Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2017 19:18 - За кого работи Петьо?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2096 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 27.05.2017 14:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Петьо е "наше момче", слаба ракия счетоводителче, от Харманли. Още няма 40 години, но вече е превзел връх Олимп на (из)родната енерГЕПИка. Ох-о-о-о-о-о... ! Не само го е превзел, но и го е прескочил. Днес той е изпълнителен директор на Български енергиен холдинг (БЕХ), председател е на Съвета на директорите на АЕЦ "Козлодуй" и ... вижте още какво (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката с Петьо):

image
Предпологам, че първите две предприятия, от подчертаните с червено, в карето на снимката, сте ги чували и знаете? Третото е газо-преносно дружество, не знам дали е държавно или частно, но това сега не е важно. Най-интересното е последното, подчертаното с две червени линии. Но вместо да ви разказвам, какво и що е ще ви покажа 1:1 описанието на неговият Предмет на дейност, така както е описан в Търговския регистър:

ИЗBЪPШBAHE HA CTOПAHCKA ДEЙHOCT, CBЪPЗAHA C OПEPИPAHE ИЛИ ПOДДPЪЖKA HA EЛEKTPOЦEHTPAЛA MAPИЦA ИЗTOK 3, KAKTO И HA ДEЙHOCTИ, B KAKBOTO И ДA E БИЛO KAЧECTBO, OTHACЯЩИ CE ДO ПPOИЗBOДCTBO, ПPEHOC И PAЗПPEДEЛEHИE HA EHEPГИЯ CЛEД ИЗДABAHE HA CЪOTBETHO PAЗPEШEHИE, BKЛЮЧИTEЛHO ИHЖEHEPИHГOBA ДEЙHOCT, OПEPИPAHE И ПOДДPЪЖKA HA OБOPУДBAHETO ЗA ПPOИЗBOДCTBO HA EЛEKTPOEHEPГИЯ HA EЛEKTPOЦEHTPAЛA MAPИЦA ИЗTOK 3 И HA BCЯKAKBИ CЪOPЪЖEHИЯ, OБCЛУЖBAЩИ TAKOBA OБOPУДBAHE ИЛИ HEOБXOДИMИ ПO ДPУГ HAЧИH ЗA OCЪЩECTBЯBAHE ПPEДMETA HA ДEЙHOCT HA ДPУЖECTBOTO И ЗA OБPAБOTKA HA OTПAДЪЦИ, KAKTO И EHEPГИЙHO УПPABЛEHИE, ЗAKУПУBAHE, OПEPИPAHE ИЛИ ИЗГPAЖДAHE HA KOMПЮTЪPHИ CИCTEMИ, HAБЛЮДEHИE HA CЪCTOЯHИЯ И ЛAБOPATOPHИ УCЛУГИ, CBЪPЗAHИ C ГOPHOTO, KAKTO И BCЯKA ДPУГA ДEЙHOCT, KOЯTO ПO ПPEДMET И OБEM CE BOДИ ПO TЪPГOBCKИ HAЧИH, CЛEД ПOЛУЧABAHE HA BCИЧKИ HEOБXOДИMИ PAЗPEШEHИЯ И ЛИЦEHЗИ, KOИTO CE ИЗИCKBAT ПO CИЛATA HA ЗAKOH, ПOCTAHOBЛEHИE ИЛИ HAPEДБA.

На този етап това е повече от достатъчно. Може да продължа да ви разказвам звездната приказка за Петьо единствено и само ако се забележи интерес към невероятната му история. В края на краищата той не може да си преброи парите, независимо че е слаба ракия счетоводителче, а аз от СЕДЕМ години не съм получил и една стотинка, за разкриването на престъпленията на кукловодите му. Освен това съм дипломиран инженер-физик, по сециалността "Атомни централи и установки", с 20 години стаж в реалния сектор, но качествата ми не могат да се сравняват с тези на Петьо.

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ! В официалните интернет страници на БЕХ и АЕЦ-я няма абсолютно никакви данни за Петьо, нито пък някаква негова снимка. То пък, кой ли го интересува това?

Историята продължава на "
За кого работи Петьо? 2".

Георги Котев



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9842615
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031