Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2019 19:19 - Турското робство не е това, което беше
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1504 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 31.05.2019 19:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера и днес политико-медийно-енерГЕПИйната мафия нанесе нов съкрушителен удар срещу останалите роби на територията контролирана от организираната престъпност. Беше показан нагледен пример за законно изпиране на 25 милиона наши лева от Ахмед Доган, през най-новата му придобивка ТЕЦ "Варна".
Ето как ни беше съобщено това днес и как правилно следваше да се направи, ако любимите "медии" на фондация "Америка за (унищожаване на) България" бяха това, за което ни се представят:

image

За да осигури т.нар. "студен резерв" ТЕЦ "Варна" е получила 27,4 милиона НАШИ лева, но за неспособността да го осигури, когато това е било нужно е глобена с мижавите малко над 2 милиона. Ето как обяснява механизма другата любима "медия" на антибългарската фондация, ден по-рано, т.е. вчера:

image

От съобщението става ясно, че "Капитал" са питали нещо Електроенергийния системен опартор (ЕСО), а той от своя страна им е отговори също нещо. Но какво точно е питано и какво точно е отговорено въобще НЕ СТАВА ЯСНО! Част от отговора, ПРЕРАЗКАЗАН, с елементи на фантазия, виждате в текстовото каре на втората снимка (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху нея).

ПЪРВО - не е ясно, какво точна "Капитал" е питал ЕСО.

ВТОРО - не става ясно, какво ЕСО им е отговорил.

ТРЕТО - от преразказа на част от отговора става ясно, че ЕСО е проверявало ТЕЦ "Варна", но не на място, а дистанционно.

ЧЕТВЪРТО - не става ясно, колко общо часа е поискано от ТЕЦ "Варна" да изпълни задълженията си по осигуряването на студения резерв.

ПЕТО - от преразказа на отговора на ЕСО се предполага, че ТЕЦ-а е трябвало да работи през зимата около (не е асно колко точно !!!) 300 часа, но или не е работил и една минута от този период или даже и да е бил подгряван с природен газ то той не е могъл да достигне обещаваните нива на мощност. Но детайлите на нас ни се спестяват.

ШЕСТО - ние помним, че броени дни след като Ахмед Доган стана законен собственик на ТЕЦ-а (4-ти септември 2018-та г.) той имаше тайна среща с посланика на САЩ у нас Ерик Рубин. Припомнете си този епизод от долното кратко видео.

СЕДМО - това обяснава, защо и как любимците на антибългарската фондация размазват картинката пред очите ни.

Това престъпление е с изключително тежки последствия за икономиката на цяла България, защото кухия студен резерв на Доган докара цените на борсата до най-високите нива в Европа, а това незабавно води до дълбоко бъркане в джобовете на всички нас.

Този случай още не е приключил и развръзката предстои. Аз НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ българските турци, но имам много против ДПС структурата на ДС да ни краде повече, от колкото това е правил турския султан преди повече от 140 години.

Георги Котев







Гласувай:
4



1. tikoev - Не ДПС е този който заробва стадото. ...
31.05.2019 19:26
Не ДПС е този който заробва стадото. По турско е имало данък десятък. Сега колко е ДДС-то? Колко процента е?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9836005
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031