Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2017 18:52 - Докъде ни докара мафията ДС-ТОРА НОСТРА
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1762 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 27.04.2017 18:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Централата на Евростат в Люксембург

Около 2,5 милиона българи, или близо 35% от населението на страната,са подложени на Геноцид отчита анализ на Евростат
Основни мотиви за определяне/обявяване на Холокостирането на коренната бяла раса - население - за Геноцид:
Наличие на организирана и системно провеждана
от всички досегашни
КОМУНИСТИЧЕСКИ И ПАРАВОЕННИ ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ
български правителства
зловеща практика
на прилагане на остри и рутинни елиминационни
геноцидно-терористично-репресивни оперативни мероприятия,
състоящи се в битово-икономическо, образователно-квалификационно, трудово-професионално, социално, обществено, политическо, здравно, биологично-физическо, медицинско и медикаментозно,
и на други форми на елиминиране не само на определени т. нар.„знакови личности“ но и на цялата раса от гои по-списъци, водени от централата на Сивите и двете й разклонения - Синхедрина(от свещенниците левити) и Каганата( кагани).
За убийства се прилагат медицински холокост и модерни техники за майнд контрол като планираните убийства се представят за битови инциденти или ПТП-та.

image


image


Мафията е безпартийна без национална, без цвят и без мирис, тя е мафия, покровителствана от своите господари на Запад, чиято цел беше да превърнат България в труп, тъй като за нея в техния Нов ред нямаше място. В България се появи мафия, която си има държава, която заграби и завлече държавната и обществена собственост, която по принцип дава силата на всяка съвременна държава.

image

Офицери от бившата ДС създадоха българската мафия
След рухването на комунистическия режим настъпва пълна, но временна дезорганизация на репресивния апарат на комунистическия режим. Държавна сигурност – фундаменталната опора на партията, е деморализирана. Да подготви контрапреврат е рисковано. Затова предприемат позиция на изчакване и определяне посоката на вятъра. След кратък период на постепенно окопитване представителите на ДС започват да се прегрупират, като реализират и капитализират пазените от тях тайни.
Представителите на Първо главно управление на ДС успяват да разграбят основните финансови ресурси на държавата и формират групата на бъдещите олигарси. Офицери от тази секретна служба заграбват създадените от предишния режим държавни задгранични дружества за износ на оръжие, на синтетични наркотици и др. Високопоставени ръководители на Второ и Трето главно управление се заемат с организирането и ръководенето на много доходния охранителен бизнес. А някои от първите служители на Шесто управление и по- точно на неговия Шести отдел започват търговия с досиета на агентите на ДС. Чрез компромати и заплахи за публикуване на агентурното минало на своите жертви те осъществяват брутален рекет, изнудвайки десетки свои бивши сътрудници. В крайна сметка бившите шефове на ДС се превърнаха в най-богатите мафиотски босове, които създадоха организираната престъпност у нас.


image

Силата на държавата е право пропорционална на величината на държавната собственост. У нас тя беше сведена до нула, заради което и държавата е труп.

image

България е на последно място в ЕС по всичко. Изпреварват ни всички с все повече. България е в агония. Имунната й система е на нулево равнище. Отчаянието е пълно. България е бедна, гладна, в безпътица и без перспектива. Наложеният модел унищожи държавността. България се превръща в една несъстояла се държава, българите - в несъстояла се нация. През последните 26 години излязохме от основното русло на еволюцията, вцепенени от страх и безсилие заради шепа примитиви. Криминално-мафиотският рак пусна метастази навсякъде. Той проби и погълна държавата, унищожи обществото. В България днес няма нито една политическа или социална институция, която да не е изнасилена от управляващата мафия.

image


Мафиотът, охраняван от 30 себеподобни мутри, диво се озърта в необичайния за него исторически интериор - всичко това е за крадене! Заради това отново и отново се връща към властта - за да окраде и онова, което не е успял предишния път.

image


През тези 26 години в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.

Държавата престана да бъде партньор - корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот.

image


Съвременна България е АНТИдържава. И общото между нея и нормалната държавност е колкото между Христос и антихриста.

image

Но същността е по-дълбока. Преди всичко е въпросът какво се случи преди 26 години. Всеки преврат от такъв мащаб изтласква на повърхността мръсотията и тинята - луди, маниаци, авантюристи, садисти, мародери, разрушители, примитиви, игноранти. Но те са само на повърхността на тектоничния преврат, изродил се у нас в най-канцерогенната му форма на мутренската държава.

image


Над България постепенно се спуска мъглата на новото средновековие. България стана заложник на корупцията и на просташката организирана престъпност. Чрез пълното деиндустриализиране и пълното деобразование на нацията постепенно, но неотклонно, масите бяха дебилизирани с помощта на медиите, чалгата, тъпите развлечения.

image




Гласувай:
1



1. olivie - Те за това е нужна на елита война
27.04.2017 19:33
просто няма нужда да храни толкова "охранители"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685840
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031