Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2017 10:24 - Държавна сигурност официално ме заплаши с убийство
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2899 Коментари: 5 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това се случи вчера вечер, 4-ти септември 2017 г. Присъдата ми беше изпратена на лични съобщения във Фейсбук от дългогодишния доносник на ДС агент Хабов. Съдържанието на присъдата 1:1 изглежда ето така (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Доносникът се е почувствал обиден от мой отговор на негово гнусно заяждане в една от групите във ФБ, за което ви споменах преди два вни в "Кое накара Държавна сигурност да ме заплаши публично?" ( http://gikotev.blog.bg/drugi/2017/09/03/koe-nakara-dyrjavna-sigurnost-da-me-zaplashi-publichno.1565275 ).

А самият старт на словесната престрелка изглеждаше ето така:

image

За протокола само ще отбележа, че пълният текст на отпора, който дадох на наглия доносник съм го запазил на сигурно място, така че при нужда ще бъде показан и анализиран.

Много мислих дали да коментирам пунктовете от присъдата на ДС, която се кани да приведе в действие? В крайна сметка реших да го направя, но много сдържано, за да не давам поводи на престъпната групировка да усложнява картината.

1) Да завеждат колкото си искат дела и за колкото си искат пари. Това не е никакъв проблем, а най-вероятно е лъжа.

2) Според първоначалните лъжи на агента той трябваше да търси заповедта за освобождаването ми от АЕЦ-а, за да доаже, че съм уволнен, а не освободен по мое желание. Вместо това от там са му дали някакви и нечии доноси!!!! Аз лично не знам някога и за някого да съм писал доноси. Още повече ме учудва, че атомната централа се занимава с производство и съхранение на доноси, въпреки че съм работил там повече от 17 (седемнадесет) години. Ако това с доносите е вярно тази фабрика трябва веднага да се затвори. Що се отнася до ДС агента то той освен от доноси друго не разбира. Та каквото и да са му дали от АЕЦ-а, ако това въобще се е случило (и на какво основание!!??) то на него винаги ще му се привиждат доноси?

3) Касчиев (Георги), бивш председател на ядрения регулатор, по времето на кабенета Костов, уволнен от поста, заради действия против България. Лично съм се срещал с него и общувал само ДВА пъти през живота си, сумарно не повече от ТРИ часа. Ще ми бъде интересно да узная, какво знае за душата ми? Имам достатъчно елементи от пъзела на собствената му душица.

4) Професор Д"Аурия (Франческо) е преподавател във факултета по инженерни науки, към университета на град Пиза, Италия. Заедно с това той ръководи научно-развойна група, в която аз работех в периода 2008-2010-та години. Не знам, какви "интересни" неща той ще добави за моето освидетелстване в лудница, но всичко нужно и важно от престоя ми в Пиза аз си го пазя и при нужда също ще покажа на когото и където трябва. Интересният момент тук е, кой съд ще приеме за чиста монета голословни твърдения на един старец, в защита на семейното си другаре "от десетки години"???

Последният пунк от заплахата на агента хвърля светлина върху престъпните му намерения. Вижте пак как той стартира атаката си срещу мен, с лъжата, че съм бил уволнен от АЕЦ-а. В същото време знае, че съм работил в Пиза, при семейното му другарче. Ако наистина бях УВОЛНЕН, а не ОСВОБОДЕН, приятелят му Д"Аурия нямаше никога да ме приеме и търпи цели две години. Това издава подлата душа на нищожеството Хабов. Знае истината, но нарочно я извърта на 180°? От ДС само така действат. От Италия аз също си тръгнах по собствено желание и за това имам съответните доказателства.

Междувременно започна да ми се прояснява картинката за истинската причина за безпрецедентната атака на ДС срещу скромната ми особа, точно в този момент. Но стига съм ви досаждал за днес. В случай, че атаката се засили или придобие някакво развитие пак ще ви дам да знаете.

Георги Котев



Гласувай:
9



1. brancaleon - Здравей
05.09.2017 21:24
Дупе да му е яко на този, ако го вкарат на топло. Сигурно има за какво да го окошарят.
цитирай
2. gikotev - Re: Здравей
05.09.2017 21:33
Ако територията беше правова държава то доносника трябваше да гние в паделата вече повече от четвърт век. Но понеже организираната престъпност владее същата територия Хабов редовно тъпче жълтите павета, а от време на време изпраща смъртоносни заплахи на неудобните за режима.
цитирай
3. nedovolen - За КДС-то
05.09.2017 23:13
Да чуе една покъртителна реч от "водещия" си - от оня свет. Може да вдене.

https://www.youtube/watch?v=LBF92cWdoPA
Линка не е активиран.
цитирай
4. pinkpanter - Най-сетне се намери някой,
07.09.2017 00:33
който да има време и нерви да се занимава с откачалка като теб. Хиновски не е стока, нито пък Касчиев, но поне са психически здрави. Искрено се надявам да те осъдят. Години наред обиждаш и клеймиш почтени хора и експерти в областта на ядрената енергетика. Никой не иска да се занимава с теб за да не бъде очернен и залят с помия. Това е и причината да си стоя анонимен, което толкова много те вбесява. Яд те е, че не знаеш кой съм. Хиновски и Касчиев са вече хора на възраст, пенсионери, не им пука вече за кариера и добро име. Сигурно затова са решили да те съдят. Догодина ще станат 10 години откакто заливаш медиите с брътвежите си. Дано до тогава най-сетне те разобличат и теб. Психар нещастен!
цитирай
5. gikotev - Re: Най-сетне се намери някой,
07.09.2017 01:00
О, розово нищожество, ти си толкова тъпо и безмозъчно, че действаш като кучето на Павлов? Потекоха ли ти лигавщините, като си представяш че съм осъден? ;-) А ма, блуднице, ти наистина ли си вЕрваш, че нЕкой иска да ме осъди, за каквото и да било? Знаех си, че си тъпа, но ти държиш да надскочиш очакванията ми?
Ако има някаква полза от постановката на другарката доносничка Хабова това е, че предизвика изплуването на твоето низсше нищожество, което да ме нарече "Психар нещастен", с което да си заработи допълнителни точки, за много скорошното и разобличаване и справедливо наказание.
Трепери червей, дето се представя за котка, но няма аналог по нищожественост на планетата Земя! Както съм ти обещал, че ще те изоблича и покажа така и ще стане.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833639
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031