожена от „UR“.

Можете да го видите в архива на Wikileaks тук .

image

И така, каква друга информация, освен този документ, показва, че на Луната се случва нещо странно и се е случвало? Има много информация, така че е трудно да се знае къде да започнем.

На първо място, идеята за бази на Луната е била отворена дискусия в правителството за дълго време, въпреки че информацията не е лесно да се намери, но определено е там. Документ от собственото издателство на правителството е чудесен пример. Това ясно показва, че една от целите на правителството на САЩ е да изгради база на Луната, а това е още през 1966 г. ( източник )

Част от документа гласи, позовавайки се на президентите Кенеди и Джонсън в изявление на HON. Джордж П. Милър:

Също така считам, че можем и ще постигнем целта, поставена от президентите Кенеди и Джонсън: пилотиране на луната преди 1970 г. Моето собствено доверие в нашата бързо развиваща се наука и технология е такова, че мога да видя много по-драматични постижения напред, въпреки че Няма да определя график за тях. 1. Проучване на лунната повърхност и евентуално създаване на една или повече постоянни бази там.

Нещо повече, документи от десетилетия бяха разсекретени, обсъждайки тази тема, показвайки колко сериозни и далеч са настъпили напредъкът с тези намерения.

Разгледайте снимката на екрана по-долу, взета от електронната читалня на ЦРУ под формата на меморандум , адресиран до директора на ЦРУ относно „Военна мисъл (строго секретно)“ от генерал-лейтенант Кореневски.image

  Горепосоченият документ наистина се спира в подробности относно важността на оръжейното пространство. Това напомня за друг документ от Wikileaks под формата на имейл, който е изпратен на политик Джон Подеста от д-р Едгар Мичъл, астронавт Аполо 14 и д-р Карол Росин. Той гласи следното: t

Скъпи Джон, Тъй като състезанието "Война в Космоса" се нагрява, почувствах, че трябва да сте наясно с няколко фактора, както вие и аз планираме да говорим с Skype. Не забравяйте, че нашата ненасилствена ETI от съседна вселена ни помага да донесем енергията с нулева точка към Земята. Те няма да толерират никакви форми на военно насилие на Земята или в космоса. Следната информация в курсив беше споделена с мен от колегата ми Карол Росин, която преди няколко години работи в тясно сътрудничество в продължение на няколко години с Вернер фон Браун. Карол и аз работихме по Договора за предотвратяване поставянето на оръжия в космическото пространство, приложен за ваше удобство.

Декласифициран доклад  на Центъра за ядрени оръжия от военновъздушните сили от юни 1959 г. показва колко сериозно са разгледали план, наречен Проект А119. Като цяло те искаха да проучат възможностите на оръжията в космоса, както и да получат по-нататъшно разбиране за космическата среда и детонацията на ядрени устройства в нея.

Най-малкото е интересно, но е важно да се признаят намеренията зад писмото и това е признанието, което хората са донесли и ще продължат да въвеждат своите разрушителни начини в космоса, като го оръжия или се опитват да я оръжия.

С цялата тази документация е интересно да се разгледат свидетелските показания от достоверни източници.

През 50-те години  полковник Рос Дедриксон  е отговорен за поддържането на инвентара на запасите от ядрено оръжие за АЕЦ и за придружаващите екипи за сигурност, които проверяват сигурността на оръжията, наред с много други задължения. Когато става въпрос за оръжейно пространство, което е ясно очертано в множество документи, свързани по-горе, това е, което той трябваше да каже:

„Научих и за инциденти, свързани с ядрени оръжия, и сред тези инциденти бяха изпратени няколко ядрени оръжия в космоса, които бяха унищожени от извънземните… В самия край на 70-те и началото на 80-те години ние се опитахме да сложим ядрено оръжие на Луната и я експлодират за научни измервания и други неща, което не е приемливо за извънземните. Те унищожиха оръжието, преди да стигнат до Луната. ”( Източник )

Dedrickson е един от стотиците сигналисти, които имат доказани, достоверни и впечатляващи данни, за да говорят за извънземно присъствие. В същото интервю той заяви, че: t

Космически кораб отишъл да спаси Аполо 13 и те придружиха Аполон 13 на тяхното пътуване около Луната обратно към Земята. Два пъти си мислеха, че може да се наложи да прехвърлят екипажа на космическия си кораб, но те ги видяха безопасно на Земята.

Това може да обясни защо няколко астронавти също са много явни за извънземно присъствие, като Едгар Мичъл, Брайън О"Лиъри, Стори Мусгрейв, Гордън Купър и много други.

Друг документ от 1965 г. относно разследванията на ЦРУ за съветските пространствени планове гласи следното: timage

Имайте предвид, че това е било преди повече от 50 години.

По-долу е интересна цитат от Карл Саган:

Не е изключено да съществуват артефакти от тези посещения или дори да се поддържа някаква основа (вероятно автоматично) в рамките на Слънчевата система, за да се осигури приемственост за последователни експедиции. Поради атмосферните условия и възможността за откриване и намеса от страна на жителите на Земята, за предпочитане е да не се издига такава основа на земната повърхност. Луната изглежда една разумна алтернатива. Предстоящото фотографско разузнаване на Луната с висока разделителна способност от космическите апарати - особено на задната страна - може да понесе тези възможности в ума. ( източник )

Книгата на Джордж Леонард от 1976 г. "  Някой друг е на Луната"  и книгата на Фред Стеклинг "  Ние открихме извънземни бази на Луната"  също идват на ум, когато обсъждаме тази тема.

