Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2019 18:19 - Русия ползва България да се кара на Украйна (видео)
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1133 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В централната новинарска емисия на държавната руска телевизия снощи, 3-ти октомври 2019-та г., беше излъчен 5:32 минутен репортаж, който по груб манипулативен начин цели да се пречи на мерките за урегулиране на военния конфликт между Русия и Украйна. В самият край на репортажа излкючително неуместно е замесена и България.

image

Можете да видите целият репортаж, от първото видео по-долу, след края на статията. Показвам ви го целият, без никакви вмешателства и промени от моя страна, за да няма обвиненя, че аз манипулирам някого.

Вместо документа, който се показва в началото да бъде показан, така че да може да се чете и даже да бъде прочетен в ефир, той е показан така, че да не може да се чете и да започне серията от лъжи, които преливат в клипчето. За да се стигне до провеждането в Украйна на безкрайна Година на българските мимики и жестове.

Съвсем наскоро, преди около 2 седмици, отново в централната новинарска емисия на Русия страната ни беше замесена с друга манипулативна "новина". Който не я е видял може да го направи от второто видео по-долу.

Не на последно място си припомнете отношението на руския президент към българския му колега, от пролетта на настоящата година, в Санкт Петербург.

Георги Котев











Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. get - - Точен сте с ПРИМЕРИТЕ-ФАКТИ. . . но ...
04.10.2019 19:01
- Точен сте с ПРИМЕРИТЕ-ФАКТИ ... но колко от пропагандно-опрастаченото българско население ще има интелектуалния багаж и моралната смелост да се събуди и ви разбере?

Колко от тях - няма да ме пропсуват било на ум било на глас - от истината, че България е страна, все още несвободна от нео-колониалната (си) зависимост?
цитирай
2. krumbelosvet - Я па нема се будим
05.10.2019 14:04
Некой си гет че ме буди. Маке. Я сам пропъганно простачен!!! И багаж не сакам да носим, еле па интуктален. И не сам зависнал на никого!
цитирай
3. get - До 2. krumbelosvet - Я па нема се будим ... Как си щеш Крумчо-Мракобесний!
06.10.2019 11:07
krumbelosvet написа:
Некой си гет че ме буди. Маке. Я сам пропъганно простачен!!! И багаж не сакам да носим, еле па интуктален. И не сам зависнал на никого!


Но вашата интелектуална слепота и духовен сън - не игнорира ФАКТА:
България по време на социализма - бе полукониален придатък на една друга икономика! ... както и сега - в пост-перестроечния ПОСТ-СОЦИАЛИЗЪМ!
Държава - предадена ВЕДНЪЖ през ЧЕТИРИДЕСЕТТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК - КАТО РАЗМЕННА МОНЕТА - бе продадено-предадена ОЩЕ ВЕДНЪЖ - пак между същите ВЕЛИКО ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ИГРАЧИ ... Ще обясниш ли на публиката КОГА СТАНА ТОВА ОТНОВО?

И тъй като - присъщо на комунист-опортюнист СИ ДЪЛБОКО ЗАСПАЛ - Да обясня, на останалите читатели ФАКТИ ОТ "СВЕТЛОТО НИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКО" минало - за които нито желаете да си спомните - нито да коентирате?

1- во НАСТЪПИЛАТА ЕНЕРГИЙНА КРИЗА(електроенергия) ... през 1985-86 година С ТОКА! Когато България бе обърната на "дискотека" поради честите спирания на електроенергията за БИТОВИ ПОТРЕБИТЕЛИ!!!
2-ро по отношение ПОДДЪРЖАНАТА СЪЗНАТЕЛНО ИЛИ ПО НАВИК - от вас рублолюбците ТЕЗА: За ВЗАИМОИзгодността при коопериране и партирането ни със СССР - икономика?
Да припомня ФАКТИ?

През 1959 г. НАТРУПАНОТО ОШЕ по време на Царство България 26 тона златни резерви тайно са преместени в Москва под предлог(реално като ЗАЛОГ - к.м.), че сградата на БНБ нямало да издържи на атомна бомбардировка. „До 1962 г. ДВЕ ПАРТИДИ от златния резерв на България е продаден, за да бъдат покрити падежите по дълга към СЪВЕТСКИТЕ БАНКИ в Лондон и Париж. ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ДА ИЗПИША И ИМЕНАТА ИМ?
В самия край на 1962 г. около 21 тона злато си купува срещу рубли и Централната банка на СССР(ДЪРЖАЩА ПРИ СЕБЕ СИ - ЗАЛОЖЕНОТО БЪЛГАРСКО злато - д.м.) – Госбанк, макар две години по-рано е било обсъждано друго решение, а именно златото да бъде продадено срещу капиталистическа валута и с осигурения ресурс да бъдат погасени българските задължения.

През 1964 г. са продадени още 4 тона, надлежно депозирани предварително като златен залог в Лондон(в Съветска външно-търговска банка - п.м.). Операциите са проведени в пълна секретност, като дори счетоводните процедури се извършват с устни нареждания и не се документират по изрична заповед на Тодор Живков“, отбелязва екипът от изследователи на архивите на БНБ.
ИМЕННО ТОЗИ ГРАБЕЖ - след който България е принудена отново да събира златен резерв, всъщност ДОВЕЖДА ДО? - първата стъпка към обявения от Живков при закрити врати през декември 1963 г. курс на ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ на НРБ към СССР като 16-та република? ... толкоз за духовно незрящите уж българи а на практика - московци-небългари!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832455
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031