Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2018 11:19 - Как Иво Прокопиев обслужва Ахмед Доган
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1176 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера любимата "медия" на фондация "Америка за (унищожаване на) България" е пуснала серия лъжливи публикации, целящи да подготвят жертвите на политико-медийно-енерГЕПИйната мафия за нови и още по-жестоки страдания. Прекалено много са лъжите и заблудите в тези словоблудства за да ги коментирам и показвам всички, но на едно ще ви обърна специално внимание. За по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимките.

image

Виждате заглавието на материала, акцентите в него и част от него, в синьото каре. В червеното каре се вижда световният рейтинг на любимия парцал на "Америка за (унищожаване на) България", който за последната половин годин се е сринал с повече от 50%. Повече от заслужено, но със сигурност скор още ще падне.

Но да се върнем на словоблудството в синьото каре. На фона на коментираните данни от Европейската комисия (ЕК), за ВТОРОТО ТРИМЕСЕЧИЕ на 2018-та, се промъква твърдението за драстичен скок на борсовите цени у нас, от средана на септември. НЯМА ОПИТ ЗА ОБЯСНЕНИЕ, на какво се дължи това!!! Нито пък последвалата промяна на тренда от края на октомври до днес. Ще ви покажа за какво става дума на фона на актуалното сравнение на европейските дневни борсови цени на електроенергията:

image

На фоновата, сивата графика с барчетата/стълбчетата, се вижда динамиката на дневните борсови цени у нас по месеци. За ноември е със звездичка, защото е само за първите четири дни на месеца.

А причината за скока на цените от средата на септември и октомври е в простия факт, че Ахмед Доган не включи ТЕЦ "Варна" да работи и да компенсира дефицита, заради спрения блок в АЕЦ "Козлодуй" (№6), а също така 2 или 3 блока в ТЕЦ "Марица Изток 2", в различни моменти от този период. Доган държеше почти 50% от студения резерв за този период, но така и не го включи, вместо това прибираше по 2 631 лева на час, за това, че нищо не правеше, а цените на борсата надскочиха европейските, което многократно ви показвах тук. Сега тази кражба се налага, като аргумент, че няма как да няма как цените на електроенергията у нас единствено и само да растат.

В писанията на въпросното издание има още много и все гнусни лъжи, като подправяне на числата от докладите на ЕК, но както ви казах и по-горе ще се въздържа от подробности. Основната причина за това е, че Прокопиев и Доган са милионери, а аз не получавам и стотинка за това, че ви показвам и разказвам за съвместните им престъпления.

Георги Котев



Гласувай:
2



1. radostinalassa - И аз работя безплатно
04.11.2018 11:36
И получавам само цинизми, и заплахи от един примитив.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9878525
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930