Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2019 18:19 - Валери Симеонов изкупува спрените блокове на АЕЦ "Козлодуй"
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4212 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Макар новината да е от преди една седмица и да е сътворена пред десетки журналистутки и политички нито една от тях до днес не си направи труда да ни освети за намеренията на доскорошното WC. След като беше наритан от кабинета скоро след това е инсталиран за зам-председател на Комисията по енерГЕПИка и ето какво сътворява там:

image

Разполагаме с НЕ пълен запис от провеждането на въпросното заседание, от 31-ви януари 2019-та г. Можете да го видите по-долу. Кадъра, който виждате тук е именно от този запис. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ записът е прекъснат от самите журналистутки в ключов момент, когато министър Петкова осветява мощно престъпление свързано с ТЕЦ "Марица Изток 2". А секунди след нейното словоблудство и следва откровението на експерта по тоалетните, за което научаваме от оригиналната стенограма на заседанието, налична на сайта на НС:

ПРЕДС. ДЕЛЯН ДОБРЕВ: И аз благодаря.
Давам думата на господин Симеонов.
ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ: Госпожо Петкова, при извеждането на блокове от едно до четири от АЕЦ „Козлодуй”, оборудването отива за нарязване на скрап. Това, което ме интересува, е: каква е периодичността на търговете и има ли вече офрмен някакъв купувач? Естествено, ако сте подготвена да ми отговорите на този въпрос, защото бих желал и аз да се включа в тези търгове. Благодаря.
ПРЕДС. ДЕЛЯН ДОБРЕВ: Заповядайте, госпожо Министър.
МИНИСТЪР ТЕМЕНУЖКА ПЕТКОВА: Благодаря, господин Председател.
Уважаеми господин Симеонов, за съжаление не съм подготвена сега с отговор на този въпрос, свързан с броя на търговете и тяхната периодичност, но предполагам, че Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци” провеждат необходимите законови процедури затова.
Вие знаете, че такъв вид процедури за продажба на скрап, преминават през изискванията на закона. Така че много се надявам, че Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци” следва тази законова процедура. Вие знаете, че предприятието подлежи на финансов контрол от страна на съответните компетентни органи, но ще проверя, ще събера необходимата информация и се ангажирам да Ви я предоставя по отношение на проведените търгове и резултатите от тях. Благодаря.


Защо му е на момченцето от бургаския квартал "Меден рудник" старото и радиоактивно желязо от затворената АЕЦ? Защо политико-медийно-енерГЕПИйната мафия крият пъклените му планове от нас? Може би знам защо. Но даже и да е така категорично НЯМА ДА ВИ КАЖА!

Причината е елементарна. Вие ще се възползвате от безценната, но безплатно предоставена информация и няма да споделите с останалите жертви на организираната престъпност. Единиците, които го правят моля да ме извинят, но бройката им не е достатъчна, за да оправдае откровението ми.

Второто видео по-долу има пряка връзка с първото, което показва заседанието на комисията. Съмнявам се, че повечето от вас ще открият и разберат тази връзка, но причината за нежеланието ми да ви я осветя е пак същата. Вие НЕ искате, вие НЕ получавате.

Георги Котев







Гласувай:
4



1. radostinalassa - Явно този татар е решил да ...
06.02.2019 19:04
оползотвори закупеното желязо в САЩ, където ще преработват използваното ядрено гориво, а сигурно и железата. Но те едва ли са радиоактивни от външната страна на блоковете.
цитирай
2. radostinalassa - Той искал пак да ги пусне
07.02.2019 17:32
Нали ги спря уж ЕС, а после се оказа, че не е така. Просто Кунева искала да припечели от предателството спрямо нас. Казват, че е почти сляпа, но не ми се вярва.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833630
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031