Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2017 19:19 - По случай 31 години от трагедията с АЕЦ "Чернобил"
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2608 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 26.04.2017 21:45


Ще направим поредното разобличение, свързано с последното гигантско престъпление на (из)родната ядрена мафия, свързано с ограбването ни за милиарди, за да ни "купи" купчина старо желязо, което уж ставало за бъдещи ядрени реактори в АЕЦ "Белене". За целта ще сравним разстоянията между заводите производители на реакторите за АЕЦ Беларус" и АЕЦ "Белене" и съответните строителни площадки, а също така и времената за транспортиране на реактор №1, на двете централи.
И разликата в разстоянията по права линия между съответните заводи и строителни площадки изглежда ето така (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху картата):

image

Жълтото кабарче на картата обозначава местоположението на АЕЦ "Чернобил". Днес се навършват точно 31 години от злокобната трагедия.

Разстоянието от завода производител на реакторите за АЕЦ "Белене" до строителната площадка е с 34% ПО-ДЪЛГО (по права линия) от съответното за АЕЦ "Беларус".

В същото време периодът за доставка на реактор №1 до АЕЦ "Беларус" отнема ШЕСТДЕСЕТ И ДВЕ ДЕНОНОЩИЯ (62), а до АЕЦ "Белене" ТРИДЕСЕТ И ДЕВЕТ ДЕНОНОЩИЯ (39). Времето за доставка на по-далечното разстояние е с 33% по-късо, от времето за доставка на по-късото разстояние (по-права линия). Естествено, че транспорта не се е провеждал по права линия. И сега ще ви припомня истинското трасе за доставка на реактора до АЕЦ "Беларус" (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху долната карта):

image

Истинският маршрут за доставката на реактор №1 до площадката на АЕЦ "Белене" се пази в строга тайна. Но като се има предвид, че разстоянието по права линия минава през Украйна едва ли последната е пуснала желязото да мине през територията и? Така истинският маршрут минава или по различни трасета във вътрешноста на Русия - Черно море - Дунав - Белене или заобикаля целия континент Европа. Но който и от двата варианта да е приложен той неизменно е по-дълъг от доставката за Беларус. И как тогава успяха да го направят много по-бързо?

Мислете уважаеми, дами и господа! Мислете! Тази задача се решава с мислене. А докато търсите отговора може пък жокера "
У-НИ-КАЛ-НО! Видео с реактор №1 за АЕЦ "Белене" 2" да ви помогне? Човек никога не знае, от кой храст ще изскочи заека?

Днес ми направи впечатление, че много народ страдаха по повод годишнината от трагедията в Украйна, по социалните мрежи. Сега ще започна да броя, колко ще започнат да страдат от убийството на самите нас, прилагано от (из)родната ядрена мафия, чрез системен гигантски грабеж.

Георги Котев




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9863806
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930