Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2017 19:19 - Държавна сигурност потвърди смъртната ми присъда
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1771 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
При това ми гарантира, че тя ще бъде изпълнена от най-добрият им експерт по мокри поръчки. Потвърждението стана факт вчера, 12-ти септември, по неочаквано оригинален начин. А именно, през публикувано Решение на Комисията за разкриване на досиетата на доносниците на ДС. То е дълго само 20 страници и всеки желаещ може да го види 1:1 от адреса http://desebg.com/images/stories/Komdos/2017-pdf/2-1041-durzavni-firmi_Min-energetika.pdf

Но нас не ни интересува цялото, а само разкрития доносник на страница 9/20, където виждаме (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Преди ОСЕМ дни в "Държавна сигурност официално ме заплаши с убийство" ( http://gikotev.blog.bg/drugi/2017/09/05/dyrjavna-sigurnost-oficialno-me-zaplashi-s-ubiistvo.1565603 ) ви показах и разказах, как същият доносник ме заплаши.
Но вчерашното съобщение ни дава повече яснота и подробности около качествата и възможностите на доносника на ДС.
Червената стрелка на горната снимка показва, къде и какво е работил доносника. ПГУ означава Първо Главно Управление. За да разберете, за какво става въпрос ще ви предложа обяснението на журналиста Христо Христов, за целите и задачите, които е изпълнявало ПГУ по времето на комунизма у нас. Цялото описание можете да видите в статията на вестник "Капитал" "Държавна сигурност. Част 1: Първо главно управление – филиалът на КГБ" ( http://www.capital.bg/blogove/dosieta/durjavna_sigurnost/2010/08/26/951524_durjavna_sigurnost_chast_1_purvo_glavno_upravlenie/ ), но за по-кратко ще ви предложа най-същественото от нея:

Едно от най-важните правомощия, което обаче Политбюро дава на ПГУ в новите "Положения", е правото на разузнаването да извършва специални операции като убийства и отвличания зад граница. Официалната формулировка в документа е:

"Разузнавателното управление планира, подготвя и извършва на територията на капиталистическите и развиващите се страни остри агентурно-оперативни мероприятия срещу обекти на противника и лица, които се занимават с активна вражеска дейност или са извършили престъпления срещу НРБ."

На оперативния език на разузнаването "остри" мероприятия означават изключително секретни операции за извършване на убийства, отвличания, саботажни акции. Мишени при острите мероприятия са враговете зад граница – отделни представители и водачи на българската емиграция. Използването на подобни методи не е новост за ДС, която в предходните години прибягва до тях за разправа с "враговете" на партията. Но този път Политбюро официално ги узаконява в основния нормативен документ за дейността на разузнаването.

......................... Край на цитата ............................

Сега ще ви припомня, с какво и как ме заплаши доносник Хабов, оказал се в последствие подготвен убиец, на 4-ти септември:

image

Тази присъда беше издадена на 4-ти септември. Не случайно натъртвам на датите, защото това е важно, за "нарисуването на цялата картина".
А сега вижте, за какъв се представя убиец Хабов само ДЕН ПО-РАНО, преди да ме осъди, в предизвикана от него самият словесна битка във Фейсбук:

image

Убиецът Хабов се представя за представител на техническото разузнаване. САМО ЧЕ, техническото разузнаване в структурата на ДС НЕ СЕ намера в ПГУ, а в ЧЕТВЪРТО ГУ, по-известно като икономическо разузнаване. Схванахте ли разликата?
Подготвен убиец се представя за невинна овчица.
Ако още веднъж погледнете най-горната снимка, на текста подчертан с червено, ще забележите че досието му, състоящо се от ДВА тома с общо 260 старници е унищожено още в началото на 90-те години на миналия век. До вчера си мислех, че Хабов се е занимавал само с доноси, но при новите обстоятелства съм почти сигурен, че между унищожените 260 страници има и планове, и отчети за убиване на хора.

За днес предпочитамм да спра. Продължение ще има, ако до тогава Хабов не ме "намокри".

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ! В денят, в който убиецът Хабов се представя за агент от техническото разузнаване той чества 70 годишин юбилей. Ден по-късно произнася присъдата ми. Има и други пикантерии около това нищожество, но вече наистина се изтощих.

Георги Котев



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9871470
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930