Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2018 19:19 - Теменужка Петкова ни прави 33-та дупка на китайски кавал
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 846 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Два дни подред, на 28-ми и 29-ти август, група китайски туристи обикалят страната и биват представяни от политико-медийно-енерГЕПИйната мафия за потенциални инвеститори при доизграждането на АЕЦ "Белене". Два дни подред Министерство на енерГЕПИката пуска съобщения, мигновено разпространявани от "медиите", за успеха на екскурзията, но нито веднъж не съобщиха името и чиновническата позиция на ръководителя на групичката. Това е СВЕТОВЕН ПРЕЦЕДЕНТ за междудържавни отношения на ниво над ДЕСЕТ МИЛИАРДА. Детайлите.

image

На снимката виждате две съобщения на (из)родното Министерство на енерГЕПИката, от началото на юли и вчерашното. Подчертах най-важното от тях, за да видите с кой Петкова и какво е подписала, а сега с кой и за какво разговаря. За съобщението на МЕ от онзи ден ( 28-ми август ) специално ви разказах и показах преди два дни в "Китайски съюз на слепите ще строи АЕЦ "Белене"".

На практика в началото на юли Петкова подписва нещо с организацията, която планира и контролира ПЕТ ГОДИШНИТЕ икономически програми на комунистическата държава Китайска Народна Република. Такъв орган имаше и при комунистическа България, но не и в наши дни.

Сега ще ви покажа, какво е съотношението мужду структурата с която Петкова е подписала в началото на юли и тази, за която твърди, че е преговаряла вчера:

image

Комитета по планиране на КНР е горе в ляво на снимката от нейния си интернет сайт, а новите преговарящи са на ... преброихте ли на кое място на кавала? От сайта на Националната комисия за развитие и реформи, на КНР, НЯМА ЛИНК към подчинената и структура на Националната енергийна администрация. Такъв линк не успях да открия и с помощта на чичко Google. Много се опитвах, но ... ъ-ъ!

Едва във черашното, второто съобщение на Министерство на енерГЕПИката за китайската екскурзия, в самият му край и за първи и единствен път се цитира едно име и чиновническа позиция на участник в мероприятието. Ето как изглежда това:

"За китайското правителство технологичното развитие на ядрената енергетика е основен приоритет, каза заместник-генералният директор на Департамента за ядрена енергия на Китайската национална енергийна администрация Ши Лишан. Той поясни, че в момента в страната се изграждат 17 нови реактора."

Поради липса на интернет сайт на стуктурата представлявана от другаря Ши не можем да потвърдим неговата самоличност и автентичност. За сметка на това можем да проверим, дали твърдението му за приоритетите на китайското правителство съответстват на дейстителността?

image

Съдейки по процентния ръст на вятърните и слънчевите инсталации, към второто тримесечие на 2018-та, спрямо второто тримесечие на 2017-та години приоритетите са много, много по-различни, от това което ни пробутва (из)родната политико-медийно-енерГЕПИйна мафия. Освен това не успях да открия достоверни данни, че наистина в момента в Китай се изграждат 17 нови ядрено-енергийни блока, а не реактори, както ни лъжат от министерството.

През седмицата Българска стопанска (БСК) камара публикува стряскащи данни за 11 годишен срив на преките частни инвестиции у нас, достигнали под ДВА МИЛИАРДА ЛЕВА, за първи път през този период, за миналата 2017-та година. Как сега си представяте, че едни безлични, безименни и призрачни китайци изсипват торби с над ДЕСЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА, заради честните сини очи на Теменужка Петкова, Бойко Борисов и цялата организирана престъпност, владееща територията?

Георги Котев



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841722
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031