Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2018 18:29 - Силата на дружбата Теменужка Петкова - Гинка Върбакова
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1763 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 25.03.2018 18:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тя може да се изрази с една единствена дума - ПОЧТЕНОСТ и само ПОЧТЕНОСТ. Каза го самата министърка в началото на месеца, а ако сте го забравили можете да си го припомните от началото на видеото в края на статията. Петкова нарече и себе си почтена и Върбакова почтена. Следователно тук е пресечната точка на дългогодишната им дружба?
А сега ще разгледаме няколко почтени похвата в бизнеса на новоизпечената милионерка, като за основа ще вземем една единствена снимка, направена от интернет сайта на фирмата и Инерком. Пътят към нея е както следва МЕНЮ / ИНЕРКОМ / ЗА НАС:

image

ПЪРВО! Какво четем в предпоследното изречение, в дясната половина на снимката? "ИНЕРКОМ ЕООД е вписана в Камарата на строителите на България, като притежава всички необходими категории". А сега да отидем във въпросната Камара и да проверим дали декларираното от Гинка е вярно?

image

По азбучен ред ИНЕРКОМ трабваше да бъде межда ИНЕКС ТРЕЙД и ИНТЕРСТРОЙ - КАЛЕТО, но нея я НЯМА. След нарочно запитвана в локалната търсачка на сайта за името на фирмата или името на собственичката и неизменно дава НУЛА резултата.

ВТОРО! Четем най-последното изречение в първата снимка? "Наши партньори са водещи световни компании." Следват миниартюрни рекламни банери на няколко фирми сред които наистина има и със световни имена. ПРОБЛЕМ! Банерите не водят към сайтовете на посочените фирми!!! Няма хипер-линкове, каквато е добрата бизнес практика. ИЗВОД! Едва ли някоя от посочените фирми някога е чувала за Гинка и фирмата и?

ТРЕТО! От падащото меню, в ляво на първата снимка, виждаме основните раздели в сайта на фирмата. Сред тях липсва НОВИНИ или нещо, което да показва, че сайта информира клиентите и партньорите си за успехите и движението на бизнеса си. За бизнес от 100 000 000 (сто милиона), каквито Гинка твърди че са активите и, тове е меко казано СТРАНННО.

ЧЕТВЪРТО! На сайта няма заявление и обявление за фирмата, която го е създала, поддържа и държи авторските права!!! На практика този сайт няма абсолютно никаква стойност. Той е една голяма (ПОЧТЕНА) ЛЪЖА? Това е все едно аз да си изрежа правоъгълник с размерите на автобусно билетче и с него да пътувам спокойно и заканно в градския транспорт?

ПЕТО! Извън информацията на първата снимка, но пак от сайта на Инерком ви припомням, как ТРИ фотоволтаични паркчета се представят за СЕДЕМ парка, за което наскоро ви разказах и показах в "Диамантите в короната на Гинка Върбакова" ( http://gikotev.blog.bg/drugi/2018/03/20/diamantite-v-koronata-na-ginka-vyrbakova.1599805 ).

Ето заради тези и други подобни ПОЧТЕНИ действия на бизнесдамата Гинка Върбакова министър Теменужка Петкова я люби, тачи и милее. Почтени дами, почтени бизнеси - дружба от векове за векове!

Вижте поне първата минута и половина от долното видео.

Георги Котев





Гласувай:
7



1. planinitenabulgaria - Абстрахирам се от фактите, за които намерате документи,
26.03.2018 17:33
но от позицията си на служител в Енертого почти 30 години, постингите Ви ми звучат тролово. Мотиви - докато бяхте неутрален когато се появихте в Блог. бг, вече заемате страна, която е в синхрон с усилията за дестабилизация на страната от една политическа сила, пета колона на друга страна...
Лошо, товарищ Гикотев, лошо...
цитирай
2. gikotev - Re: Абстрахирам се от фактите, за които намерате документи,
26.03.2018 18:40
Абстрахирайки се от факта, че си изключително тъп горски, който се представя за голямата работа трябва да отбележа, че в словоблудството ти НЯМА НИТО ЕДИН КОНТРА АРГУМЕНТ на изнесените ФАКТИ в статията ми. НИТО ЕДИН!!! Какво ти звучи на теб на мен ми дреме на левия джоб на панталона!
Пуснах словоблудството ти само за да покажа на останалите читатели пример, как през последните седмици кухите лейки на Държавна сигурност са силно активирани да дрънчат. Подобни лигавщини все по-често се появяват под постингите ми във Фейсбук, но понеже там автоматично ги блокирам ги пренасочиха тук. Така реших да пусна един, да остане за историята. Но повече да не се надяват в скоро време!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9835874
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031