Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2017 19:24 - Путин към Радев: Ще дойда, ако се подготвиш
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2237 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 04.08.2017 19:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес всички "медии" ни зарадваха с новината, че президентите на България и Русия са си разменили поздравителни телеграми, по повод 25 годишнина от Договор между двете страни за приятелство и сътрудничество. И двете телеграми, всяка от по ЕДНА страничка са налични на интернет страницата на българския президент.
И ето, какво четем в приветствието на Владимир Путин (за по-добър преглед и прочит кликнете върху снимката):

image

Акцентите:

"Договорът ... създаде условия за увеличаване на обемите на взаимната търговия и инвестиционните потоци, за активизация на сътрудничеството в ЕНЕРГИЙНАТА, научно-техническата, хуманитарната и други сфери."

За енергетиката ЗНАЕМ! Благодарение само на големия ШЛЕМ на доносник Гоце за последните двадесет години сме с няколко МИЛИАРДА НА-ЗАД. Само по схемата с АЕЦ "Белене" сме с повече от ТРИ милиарда назад. Десетки милиони глътна и "Южен поток", а за петролопровода Бургас-Александрупулис нямам представа.
В научно-техническата сфера навярно президента Путин има предвид изобретяването на копчето за дрехи с ТРИ ДУПКИ, чийто лиценз безплатно ни предоставиха и сега ние сме световен лидер в тяхното производство?
В хуманитарната сфера не бива да забравяме, как Русия прие 80% от нелегарните бежанци у нас, а също така и 50% от индо-българското население и им осигури нормални човешки условия за съществуване, развитие и интеграция със северните елени?

"Сигурен съм, че още една юбилейна дата, която предстои да отбележим през март идната година - 140 години от освобождението на България от Османско иго - ще бъде отбелязана с нарастване на съвместните дейности по всички въпроси на съвместния дневен ред."


Не знаете, какъв е съвместния дневен ред? Вижте коментарите под червения маркер!

Ето и отговора на нашия президент:

"
Очаквам Вашето посещениев Република България през 2018 г. във връзка с честването на 140-та годишнина от Освобождението на нашата страна дададе възможност за ползотворни разговори по всички въпроси от общ интерес. "

Май ще се подготви? С нов, по-голям ШЛЕМ?

ДВЕ ВАЖНИ УТОЧНЕНИЯ!

№1 Не става ясно, кой пръв на кого е изпратил поздравителната телеграма, с закодираните заклинания. Това обстоятелство би пролило повече светлина върху готовността на нашия?
№2 на официалната страница на руския президент Kremlin.RU няма нито една буква намек, за разменените телеграми. У нас телеграмите бяха публикувани точно в 10:00 сутринта, а до 19:00 вечерта Кревмъл продължава да мълчи. Специално прегледах и обедната емесея новини на централната руска телевизия, КАНАЛ 1, но и там нямаше и звук за светлото събитие. Само ИТАР-ТАСС се е отчел със съобщение публикувано 32 (тредесет и две) минути след съобщението от София.

Георги Котев



Гласувай:
7



1. planinitenabulgaria - Тези дни всички прогресивни и честни хора по света призозавата Путин да се
04.08.2017 20:50
кандидатира още веднаж за презиидент. Ще видя в туитърите дали това искат Тръмп, Егор Додон и Генерал Радев.
Не винаги става обаче така, както човек го намисли. В резултат на политиката на Тръмп, който не става за президент, долърът загуби 10% от стойоността си, а това засяга и Путин. Той губи 10% от стоността на неговите 250 млрд. долара, които заработи до сега от енергийни носители. Заради приятел да загубиш 25 млрд. долара никак не е приятно....
Предполагам, ще има страх и пред Додон и Радев, да не му щипнат и те по нещо, така че, току виж не дошъл по случай Освообождението на България от Русия и после още веднаж от СССР.
цитирай
2. brancaleon - До planinitenabulgaria
04.08.2017 23:42
Тръмп е желязно копеле, което иска да върне обратно в САЩ изнесената в Китай, Тайван и т.н. икономика. Пича иска да даде работа на американците, за да живеят по добре. Мен ако питате, точно този си е на мястото.
цитирай
3. jelezov - Колчем посетя този блог, винаги се ...
08.08.2017 23:14
Колчем посетя този блог, винаги се питам, защо този 52-годишен кретен се визуализира с ученическата си снимка? Не ще да е от суета. Най-вероятно е признак на вроден или придобит кретенизъм, косвено доказателство за което е и приятелското посещение на блога от още един кретен - planinitenabulgaria.
цитирай
4. gikotev - Re: Колчем посетя този блог, винаги се ...
08.08.2017 23:43
Питай се, скъпа! Питай се! Това няма да ти даде шанс другарят Путин да те допусне в сериите за френски ласки към самия него. Много си грозна, направо отвратителна, да не кажа смъртоносно отровна ;-)
Това че си сбъркана следва от факта, че наричаш ВОЙНИШКАТА ми снимка УЧЕНИЧЕСКА. ДА, не съм в униформа, но е превена броени дни преди да се уволня от казармата.
В края ня краищата не си ти, която ще ми нарежда с коя снимка да се представям?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832545
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031