Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2017 19:28 - Ако мутрата беше мъжка
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1662 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера премиерът "Мутра храни шарани с тиквени семки" заяви, че много специалисти били блъфирали по телевизиите, че Русия НЕ БИЛА ПРОИЗВЕЖДАЛА реактори за АЕЦ "Белене". А веднага след това допълни, че другата седмица щял да търси време лично да отиде и да инспектира вече пристигналите ДВА реактора, на площадката на АЕЦ "Белене". И тук възниква повече от логичният въпрос! Защо мутрата-премиер и слънце не покани въпросните специалисти, да го придружат по време на инспекцията му в Белене и по този начин да им натрие носа? Защо не ги назове и не ги покани? Защо? ЗАЩО? Защо ли? Защо?

Отговорът на този елементарен въпрос е повече от прост. В България има много малко специалисти, които биха могли да различат ядрен реактор от тенджера под налягане. По стечение на обстоятелствата аз съм един от тях и, съответно, познавам всички останали, които могат да бъдат приети за такива специалисти. НЯМА НАЛИЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че някой от останалите специалисти някога е блъфирал, че Русия не е произвела реакторите за АЕЦ "Белене". ОСВЕН МЕН! Но не точно блъфирал, а ясно и категорично заявил, че реактори има произведени, но не за Белене, а за неизвестно коя друга АЕЦ, преди близо 30 години, а сега ни се пробутват, като нови. Обърнете внимание на разликата в заявленията!

Ето го и предаването по BULGARIA ONAIR, където в края на октомври 2016-та изложих своята теза:

Георги Котев, ядрен физик: Оборудване за АЕЦ "Белене" не е било произвеждано

image

За какви специалисти говори тогава мутрата? И ако има други такива, освен мен, с аналогично позиция, защо не ги покани на съвместна инспекция в Белене, идната седмица?

Единствената НЕ специалистка, която си позволи наистина да блъфира, че Русия може би не е произвела реакторите за АЕЦ "Белене" беше бившата министърка енерГЕПИка на мутрата Трайка Трайкова, по-известна като Тр.Тр. Само дето тя не е специалистка по ядрени технологии, а само по най-елементарно счетоводство и то само на хартия, защото няма доказателства да има качества и за това. Има такъв случай, за който съм разказвал тук, когато Тр.Тр. при Ризова, в бТВ, пуска тази партенка. Но нищо повече!

Правя обосновано предположение, че мутрата визира именно приятелката си Тр.Тр., като специалистка, знаейки прекрасно, че последната няма да се натиска да идва да инспектират желязото заедно. Причината за това е още по-елементарна. Тр.Тр. осребри предателството си срещу всички нас, получавйки € 70 000, за да съдейства всички ние да бъдем осъдени и заплатим повече от
€ 600 000 000, за същото старо желязо. ("За какво Трайчо Трайков прибра € 70 000?")

Ако мутрата беше мъжка и министърката и също то тогава можехме да имаме някаква позитивна развръзка за всички нас. Но ... те са си обичайните ... вие се сещате.

Факта, че бяхме преметнати да платим купчина старо желязо за уж нови ядрени реактори е НЕВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕ СКРИТ! Опитите от страна на политико-енерГЕПИйната мафия, с любезното съдействие на всички "медии" ще продължи, но лъсването на истината в крайна сметка е неизбижно. И тогава ще настане веселба?

image

Тази снимка ми показва Google, когато търся по критерий МУТРА.

Георги Котев



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833721
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031