Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2018 10:20 - Владимир Путин: Мараба, аскер! Йок АЕЦ.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2048 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
При вчерашното посрещане на руския президент в Анкара той поздрави почетната рота на родния им език. Преди години същото стори и Бойко Борисов, но за това той едва не беше обрязан и линчуван. Сега никой не е забелязал "предателството" на Путин? Но не това е толкова важно и интересно. Много по-незабелязано и премълчано остана откровението на Владимир Путин, че въпреки старта на строителството на АЕЦ "Аккую" парите за целия проект още не са осигурени.
По време на официалното слово, по случай дистанционната първа бетонна заливка, на бъдещата АЕЦ, Владимир Путин благодари на президента Ердоган, турските власти и парламентаристи, които са присвоили статут на стратегически обект на атомната електроцентрала, което дава много данъчни превилегии и предимства за потенциалните инвеститори. "Това ще повиши комерсиалната му привлекателност за потенциалните инвеститори", бяха точните думи на Владимир Путин.
Така, на практика, той признава, че за около 50% от стойността на проекта все още никой не желае да се бръкне, въпреки че от години се знае, че Ердоган ще осигури данъчните облекчения. А това от своя страна означава, че бъдещата съдба на обекта е повече от мъглива и неясна. На мен лично даже много ми е ясна, но няма да ви натрапвам мнението си.

image

Лично аз приветствам знанието и употребата на всякакви чужди езици. Това сближава и сприятелява хората.

Новинарския репортаж, в който са събрани, както поздрава към войската, така и речта при откриването на строителството на АЕЦ "Аккую" можете да видите по-долу. Гледайте и слушайте внимателно, за да не се образуват недоразумения!

Пикантен момент в репортажа е, как президента Ердоган се допитва до колегата си Путин за възможностите да си разшири двореца (Ак сарай). Изглежда това повече го вълнуваше, от някаква си АЕЦ?

Георги Котев





Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9882906
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930