Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2018 10:39 - САЩ затяга робската зависимост на България
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 929 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С известно закъснение, но не фатално, забелязах, че преди два дни (из)родната министър енерГЕПИка Теменужка Петкова се е срещала и договаряла с посланика на САЩ у нас Ерик Рубин внос на американски втечнен природен газ (LNG). Това се случва на фона на категоричния и безусловен отказ на богатата Западна Европа да клекне на САЩ по същата тема, въпреки зверските напъни на администрацията на Доналд Тръмп.

image

Това се случва на фона на скорошната среща между същия посланик с "бизнесмена" Ахмед Доган, който наскоро купи ТЕЦ "Варна", която пък има възможност да работи на природен газ. Друг е въпросът, колко ще струва цената на електроенергията, ако се захранва със скъп, заради транспорта през океана, природен газ?
Вижте от първото долно видео, как наскоро мъжката секретарка на Ахмед Доган разказваше за тези събития пред телевизия Откраднат живот.

Това се случва на фона на лавината от престъпления извършвани от министър енерГЕПИка по всички фронтове. От второто видео, по-долу, можете да си припомните едно от най-последните и най-големите, като размер на откраднатите пари, по схемата с АЕЦ "Белене".

И за да не остане капка съмнение в робската същност на новата газова схема Петкова и Рубин са обсъдили и продължаването на другата, с т.нар. "американски" ТЕЦ-ове, в Маришкия басейн. Ето как завършва горното съобщение от сайта на министерството:

"По време на срещата бе дискутирана и темата с работата на двете американски топлоелектрически централи у нас – "Ей И Ес Гълъбово" и "Контур Глобал". "Двете централи са базова мощност за българската енергетика. Уверена съм, че благодарение на конструктивния диалог, който водим с колегите, ще намерим приемливо и за двете страни решение, що се отнася до дългосрочните договори", отбеляза министър Петкова."

Факта, че (из)роднити политици не се пазарят със САЩ за равноправни сделки, като например премахването на визовия режим или други ползи означава, че е достатъчно това, че ги държат със зависимости, поради безбройните им престъпления, подкрепени с нужните компромати.

Георги Котев







Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841547
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031