Членовете на Обществото за планетарни изследвания SETI (SPSR)  наскоро публикуваха статия  в  Journal of Space Exploration  за някои характеристики на далечната страна на Луната, които се появяват в кратера Paracelsus C. Озаглавен “Анализ на изображения на необичайни структури на далечната страна” на Луната в Кратер Парацелус С ”  , твърди,  че тези характеристики могат да бъдат изкуствени по произход.

Изследването е много важно, когато става въпрос за извънземната хипотеза:

Определено консервативната основна научна институция често отхвърля аномалии, основани на предмета сам, т.е. не може да има извънземни артефакти на Луната, защото няма никакви извънземни артефакти на Луната (или други планети). Такъв възглед е пример за циркулярно разсъждение, основаващо се на убеждението, че извънземните не съществуват или ако те съществуват, че не биха могли да пътуват до нашата Слънчева система.

Истината е, че "има множество доказателства, че ние сме в контакт, който цивилизации са ни посещават от много дълго време." - д-р Брайън О"Лиъри, бивш астронавт на НАСА и Принстън физика професор ( източник )

Когато става въпрос за Луната, създадените от човека бази може да не са единствените там.

Що се отнася до нашите собствени бази, Карл Волф, който беше прецизен фотограф-техник в базата на военновъздушните сили на Лангли, стана известен, когато даде показанията си в Националния пресклуб във Вашингтон като част от разкриването на д-р Стивън Гриър. проект. ( източник )

Показанията на Улф разкриват, че той е откаран в тъмна стая, където се разработват и се сглобяват изображения от лунния орбитър на НАСА в композитни изображения, наречени „мозайки“.

„Те правят 35 mm ленти от филм по това време, които след това са били сглобени в 18 Ѕ x 11 мозайки. Тези ивици бяха от последователни проходи около Луната и те щяха да изградят снимка - каза Улф ( източник ).

- Отидохме до едната страна на лабораторията и той каза: - Между другото, открихме база на задната част на луната.

Д-р Джон Бранденбург, заместник-управител на мисията "Клементина на Луната", която е част от съвместен космически проект между Организацията за отбрана на балистични ракети (БАМДО) и НАСА, също направи някои интересни разкрития. Мисията открива вода на полюсите на Луната през 1994 г. ( Източник: стр. 16 от 18 ) ( източник ) ( източник ). Но,  според д-р Бранденбург , мисията на Клементина имаше по-ясен дневен ред:

- Мисията на Клементина беше мисия за фотоизследване, за да провери дали някой строи бази на Луната, за които не сме знаели. Дали те са ги разширявали?… От всички снимки, които съм виждал от Луната и които показват възможни структури, най-впечатляващата е картината с праволинейна структура с ширина мили. Това изглеждаше несъмнено изкуствено и не би трябвало да е там. Като някой в ​​общността на космическата отбрана, аз гледам на всяка такава структура на Луната с голяма загриженост, защото това не е наша, няма начин да сме построили такова нещо. Това означава, че някой друг е там горе. ”(Цитат от документалния филм„ Чужденците на Луната “.)

Свързани статии

Има и други странни факти за нашата Луна, които са били изтъкнати от някои много надеждни източници. Ще разгледам по-подробно фактическата структура на Луната и какво е тя, както и доказателствата, които предполагат, че може да бъде направено изкуствено в статията, свързана по-долу:

Множество учени публикуват документи, предлагащи Луната да е куха и изкуствено направени

Добре дошли в света на тайната

Икономист от Мичиганския университет обедини усилията си с множество изследователи, включително Катрин Остин Фитс, бивш помощник-секретар на жилищното и градското развитие. Те намериха трилиони неусвоени долари, които липсваха в жилищните сгради и Министерството на отбраната и отиват към черни бюджетни програми. Можете да прочетете повече за това тук .

Става дума за специални програми за достъп (SAP). Разполагаме с непризнати и отказани SAP-и. Тези програми не съществуват публично, но те наистина съществуват. Те са по-известни като „дълбоки черни програми“. A 1997 доклад на Сената на САЩ ги описва като "толкова чувствителна, че те са освободени от стандартните изисквания за докладване на конгреса." ( Източник )

Споменавам тези неща, защото каквото и да се случва по отношение на Луната, можете да се обзаложите, че се финансира от трилиони долари от тези дълбоки бюджетни програми. Това са нашите данъчни долари.

Наистина не чуваме за черни бюджетни програми или за хора, които всъщност са ги разглеждали. Въпреки това, темата беше обсъдена през 2010 г. от журналистите от Washington Post Дана Приест и Уилям Аркин. Тяхното разследване продължи около две години и стигна до заключението, че класифицираният в Америка свят има:

Станете толкова големи, толкова тромави и толкова потайни, че никой не знае колко пари струва, колко хора работят, колко програми съществуват в него или точно колко агенции правят една и съща работа. ( източник )

Основателят на CE Джо Джо Мартино наскоро се впусна в тази тема в епизод от CETV , скоро ще бъде излъчен !

Вземането

Нашият свят не е представен така. Много субекти веднъж и все още се считат за "заговор", очевидно не са заговор. Странни неща, случващи се на Луната и НЛО, например, са един от няколкото велики примера.

Добре е да проучвате тези неща, но е важно да проучим добрите източници и да представим добри източници, когато го правим.

 




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745832
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031