Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2019 19:20 - Джобните пари на българоубийците
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 916 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 30.03.2019 20:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За първи път, единствено и само тук ще видите какви суми за джобни разходи отпуска руската ядрена мафия на българските предатели, за да свидетелстват срещу всички нас и да плащаме после милиарди. И друг път съм ви показвал двете фактури, чрез които е заплатено предателството на бившия министър Трайчо Трайков, за да свидетелства на арбитражното дело срещу българската НЕК, по делото за прекратения проект АЕЦ "Белене". Този път, обаче, ще погледнем на тях по по-различен начин. Но нека първо си ги припомним (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката, ако трябва и втори път, а може после и да я ZOOM-нете, т.е. да я увеличите допълнително):

image

Много пъти съм гледал тези две, известни за сега, фактури, но едва днес за първи път забелязах, че на втората от тях има и перо за джобни разходи в размер на 290 евро, които адвокатите на руската Атомстройекспорт са платили на Трайков, за да свидетелства и в последствие да платим, всички ние, близо 1 200 000 000 (милиард и двеста милиона) лева.
Тогава реших да събера всичките платени работни часа, от двете фактури, а сумата да разделя на осем часа. Така получих, че Трайков се е трудил неуморно 56 работни дни, което прави почти пълни ТРИ месеца, без почивните дни, за да дава показания срещу българската НЕК.
Понеже за отпуснатите джобни пари не е указан срока на заслужаването им решех тази сума да разделя на 56 работни дни. Получи се малко повече от 5 евро за ден. Мислите ли логично?
150 евро за час предателство и 5 евро джобни на ден? Връзват ли се нещата? Май тези джобни не са за целия период, а за някакъв по-кратък? Като го срещна Трайчо ще го питам.

image

А ето какво постна на Фейсбук стената си бившия министър, цитирайки друг един известен българоубиец - Иван Костов. Това че българоубийците се подкрепят и обединяват не е никаква новина. По-интересното в случая е часът в който Тр.Тр. е публикувал словоблудството си. Точният час се вижда в горния ляв ъгъл на снимката. И това не е изключение. Тр.Тр. най-редовно пуска отрова на следващите го дебили именно в малките часове на денонощието, в пояса на вампирите.

Първият от двата видеоклипа по-долу е най-прясното изобличение на престъпните практики на Тр.Тр. от тази седмица. Ако гледате и слушате внимателно може да забележите, че Тр.Тр. се колебае за името на руската компания, в чиято полза свидетелства, а после пък съвсем не си спомня, какво му е казал Красимир Премянов, преди да го уволни. Странно, как толкова "умен" елемент може да свидетелства цели 56 работни дни??? Второто е свързано с темата за доходите на Тр.Тр. и също е прясно.

Георги Котев







Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9836614
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031