Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2019 18:23 - Министри: Да приключваме с тези дебили час по-скоро!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4521 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 08.02.2019 18:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Те са трима, но предвождани от Нушка енерГЕПИчката. Вчера тя е публикувала на сайта на министерството си уникална оферта, за промяна на Наредба, за намаляване на тежестта на парите в нашите джобове. Ако не вЕрвате убедете се сами (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Адресът на който можете да намерите офертата на Нушка и компания е:

https://www.me.government.bg/bg/discussion-news/ministerstvoto-na-energetikata-predlaga-za-obshtestveno-obsajdane-promeni-v-naredbata-za-namalyavane-na-2698-m0-a0-1.html

Предложените промени в Наредбата са в обем от 6 страници PDF формат. Пак там, в отделен файл от 2 страници, са и мотивите към предложените промени. В червеното каре на снимката съм показал най-същественото от мотивите.

На практика те предвиждат всички ние да бъдем оскубани с още 612 милиона лева, през идните 5 години. Това означава, че административно се повишава цената на електроенергията от ВЕИ, а на нас ни се обяснява, че някаква "тежест се намалява". Аз не се сещам за друга тежест, освен на портофейла в джоба ми. А вие?

Това означава, че всеки един гражданин на България, всеки месец през идните ПЕТ години ще плаща по 1,50 лева на месец повече за електроенергия, само заради тази схема. За едно четиричленно семейство това прави по ШЕСТ лева на месец по-висока сметка за ток. Но не забравяйте, че не всички граждани на страната ни си плащат сметките за ток. Има индо-българи, които не са чували за такива харчове, но консумират повече от коренното население. По този начин сметките на четричленно коренно семейтво ще набъбват до между 8 и 10 лева на месец.

В цял свят цената на електроенергията от ВЕИ намалява, а само у нас се повишава, не само по тази схема, но и с помощта на енерГЕПИйния регулатор КЕВР, който също административно ги надува ежегодно. Наскоро в "Как се формира цената на електроенергията? Урок №5" ви показах и разказах, как става това, но ...

Всеки който прочете това и не го сподели, за да достигне до повече хора е съучастник в това престъпление, срещу самият себе си, близките си, роднините си и сънародниците си.

В края на съобщенито от сайта на министерството има следната бележка: "Коментари, мнения и препоръки по предложения проект могат да се изпращат в законоустановения срок на имейл адрес: saidntres@me.government.bg"

Естествено срока НЕ Е ПОСОЧЕН, за да не затормозява дебилите. Логично, обаче, това да е 21-ви февруари. Аз най-вероятно ще отправя забележки и питания. Помислете си и вие дали да не го направите?

Останалита двама министри, вносители на предложението за промените, заедно с Нушка са на икономиката и на финансите. Все същите долни отрепки.

Георги Котев


Тагове:   наредба,   ВЕИ,   промени,   дебили,   нушка,


Гласувай:
6



1. radostinalassa - Излиза , че като вдигат цената на тока...
09.02.2019 14:13
тези особи не намаляват дълговете на дружеството, а си позволяват да крадат тези пари ? А къде е прокуратурата ? Нима тя разбира колкото мене от това ?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9836514
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031