Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2018 20:19 - Последната рожба-мутант на Росатом
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1187 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес държавната корпорация се похвали с детайли около организма на последната си рожба, за която съобщи още в края на април и я изпрати на дълъг път, през Северния ледовит океан. Става въпрос за плаващата АЕЦ "Академик Ломоносов", която тръгна от Санкт Петербург, сега е на път към Мурманск, за първо зареждане с ядрено гориво, а после ще продължи към Чукотка, за да влезе в експлоатация. И ето какво каза за нея днес, на Фейсбук стената си Росатом (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Ще преведа само подчертаното с червена линия, от мен изречение, в горния десен ъгъл на снимката:

ПЛАВАЩИЯТ АТОМЕН ЕНЕРГИЕН БЛОК "АКАДЕМИК ЛОМОНОСОВ" ИМА СЪРЦЕ (ПО-ТОЧНО, ДАЖЕ ДВЕ).

От незапомнени времена всички клонове на световната ядрена мафия наричат ЯДРЕНИЯ РЕАКТОР - СЪРЦЕТО на всеки енериен блок. Тук съм показвал доказателство за това от българския и американския клонове на ядрената мефия. Винаги, когато съм ви показвал тези неща съм твърдял, че ДА, всеки ядрен енергиен блок МОЖЕ да се оприличи на човешки или животински организъм. По същата логика отделните възли на даден блок съответстват на определени органи от тялото. НО ядрения реактор НЕ Е СЪРЦЕТО в тялото на енергийния блок!

Обяснението е повече от елементарно. СЪРЦЕТО в живия организъм играе ролатя на ПОМПА, която изтласква жизненоважен флуид да циркулира. И във всеки действащ ядрен блок има такива помпи, които изпълняват ролята на сърцето. Какво тогава е ЯДРЕНИЯТ РЕАКТОР? В тялото на енергийния блок реактора играе ролата на СТОМАХ, който се храни с ЯДРЕНО ГОРИВО.
Ядрената мафия нарочно не го нарича с истинското му име, защото няма тоалетни за @КОТО, което трябва да освободи стомаха за следващата порция храна.

В разглежданият от нас пресен случай имаме тяло с два стомаха, на които им се приписват свойствата на сърца.

Жалка работа!

Георги Котев



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832955
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031