Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2020 17:19 - Христо Иванов гарвану око не вади
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1800 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди по-малко от месец осъдихме Български енергиен холдинг (БЕХ) да предостави информация, която ще покаже и окончателно докаже престъпление на държавната структура, в резултат на което България е в ТОП 3 на най-скъпата пазарна цена на електроенергията в цяла Европа, а в резултат на това неправомерно и безпричинно се повишава цената на електроенергията за битовите потребители, определяна от партийния другар на Христо Иванов Иван Иванов, в качеството му на председател на енергийния регулатор (КЕВР).

Решението на Административен съд - София-град можете да видите в публикацията "Осъдихме Български енергиен холдинг", от 28 юли 2020-та, в този блог. ( http://gikotev.blog.bg/drugi/2020/07/28/osydihme-bylgarski-energien-holding.1721140 )

Именно съпартиеца и съратника на Христо Иванов Иван Иванов има законово задължение да прави проверки за дейността на енергийната борса, а също така и на участниците в тръжните процедури, каквито се явяват дъщерните на БЕХ производители на електроенергия АЕЦ "К", ТЕЦ "МИ2" и НЕК. От видеоклиповете по-долу ще видите, как представител на АЕЦ "К" заявява в лицето на Иван Иванов, че няма да изпълняват задълженията си към Европейската комисия (ЕК), а другарчето на Христо Иванов се прави, че не чува и не разбира. Именно задълженията на производителите от групата на БЕХ към ЕК и по-точното тяхното реално изпълнение е в същността на нашето искане към БЕХ, да предостави информация. Но вместо да хваща и наказва престъпниците, които в очите му казват, че не им дреме за ЕК той нарежда изтриване на гласа на истината и справедливосттар вижте второто видео по-долу.

Очаквано БЕХ отказа да изпълни решението на съда и днес получихме съответното писмо от изпълнителния директор на БЕХ Жаклен Коен. За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката, ако трябва и втори път:

image

По ирония на съдбата това е последния подпис на Жаклен Коен в качеството му на изпълнителен директор на Български енергиен холдинг. На същата дата, която виждате на снимката, т.е. вчера, той подаде оставка в това си качество и тя беше приета от счетоводителката на политико-енерГЕПИйната мафия Теменужка Петкова.



Съществената част на ОТКАЗА от страна на Коен и БЕХ да предоставят доказателствата за престъплението е разписано на други ЧЕТИРИ страници, но заради тактически съображения този път ще ви ги спестя. Съдържанието на тези 4 страници много малко ще помогнат на читател, който е извън енергийната мафия да се ориентира, но ще бъде много полезно за други мафиотски структури и елементи.

Ние няма да се откажем и ще търсим правата си и доказателствата за гигантското престъпление до край!

Ако смешника Христо Иванов беше това, за което се представя, то блокадите на варварите не трябва да са там, където са сега в София, а трябва да се блокира улица "Веслец", № 16, където е офиса на БЕХ. Вместо това той имитира "противопоставяне" на Ахмед Доган по казуса със студения резерв, но едва след като парите вече бяха взети и вече никога няма да се върнат.

Георги Котев











Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9875758
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930