Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2017 20:18 - Мутра храни шарани с тиквени семки
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3068 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 05.06.2017 20:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес премиерът-мутра и слънце ме е обидил на специалист. Това се е случило при отговор на журналистически въпрос, свързан с проекта АЕЦ "Белене". Отговорът е покъртителен и въпросното видео вече е качено на Фейсбук стената на мутрата (ТУК). Ето как беше разиграна сценката:

Журналиска, която нито се вижда, нито се чува.

ББ - Вие се шегувате. От 20 милиарда да се изкарат от бюджета, да се строи.

Журналистка - Аргументирайте просто Вашето решение да се приватизира.

ББ - Единственият шанс, защото във момента нали някои считаха, че руснаците блъфират, че са произведени реакторите. Спомняте си? Имаше много такива специалисти по телевизиите, които излизаха (1). ОКаза се, че те са произведени и вече са на площадката в Белене. Даже сигурно другата седмица ще търся време да отида да ги видя (2). И ние всъщност имаме стока, като нация, за над три милиарда. И ясно е, че пари бюджета няма да се строят два реактора, единственият вариант минава през публично частно партньорство или приватизация на проекта, с някакво държавно участие (3). В зависимост от това, какво ще кажат експертите. Ние не случайно сме го дали на БАН, за да няма никакви спекулации, кой, как и защо го е решил. Това което ни предложат ще го дадеме на обществеността. Но факт е, че заради недалновидната политика на много, много хора преди нас се озовахме с два реактора в Белене във момента и три милиарда и нагоре пари.

Цифрите в скобите ги поставих аз, за да маркирам откъсите, които сега ще изкоментирам.

image

1 - Не знам, колко и кои "специалисти" има предвид мутрата, но аз със сигурност съм специалист и съм заявявал в телевизионно студио, по телевизия BULGARIA ONAIR, в края на октомври 2016-та г., че руснаците ще ни пробутат старо желязо, като за нови реактори. Видеото е налично на сайта на телевизията и всеки желаещ може да си го намери и гледа. Само дето нито там, нито НИ-КО-ГА не съм използвал израза БЛЪФИРАТ. И там, и тогава, и винаги, и всякога съм твърдял, че руснаците ИМАТ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТДАВНА РЕАКТОРИ, КОИТО ЩЕ НИ ПРОБУТАТ ЗА НОВИ. В последствие това се доказа елементарно. ("
У-НИ-КАЛ-НО! Видео с реактор №1 за АЕЦ "Белене" 2") Изключително доказателство за правотата ми е, че от въпросната телевизия не ме поканиха повторно, след пристигането на старото желязо у нас, за да проверим и изясним, кой-крив и кой-прав.

2 - Мутрата заявява, че и ДВАТА реактора вече са на площадката на АЕЦ "Белене", когато даже децата от Конго знаят, че това не е вярно. Старото желязо за първият беше докарано през март, а за вторият се очаква през септември. Доказателството за това ви показах преди броени дни в "
Помиярчето на Р.Овч. препика парламента". А и какво по-голямо доказателство за гигантското престъпление от това, че една мутра ще проверява и установява автентичността и годността на старо желязо да бъде използвано за ядрени реактори?

3 - Забелязахте ли? А? Видяхте ли? А? Усетихте ли, как точно ще продължи грабежа? Кодираното посление се съдържа в израза "
с някакво държавно участие". Така мутрата, имитирайки съжаление за попилените три милиарда до сега си постила килимчето за следващите повече от ТРИ милиарда. А? Забелязяхте ли?

На бе, шаране! На бе, матрял! Не се блъскай! Имам семе за всички ви. Няма да оставя нито един от вас ненахранен.

Георги Котев



Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9881550
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930