Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2017 19:19 - ДЕБИЛско-самоУБИЙСТВЕН ПиАр на Росатом
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1286 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди 24 часа държавната корпорация стартира на Фейсбук стената си (дез)информационна кампания, целяща заблуждаване на жертвите, относно истината за произхода и разпространението на радиоактивния изотоп Рутений-106, преди около два месеца. За ваше улеснение и удобство заснех и сега ще ви покажа в два кадъра старта на тази кретенска акция (за по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимките):

image

Още с комикса, който са спретнали и заглавието на текста към него (в дясно) те отместват центъра на вниманието от истинския виновник на престъплението Росатом, т.е. от самите себе си, към невинният изотоп Рутений-106.

На комикса: "Какво съм Ви направил? Та аз съм добър!"

Заглавието: "Всеки може да обиди малчугана!"

1. Обвиняват хората обсъждащи проблема в съчинение и разпространение на ГЛУПОСТИ.
2. Така скалъпват (дез)информацията, че на НЕодушевеният изотоп да му се налага да се ОПРАВДАВА, вместо истински виновния многохиляден персонал на Росатом. Именно те са произвели НЕсъществуващият на земята изотоп, а после са го разпространили на места, където не трябва. А сега му дават думата на него да се оправдава. Удобно? А?
3. ОПРАВДАНИЕТО започва с твърдението, че той е един много полезен елемент, произвеждан от много УМНИ хора, по целия свят, в това число и в Росатом. Не се произвеждал в АЕЦ, а разпространителите на ГЛУПОСТИ ЛЪЖАТ.
4. Следва обяснението, че в Русия той се произвежда само в град Димитровград, а след това се доставя в подмосковния град Обнинск или се изнася в САЩ и Германия. До сега НИКОЙ не се бил оплаквал от проблеми с доставката му. (То и преди Чернобил никой не се беше оплаквал от .... но вие се сещате? - бел. Г.К.)

image

5. Пояснява, че е полезен при лекуването на очни билести, но пропуска да отбележи, че при тези видове терапия той се прилага дозирано и контролирано, а не както преди ДВА МЕСЕЦА, без предупреждение и в стотици и хиляди пъти над обичайните концентрации.
6. НЯКОИ си РАЗПРАВЯЛИ, че наскоро се бил появил на различни места от Нормандия (северна Франция) до Урал (Русия). Обърнете внимание на последователността на ПОЯВЯВАНЕТО му! От ЗАПАД на ИЗТОК, а не обратно?
7 . За сега от него в Обнинск правели само ДЕСЕТ БРОЙКИ на година. Не се уточнява, какво представляват тези БРОЙКИ, като маса или обем, но за сметка на това допуска, че негови БЛИЗНАЦИ може да са виновни за суматохата. НЕ назовава по именно или по друг начин своите близнаци, защото това било СЕКРЕТНО, но натъртва, че всички до един са МНОГО ПОЛЕЗНИ и никога не вредят на хората.

Вместо заключение. Днес Файнешъл Таймс публикува подробен репортаж от един от двата най-засегнати уралски града, а именно Аргаяш, който се намира на 23 километра южно от ядреното предприятие "Маяк". Разказът е меко казано покъртителен, но не само заради това ще ви го спестя. Ще ви покажа само снимка от центъра на въпросното градче:

image

Снимката в червеното каре е на Файнешъл Таймс, а аз реших да ви покажа разширена версия, с помощта на Google Earth. В долният десен ъгъл на снимката можете да видите географските координати на мястото, ако решите да го "посетите".

По всичко изглежда, че тази история ще продължава да се разгаря?

Георги Котев



Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9866401
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930