Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2018 19:34 - Нежно го бръснат Трайчо Трайков?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1036 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 26.09.2018 20:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
2,4 милиона е капка в морето на фона на многомилиардните престъпления извършени със съдействието и под покровителството на този престъпник. Ще ви припомня накратко само няколко от най-значимите му заслуги за мизерията на всички нас.

image

Още с встъпването си на длъжност министър енерГЕПИка заедно с Бойко Борисов се опитаха да ни оскубят с 200 000 000 (двеста милиона) лева, за писта за Формула 1, край Доброславци. Тогава шейховете се оказаха менте и далаверата пропадна.

image

Работеше не за народа, а за частните монополи, които даже му плащаха да ги рекламира.

image

След трагедията в село Бисер и загиналите 10 човека той беше командирован от Борисов със заместника си да инспектират язовирните стени в страната. На снимката е запечатан момент от тежкият им и народополезен труд.

image

Трайов поздравява единствения изпълнителен директор на АЕЦ в света, чието ухо беше отрязано заради участие в престъпни схеми. Конкретния поздрав е на 20-ти декември 2011-та година, на територията на АЕЦ "Козлодуй". Причината е рекордното производство на електроенергия за една година от двата работещи блока (5 и 6). Този рекорд остава непроменен и до днес, въпреки разрешението за блок №6 да работи на повишена мощност. Давайте курбан, че през 2011-та АЕЦ-а не беше гръмната.

image

За да заличава следите на пристъпленията си организираше ИЗТРИВАНЕ/ИЗЧЕЗВАНЕ НА ЗАПИСИТЕ на негови интервюта за БНР. Това се случи минимум ТРИ ПЪТИ. Последният от трите заличени престъпни откровения можете да чуете най-долу, след края на статията.

За по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимките.

image

Назначава в управата на "Южен поток България" свой колега счетоводител, който е отчел следните приходи за 2012-та, за само ОСЕМ МЕСЕЦА. Сами смятайте, по колко му се падат на месец. Същият счетоводител и протаже на Трайков е цицал през същата година от още ЧЕТИРИ държавни и ДВЕ частни компании.

image

Това писмо макар и да идва от Дирекция в Министерски съвет, но то е писано под диктовката на Трайков. До ден днешен този престъпник не е показал и ЕДНА БУКВА в оправдание на похарчените повече от ДВА МИЛИОНА лева. Това престъпление служи за да защитава много по-голямо престъпление, свързано с експериментална експлоатация на ядрено гориво в АЕЦ "Козлодуй" и струмащо на всички нас над ДВА МИЛИАРДА лева.

image

Една от ДВЕТЕ ФАКТУРИ, за платените суми на Трайков, за да съдейства на Атомстройекспорт да бъде осъдена бъларската НЕК за близо 1,2 милиарда лева. Общо Трайков прибира за предателството 70 000 евро.

image

Списъкът на свидетелите по делото за спрения проект АЕЦ "Белене".

image

Още едно негово изтрито интервю, от друга "медия".

image

Между тежките си делници некадърния счетоводител намира време и за отмора. Ако ставаше поне за счетоводител, защо тогава не си е оправил тези 2,4 милиона, които сега са му блокирани? А колко още милиони е "узаконил"?

И това е само черешката на тората. За делата си този престъпник следва да лежи до живот, а всичко откраднато да му бъде отнето, до последното копче. При него не откраднато НЯМА!

Георги Котев





Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9884306
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930