Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2017 19:19 - Министър: Редовно* индексираме грабежа АЕЦ "Белене"
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1176 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Понеже "журналистите" упорито, съзнателно и целенасочено (дез)информират населението по развитието на грабеж №1, на кабинета Мутра3, си направих труда да открия цялото видео 1:1 от вчерашната декларация на министър енерГЕПИка, за поредната серия от престъплението. Всеки желаещ може да види 5 минутното видео в края на статията.

А то започва със следната декларация на министър енерГЕПИка:

"С колегите от Росатом имахме регулярна среща (1). Тази регулярна среща е свързана със изпълнението на ангажимента от страна на Росатом за доставката на оборудването, останалата част от оборудването (2), което трябва да пристигне в България до края на тази година (3). Така че колегите бяха тук, за да уточниме определени въпроси (4). Имаме наши представители, които в момента са там и те извършват последни финални инспекции на оборудването (5). Така че това беше предмета на тази среща."

Това са само първите 25 секунди от импровизираната близо 5 минутна пресконференция. Цифровите маркери в скобите ги поставих за да се проследи логиката на коментара на престъпната декларация на министърката. И тя е както следва:

1. Кой, от къде и как регулира тези срещи? Къде е разписано и аранжирано това мероприятие? Кои са били предишните регулярни срещи и какво се е договаряло на тях? Защо ние за пръв път чуваме за подобно регулиране? ВАЖНО е ДА СЕ ОТБЕЛЕЖИ! Освен думите на министър енерГЕПИка няма друго, независимо потвърждение за осъществяването на срещата и разговорите при премиера-слънце, както после тя уточнява. Нито от страна на МС, нито от страна на Росатом. НЯ-МА!

2. Когато е бил поет този ангажимент предвиждало ли се е да има неопределен брой междинни, "регулярни" срещи? Логично е този ангажимент да е бил поет до момента на плащането (8-ми декември 2016-та г.), а от там насетне само да се изпълнява? Преди доставката на първата част от оборудването (през март 2017-та г.) такива срещи не бяха оповестявани, а след това тази е ПЪРВАТА.

3. Крайният срок за доставка на оставащото оборудване, начело с реактор №2, вече няколко пъти необосновано се променя от самата министърка. Първо беше август, после септември, после до зимата (23-ти декември), а сега края на годината. Тази доказана лъжкиня едва ли ще се спре до тук? И тук идва слугинажа на "журналистчетата", дето не могат да се сетят да я питат.

4. Уточнявали са индексацията на грабежа. А какво още има да се уточнява? Който е по-любознателен, съобразителен и изгледа краткото видео ще се досети, как се договаря в момента схемата за индексиране на грабежа.

5. Министърката ПОТВЪРЖДАВА, че преди още да сме платили МИЛИАРД и ДВЕСТА МИЛИОНА лева, на 8-ми декември 2016-та г., нашата страна НЕ Е ЗНАЕЛА за какво ги плаща и каво и кога ще получи!!! Преди това тя многократно ни заблуждаваше, че няма как да платим нещо преди да сме видели и сме се убедили в неговото съответствие. "Журналята" си знаят урока и не задават "глупави" въпроси?

image


По словоблудството на министърката може още да се коментира и разобличава, но мисля да пощадя нежните ви души. Вие все едно ще постъпите като "журналята"? Няма да разпрастраните разобличенията? Тогава защо повече да се хабя? Вие плащате заплатата на министърката плюс че не ви пука да откраднатото, а аз от осем години съм на "сухо".

* В оригинала Петкова използва русизма "регулярно", което в превод на български означава РЕДОВНО. Явно нашата прекалява с екскурзиите до Русия?

Георги Котев

Следва вчерашното видео ПЛЮС пресконференцията на министър енерГЕПИка от 15-ти август 2017-та г., на която тя за последен път твърдо заяви, че остатъка от оборудването ще бъде доставено у нас до края на септември. На същата пресконференция аз зададох на министърката ДВА въпроса, на които тя излъга, но нито един "журналист или медия" не отрази този факт. Ето ги:






Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841306
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031