Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2017 20:18 - Р.Овч., какво ще е новото ти престъпление?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2727 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес всички "медии" бяха инструктирани да ни съобщят, че държавата е сменила своят представител в Надзорния съвет на "Лукойл Нефтохим Бургас". Това би следвало да означава, че Р.Овч. отива на пенсия? Но дали това е така?
Нека първо си припомним, как изглеждаше историята на последното му престъпление, на единствената, неповторима и уникална графика, която можете да видите само тук (за по-добър преглед и прочит, а също и ако искате да си я запазите, кликнете с мишката върху нея):

image

Дните през които Р.Овч. грееше държавният стол започват от 14-ти октомври 2013-та г. и до днес, 31-ви май 2017-та г. На практика той ще продължи да заема позицията до промяната на записа в Търговският регистър. Нека видим, какво съобщава по този повод Министерството на енерГЕПИката:


Красимир Първанов е новият член на Надзорния съвет на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД


Заместник-министърът на енергетиката Красимир Първанов е новият представител на държавата в Надзорния съвет на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД. Той бе избран от акционерите на редовното годишно общо събрание на дружеството, което се проведе днес, 31 май 2017 г., в Бургас. За работата си като член на Надзорния съвет на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД Красимир Първанов няма да получава възнаграждение.
Промените влизат в сила след вписване на решенията в Търговския регистър към Агенцията по вписвания.
Чрез своя представител в Надзорния съвет държавата е собственик на т.нар. "Златна акция" в "Лукойл Нефтохим Бургас" АД, която дава специфични права. Така държавата може да участва  при взимането на важни решения в дружеството, като например промяна на предмета на дейност, прехвърляне на дружеството на трето лице, съкращаване на щата и други. Държавата притежава 1 акция Клас А с особени права от капитала на дружеството, на основание чл. 226 от Търговския закон.


Р.Овч. трябваше да бъде наритан преди половин година, както ни обеща тогавашната и настояща министър енерГЕПИка. НО това все не се случваше. Какво е логичното обяснение?
Трябваще да се гарантира сигурна и надеждна връзка за продължаване на престъпните практики на кръга Р.Овч. и най-вече грабежа АЕЦ "Белене". Такава връзка беше осигурена, за последните шест месеца, в лицето на ..., както онзи ден ви разказах в "
Помиярчето на Р.Овч. препика парламента". Сега Р.Овч. си има личен дупедат, който му е толкова верен, че няма къде повече. Така се гарантира приемствеността в престъпните практики, които са за милиарди и за наша сметка. И настоящата министър енерГЕПИка е тясно свързана с тях. Иначе защо бавеше изритването му цели шест месеца, а и не само тази услуга?

И все пак ще бъде интересно да разберем, по коя пътека ще поеме Р.-Овч., след като бъде отписан от ригистъра? Но за по-сигурно, ако искате да сте в час с новите му престъпления наблюдавайте действията на помиярчето му в Народното събрание. Или просто следете този блог.

Георги Котев



Гласувай:
7



1. theodor - ВЪПРОСИ, ВЪПРОСИ...
01.06.2017 02:44
ПРЕЗ 2002 -3 ГОДИНА ПРОЧЕТОХ ВЪВ ВЕСТНИК "СЕГА", ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ 7 % ДЪРЖАВЕН ДЯЛ В "ЛУКОЙЛ - НЕФТОХИМ" БИЛИ ЗАКУПЕНИ ОТ АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ ЗА... - 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА?! ТОВА ПРАВИ ОКОЛО 28 МИЛИАРДА ЗА ЦЕЛИЯ ОБЕКТ. А ВСЪЩНОС КОСТОВ ГО ПОДАРИ НА "БРАТУШКИТЕ" ЗА 120 МИЛИОНА???!!!! И СЕ ОПРАВДА, ЧЕ РАФИНЕРИЯТА МОЖЕЛА ДА ОБРАБОТВА САМО РУСКИ НЕФТ?! И, НАКРАЯ ОСНОВАТЕЛЕН ВЪПРОС: ЩОМ ДЪРЖАВАТА НЯМА ДЯЛ, ЗАЩО ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛ?1 ЗА ЖАЛОСТ БЛОГОВЕТЕ НЕ СЪОБЩАВАТ, АКО ИМА ОТГОВОР! АКО ИЗОБЩО ИМА. ЗАЩОТО НА ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ НЕ СЕ ОТГОВАРЯ - ПРОСТО ЧЕТЯЩИТЕ СЕ ЗАЛИВАТ ЕЖЕДНЕВНО С ПО-МАЛОВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ, ДОКАТО СПРАТ ДА ЧЕТАТ!
цитирай
2. krumbelosvet - По-бездарна фалшификация
01.06.2017 16:53
По-бездарна фалшификация от "документа" с името "Р.Овч" е трудно да се измисли. СЛЯП трябва да е човек, за да не види, че там е изтрито по-кратко име и е добавено "Р. Овч". И кой разнасяше тоя "документ като цветарка? Кой "авторитетен" "генерал"?
Не съм експерт в енергетиката, но "Р.Овч" ми омръзна. Който уважава себе си, по-добре да не го повтаря.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841963
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031