Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2017 20:20 - Ще започна от 100 000 в зелени
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2313 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 01.05.2017 20:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Последният четвъртък (27/04/2017г.) ми се обади журналистът Иво Инджев, за да ми каже, че е бил поканен от НОВА ТВ, да участва в съботния сутрешен блок, по тема свързана с 31 годишнината от трагедията в АЕЦ "Чернобил". Той любезно отказал, но предложил на негово място да поканят мен, като доказано най-подготвен и непредубеден по темата. Аргумент за предложението му е факта, че ние двамата с него вече веднъж сме участвали заедно в същото предаване, преди точно ТРИ години, по повод 28 годишнината от същото събитие. По хода на разговора ние се обединихме около предположенито, че най-вероятно няма да получа покана, но все пак си е струвало да се опита.

Както се и очакваше покана за участие не се получи. "Българските медии" обслужващи (из)родната политико-енерГЕПИйна мафия много добре знаят позоцията ми, че настоящият проблем на съвременните българи НЕ е това, което се е случило преди 31 години, а престъпленията, които се извършват в днешния ден и струват на всичси нас милиарди лева, плюс рисковете от последствия на подобие на чернобилските и фукушимските. Ето защо аз не съм желан гост, за което не съжалявам, а истински се гордея.

Вместо това "медиите" си имат под ръка винаги готови "експерти и познавачи", на каквото трябва, когато трябва и както трябва. Така в съботната сутри на екрана на телевицзията, производителка на сериала "Откраднат живот", лъсна следната зелена еуглена:

 image

Всеки, който има близо 20 минути време за пилеене може да изгледа постановката от ТУК. Коефицинта на полезно действие на сценката е дълбоко отрицателен. А няма и как да бъде друго яче. Зелената еуглена заедно с другото учЕн и "журналистите" уж търсят отговори на въпроси, които или са известни или са безсмислени, но не това е важното. Важното е да се имитира "грежа" за матряла, докато той продължава да бъде тероризиран, лъган и грабен. Видът едноклетъчни зелени еуглени са осбено добри в имитацията на "грижи". Забелязах "таланта" на този едноклетъчен вид още преди референдума ЗА или ПРОТИВ  изграждането на АЕЦ "Белене". Вече повече от ЧЕТИРИ години не съм бил свидетел на тяхна "грижа" за матряла, която да не е било от "полза" за всички нас.

Ще ви напомня само най-последната "грижа" на зеленото едноклетъчно от снимката, която то положи преди точно ЕДИН и ПОЛОВИНА месеца, а аз добросъвестно ви разказах и показах в "През ключалката на зловеща енерГЕПИйна седянка". На нея седянка в хотел "Радисън" (на пъпа на София) обичайните заподозрени обсъждаха, как да ни отклонят вниманието от старото желязо, което руснаците ни пробутват за нови реактори, за АЕЦ "Белене". Ако някой има затруднения да открие името на нашето зелено едноклетъчно във въпросната седянка нека се запознае със съобщението на Нов Български Университет "Енергийни политики в контекста на Избори 2017".

Ето защо, когато в най-скоро време "българските медии" все пак бъдат принудени да потърсят и покажат истината аз ще започна пазарлъка от сумата посочена в заглавието. И понеже съм сигурен, че те няма да бързат ги предупреждавам, че до като това се случи тя ще набъбне некалкакратно.

Няма само едноклетъчните еуглени да фотосинтезират?

Георги Котев




Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9895962
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930