Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2019 18:18 - Росатом: Долу Путин! (видео)
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1100 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вече трета седмица висшето ръководство на държавната ядрена корпорация Росатом отказва да изпълни ключов Указ на президента на Руската Федерация Владимир Путин, като по този начин дава да се разбере, че се извършва пълзящ преврат. Указът за борба с копупцията по високите етажи на властта предвижда всяка година висшите държавни служители и членовете на семействата им да публикуват данните за доходите и имотното си състояние за предходната година, до средата на април на настоящата. Вижте краткото видео по-долу, излъчено по централната новинарска емисия ВРЕМЯ, на държавния Първи Канал на Русия, на 12-ти април 2019-та г. От него ще се запознаете с имотното състояние на Владимир Путин и премиера Дмитрий Медведев.

image

Снимката от сайта на Росатом е направена така, че в горния ляв ъгъл да се вижда оригиналния адрес на страничката, където последните данни са за 2017-та г. Трета седмица вече данните за 2018-та г. упорито не се качват за побличен достъп.

Така държавната корпорация се противопоставя на Указ, който се изпълнява от самият президент Путин. Представете си, какви тогава ги върши (из)родната ядрена мафия.

Георги Котев





Гласувай:
5



1. blagoalex - Агентите на ционизма от ДС, КГБ, ФСБ, Мосадо и другите им формирования са в масова мобилизация
30.04.2019 19:01
Ционистката марионетка или агента Буда създаден от ционистко комунисти, в школите на ДС , КГБ член на мутренската мафия на генерала военно престъпник Любен Гоцев е изпълнител на техните инструкции. Всичките му лъжи заедно с цялата бандитска групировка на Гробарите - ГЕРБ, БКП- БСП, ДПС, АБВ, СДС, Атака , ВМРО и другите малки групички са едни и същи с основната цел всички те да ВИ откраднат всичко което имате. Лъжите на тъй наречения " Министър Председател" са безкрайни , но само едно трябва да запомни , че при всички случай ще го съдим заедно с приятелчето му Сотир Цацаров , който много често се среща с друг един доказан престъпник Румен Петков и разобличен от генерал майор от гранични войски публично като такъв , който посещава кабинетчето на Цацаров с охрана от неизвестен произход, сега всички тези престъпници ходят с охрани навсякъде да не говорим за Ахмедо Доганос и другите ционистки агенти като Сатанишев и вся жидовская сволочь , а ние жертвите на ционистки ядрен терор в собствената си родина нямаме право да се въоръжаваме дори с газови пистолети.... Така че време е по методите на " жълтите жилетки" от Франция да пренесем битката срещу тази ционистко комунистическа организирана терористична структура на улиците в България. Няма време защото по добро светло бъдеще няма да дойде нито за ВАС пенсионерите, нито за вашите деца и внуци. Сега след като си спомням една книга която четох като малък ' Ционизма е враг номер едно на Човечеството " си обяснявам защо едно младо момче от калифорния след като написа " Манифест ' или отворено писмо взе пушката и символично започна да стреля срещу Синагогата. Който знае Английски може да го прочете на линка https..//pastepin/VXXFQMTW . Четете ако можете ако не Ви очаква съдбата на стотици милиони жертви на ционизма избити от 100 % австрииски еврейн условно кръстен от тях Адолф Хитлер и Лазар Моисеевич Каганович , който убива грузинският евреи Йосиф Висарионивич Джугашвили през 1924 г. и със поставените от него трима двойници убива над 100 милиона човешки същества. Така че концентрационните лагери са само консервирани и чакат както В САЩ имат 800 такива , който по време на ционистчето Буш младши построй Михаил Чертоф - руски евреин и чакат сигнал да унищожат милиони човешки същества. Помислете си преди да си легнете кой взриви 3 те кули в Ню Йорк, запали по същите методи катедралата Нотр Дам и какво значи този сигнал за ВАС и кой отрови водите , почвата и въздуха в нашата родина с воден разтвор на Уран 238 и защо изчезнаха в другото измерение милиони българи от последиците на скритата ядрена война.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9877028
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930